16 işi taktik. |
Şok Market ev interneti satmaya başladı: Şok Net (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
türknet gibi sadece başvuru alacak müşteri hizmetleri koysun, müşteri sorun yaşayınca ulaşacak müşteri temsilcisi olmasın
sonra uygulamadan ordan burdan yazarsın 2 saat sonra cevap gelir eğer saat 5'i geçerse bir sonraki gün cevap gelir örnekleri çok
tabi başta daha rezil bir sistemi olur yavaş yavaş diğerlerinin rezillik seviyesine ulaşır
-
Girsinler rekabet olur ama 16mb 69.90 nedir ya
şaka gibiler resmen.
-
16 Mbps'e kadar hız!! VAyyy be 2021 yılında bu interneti vermek her yiğidin harcı değil tebrik ederim. Büyük fedakarlık.
-
Turknet e bakmanızı tavsiye ederim gerek hız olsun gerek fiyat olsun gayet uygunlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eski konu
-
ayranı yok içmeye atla gider neyse
-
Atla gider sicmaya 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yüzlerce mağduriyet ve şikayet yağar yakında aklı olan bulaşmaz.
-
Netspeed kullanıyordum. Müşteri hizmetleri var da neye yarıyor? Yıllardır Turknet ile devam ediyorum. Daha bir kere bile arıza için ticket açma gereği duymadım. Arkadaşlarım da kullanıyor. Ticket açtı, paketinin 100 olmasını istedi, 2 saat içinde çözümlendi. Devir hız devri, telefonla konuşmaya hiç gerek yok. Karşında konuştuğun kişi de ticket açıyor ve bekliyorsun. 😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostum işte sıkıntı şu her firmanın bulunduğu bölgeye göre hizmet kalitesi değişiyor.
Bak benim geçen ayın 28 inde turktelekom taahhüttüm bitiyordu 24 ünde turkneti aradım geçiş yapıcam dedim. Bu arada başvuru için aradığım zaman tak diye açtılar telefonu 1 gün sonra süreci takip amaçlı arıyorum oto ses beni müşteri temsilcisine bağlayacak bir seçenek vermiyor. Farklı telden aradım başvurumu yapan yetkili gidip 0 abonelik başlatmış geçiş değil o aboneliğin başlaması için benim Türk Telekom’u iptal etmem lazım. İptal etsem bölgede port sıkıntısı var iptal ettiğim an bırak turkneti Türk telekomdan bile int alamam. Adamlara diyorum aboneliğin türünü değiştirin öyle olmuyor önce bu iptal olacak sonra tekrar başvurucaz dediler. İptal etmeleri 2 gün sürdü 1 günde en başta bekledim 3 gün benim taahhüde kaldı 1 gün sordum bu sefer ne zaman geçiş olur 7 iş günü 7 iş günü demek benim Türk Telekom’a taahhüt sonrası 120 lira ödemem demek bende başlatmadım tekrar Türk Telekom dan 24 ay taahhüt devam etmek zorunda kaldım.
Ayrıca bu süreçlerin her biri uygulama üzerinden yazışarak her yazıma saat 9-17 arası en erken 2 saat sonra cevap verdiler eğer saat 17 ye kadar cevap gelmezse sonraki gün sabah cevap geliyor.
Benim durumumda sorun yaşayan birisi için turknetten beter bir firma yoktur ama en baştaki yetkili adam akıllı başvurusunu alsa belkide şuan çok memnun olacaktım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Melkor
Yazlıkçılar için gayet iyi gibiNeden? Aboneli degilmi?
bende tam senede 1 aylik interneti evde nasil kullanirim diye dusunuyordum. Vinn tarzi mobil modem yani simkartli alternatiflere odaklanmistim.
bu Soktaki bize yararmi?
30 yıllık eski Türk Telekom alt yapısını kullandığı sürece hiç bir halt olmaz bundanda. Ne çektik zamanımda türknet e geçtik oda aynı ok en sonunda çatıya çanak koydurduk havadan alıyoruz neti taaa 5 km den 2 yıldır tık demedi söz verilen hızı da veriyorlar 6 aylık peşin verince 1 ay hediye rahat ettik valla.
ne kadar ödendi ve ödeniyor bu rahat internete. umarım merso ile haci muratı karşılaştırmıyoruz burda.quote:
Orijinalden alıntı: atisaca
30 yıllık eski Türk Telekom alt yapısını kullandığı sürece hiç bir halt olmaz bundanda. Ne çektik zamanımda türknet e geçtik oda aynı ok en sonunda çatıya çanak koydurduk havadan alıyoruz neti taaa 5 km den 2 yıldır tık demedi söz verilen hızı da veriyorlar 6 aylık peşin verince 1 ay hediye rahat ettik valla.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oturduğum yerde alt yapı eski yenilenme gibi bir durum söz konusu değil, ttnet 16 mbit 92 tl fatura ödüyorum kasım 2021 taahhüt bitiyor sözleşme yenilenince büyük ihtimal 119 tl gibi bir teklifle gelecekler. ttnet i iptal edip netspeed , vodafonenet veya şoknet mi tercih etmeliyim ? ortamala hızım 8 mbit upload 0,5 mbit
-
Tüm kuşlar sonrası kalan leylek için çalışıyolar.
sokoim : şok (ingilizce'de ş harfi yok biliyosun o yüzden s harfi ile yazılır yani sok) online işlem merkezi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 11 Eylül 2021; 12:58:44 > -
Market zincirinin ev internet aboneliği yapması saçma ..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
karşı çıkıp eleştirenleri anlamıyorum.Herkesin şikayet ettiği abuk sabuk tahahhüt süreleri ve cezalarına karşı adamlar ilk defa güzel bir hizmet başlatmaya çalışıyorlar.Tutarsa diğer internet hizmet sunucuları da benzer hizmetler sunacaklardır.
Özellikle herkesi kendiniz gibi düşünemezsiniz , teyzeler amcalar bakıyorum bimden a101 den tl yükleyip fatura ödüyorlar ,insanların hayatına kolaylık oluyor.Olmasalar belki merdiven altı yerlerde fahiş hizmet ücretleri ile ödeyip belki dolandırılacaktı bu insanlar.Herşeyi geçtim fatura ödeme gibi basit bir işlem için çarşıya gidecekler bankalarda yoğunluk yaratacaklardı.
Bu hizmete gelirse özellikle köyde evi olanlar ,dönemsel olarak farklı yerlerde yaşayanlar, teyzeler amcalar, yazlıkçılar için on numara bence.Ha sorun yaşarsanız bir daha ki ay almazsınız olur biter.Ama bizim millete yaramaz illa ceza olacak, tahahhüt olacak , arkalarından koşan olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
kısa süreli ihtiyacı olanlar için iyi gibi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X