90 tl ye çıkarmışlar almadım |
Şok Market / Cepte Şok / İndirim ve Fırsatlar [ANA KONU] (43. sayfa)

-
-
Hergün 150/30 chip ve sanal paracardbonus 600/200 bonus kampanyası
1.030 harcama sonucu 530 win ve 290 puan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 16 Mart 2025; 18:47:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanal paracardbonus 600/200 bonus kampanyası kişiye özel mi
-
Maalesef 15 i sondu. Fiyat indirimi için. Öyle yazıyordu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
köydeki eve alacaktım idareten. şimdi baktım da diğer e-ticaret sitelerinde de satılıyormuş ama fiyat iki katından fazla ve genellikle kaliteli demişler.
-
Degerli musterimiz, 1-31 Mart tarihleri arasinda Paracard Bonus Sanal'a basvurun,size ozel 31 Mart'a kadar yapacaginiz ilk ve ikinci 600 TL uzeri alisverisinize 200'er, toplam 400TL bonus kazanin. Garanti BBVA Mobil'den hemen basvurabilirsiniz. Detayli bilgi: paracardbonus.com.tr/sanal4 SMS almamak icin IPT yazip 3342'ye ucretsiz gonderin. Mersis:0879001756600379 B001
Bana bu mesaj geldi ama eşime gelmedi o yüzden kişiye özel olabilir.
Link
paracardbonus.com.tr/sanal4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gül_ym -- 16 Mart 2025; 21:45:55 >
Güzel kampanya güzel oran da uygulamaların hiç birinde görünmüyor. Kişiye özel olabilir mi kampanya?
Üşenmedim sitenin kampanyalar bölümüne de baktım ama yok. Linki bilmeyen bulamaz bu kampanyayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 16 Mart 2025; 22:26:11 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
O yüzden eşimin hesabımdan harcama yapmadım. Mesaj gelenlere özel demekki.
Bonusflaşta görünüyor mu?
-
değeri yüksek cihaz bağlamayacaksanız olabilir. bu tip ürünler zaten çok basit mantıkla üretilen şeyler. yüksek akım halinde, sigorta neviinde bir şeyin yanıp, akımı kesmesi şeklinde çalışır. burada dış kaplama önem kazanıyor. içindeki varistör patlayınca, dışarıya yansıması olmamalı.
Harcama yapınca bildirim geliyor mu?
Hayır. Zati paracard sanal garanti uygulamasında görünüyor bonus flash değil.
2 harcamadada bildirim gelmedi.
-
arkadaşlar migros gibi uygulamada kredi kartı puanlarını kullandırıyor mu şok?
-
-
Maret Fermente 400 gram dahil olsa Migrosa göre 55 lira da ucuzdu aslında ama dahil etmemişler, Migrostan alacağız yine
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deodorantların bir kısmında 2 al 1 öde var
www.sokmarket.com.tr
Nivea Men Erkek Pump Sprey Deodorant Fresh Active 75 ml - Cepte Şokhttps://www.sokmarket.com.tr/nivea-men-erkek-pump-sprey-deodorant-fresh-active-75-ml-p-6489
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X