var mı şubelerde ilk giden kabile toplamıstır bile simdiye |
Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (14. sayfa)
-
-
Ceviz de aldım peynir de zsytin de. Küçük ilçede yaşamanın artısı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün öğleden sonra baktım, Suadiye civarındaki marketlerde bolca ceviz ve peynir vardı. İndirimdeki diğer ürünler zaten vardı.
10 paket ceviz aldım ben. Peynir süzme çok sevmediğim için sadece bir kutu aldım. Yeşil zeytini kendimiz yaptığımız için ondan da almadım.
-
-
-
samsunda 3 şube baktım ceviz yoktu
cepteşokta eski fiyat görünüyor baktığım mağazada var görünüyor ilginç
illa sipariş verip iade edip öyle mi almalı varsa ürün koyun rafa
-
1 paket ceviz buldum ama indirim etiketi yoktu kasada düşermiydi acaba
-
Kasada düşer
Şansa bizim buralardaki cok kullanılmayan bi sok markette 45 tl lik zeytinden aldim 2 adet. Üst taraftan 4 5 adet yedim ama hic begenmedim almayan bence bisey kaybetmez gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
o zeytin çok iyi sayılmaz. kalibre olarak zaten 290-350 civarıydı. bende aldım ama almayan da çok bişey kaçırmadı.
ama bundan 1 hafta önce 500gr'lık yeşil kapaklı zeytinler hem irilik hem lezzet olarak iyidi. keşke tekrar aynı fiyata düşse bu sefer abartısız söylüyorum 100 adet alırım
-
www.sokmarket.com.trCepte Şok | Uygun Fiyatlı Online Market Alışverişihttps://www.sokmarket.com.tr/lio-salamura-siyah-zeytin-261-290-500gr-p-14184
Bu mu dediğin
Bizim toptanda Aytaç marka zeytin var ayni kalibre ve cam kavanozda aynısı, dedim belki aynidir. Bizim toptan ve sok market ayni sayılır. Fakat aytaç zeytinle uzaktan yakindan alakasi yok. Aytaç zeytine baktım Namlı uretiyomus, Lio zeytini Yiğit zeytin diye bi firma. Daha şoktan kendi zeytininden almam
500 gram ceviz paketinin içinde kaç adet var?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani? Aytaç iyi mi?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi baya genelde ondan aliyoruz eve
35 liraya denk geliyor alev alev fırsat. Burada başkaları tarafından alınıyor uyarısı çıktı markete gidip bakacağım.
-
35e nasıl geliyor hocam?
-
Sağ üstteki bilgiden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X