|
ŞOK marketlerde Asus oyuncu kasaları, monitörler ve oyuncu ekipmanları var
-
-
Sizce alınır mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Youtube daki fırsatları kontrol etmen iyi olur.
Orada ciddi fırsat sistemler oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben ŞOK !
-
@ekrem71 ben bu kadar vurdum duymaz başka editör görmedim her broşür paylaştığınızda onlarca insan broşürleri bu kadar küçük pixel pixel paylaşmayın diye size yazıyor yalvarıyor okuyamıyoruz diye, siz hala aynı şeyi yapıyorsunuz, haberi okurken hiç broşür resmine tıkladınız mı ne oluyor diye? + ben söyleyeyim boş sayfa açılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K3L3B0SS -- 26 Kasım 2022; 20:7:47 > -
Oradaki fırsatların kanal linklerini buradan yasak değilse benimle paylaşır mısın? Yasaksa özelden lütfen.
Olabilir
Resmi büyütsek de yetersiz, resimleri daha yüksek çözünürlükte yükleyin de okuyabilelilm
Şu ekremin konularına mesaj atıp prim yaptırmayın. Haberi görürseniz şoka bime kendiniz gidin bakın. Konuya falan bile tıklamayın. Boş kalsın konu. Azalarak bitsin.
-
haberi Cuma gününden hazırlamam gerekiyor kaynağından alıp bozmadan koyuyorum o da 1500x1000 gibi bir çözünürlükte çıkıyor. her zaman çok kaliteli görseller olmuyor katalog sitelerinde. marketin kendi sitesinde bulmak da pek mümkün olmuyor her zaman.
-
Senin böyle bir mecrada bu firmaların kataloglarını yayınlamak için görsel aramak yerine, onların sana mail ile göndermesi lazım.
Marketlerden desteğimiz yok maalesef kendi çabamızla bulmaya çalışıyoruz
-
18 bine sattıkları kasa ve donanımın aynısı G.. Gar... da ve benzeri mağazalarda şu anda 13k ya satılıyor , 10 gün kadar önce kuzenim için almıştık hatta aynı siteden , Zincir Markette toplu sistem satılması güzel bir şey de , arada 5k fark olunca mide bulandırıyor.
-
Şok a aktüel ürünlerin yarısı gelmiyor
-
Editör arkadaş kimse bana yazsın nasıl içerik paylaşılır kendisine öğreteyim biraz. Her defasında işe yaramaz görseller koymak için nasıl bi yetenek merak ediyorum.
-
ekrem 71 denen herif tam bir gerizekalı boomer örneği. boşuna ağzını yorma kardeşim adam düzelmeyecek.. ölene kadar bu kafada kalacak muhtemelen..
-
Anlamadığım bir konu, bunu hala neden burada tuttukları. Ekşi sözlükte bile saydırmayan yok bu herife
-
şok kasa da indirim durusu yayınlandı detaylar linkte.
https://www.hepsihayat.com/2022/11/karbon-ayak-izi-nedir-karbon-ayak-izi.html
-
Geçen sene 350tlye aldığım akü 800tl olmuş. Sorarlarsa enflasyon %87 dersin kim bilecek.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
@ekrem71 ben bu kadar vurdum duymaz başka editör görmedim her broşür paylaştığınızda onlarca insan broşürleri bu kadar küçük pixel pixel paylaşmayın diye size yazıyor yalvarıyor okuyamıyoruz diye, siz hala aynı şeyi yapıyorsunuz, haberi okurken hiç broşür resmine tıkladınız mı ne oluyor diye? + ben söyleyeyim boş sayfa açılıyor. |
Benzer içerikler
- twitter takipçi hilesi
- ses yükseltme programı
- whatsapp"ta çevrimiçi iken çevrimdışı görünmek
- instagram"da takip isteği attığım kişileri nasıl görebilirim 2024
- whatsapp mesaj düzenleme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X