|
ŞOK marketlerde dizüstü bilgisayarlar, monitörler ve çizim tableti var
-
-
9-11 bin tl ye 2. El adam akıllı ekran kartlı Laptoplar var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 4 Mart 2023; 10:18:7 >
-
Bilgisayar piyasasını uzun zamandır takip etmiyordum 11 bin tl’ye bu satılıyorsa birde ucuzluk marketinde durumlar çok kötü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu nasıl fiyatlar ne berbat durumdayiz 2019 da GTX 1080 ekran kartlı laptop aldım tertemiz 2100 TL yi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kablosuz grafik tablet getirse de alsam bu fiyatlara
ekran kartsız laptoplara 10k istemişler, size 2. el 10kya gtx 1080ti'li temiz laptop bulam 20 yıl götürür
-
Sakın 10. nesil 4 çekirdekli işlemciye para vermeyin . Aynı paraya %70 hızlı AMD alabilirsiniz
-
Everest mi olmasa daha iyi.
600-650 dolara amazondan GTX 1650li laptoplar alabilirsiniz.
Bu laptopların Tabletten farkı yok. Anca YOutube'a girer film izletir.
Örnek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 5 Mart 2023; 15:3:51 > -
asus'un laptop hiç yoktan iyi gibi.
fiyat bir tık alınabilir gibi geldi bana.
gerçi bunun garantisi nedir bi bakmak lazım.
varsa alternatif bu fiyatlara paylaşım beklerim ilgili arkadaşlardan..
-
öh hocam biraz abartı olmuş, performans canavarı diyemem ama anca youtube a girer demekte abartı olur.
Gayet orta ölçekli diyebiliriz. Tabi 8gb ram ve 256 ssd biraz düşük, ileride yükseltmek gerekebilir.
-
Ben de lenova aldım 5500 fiyata ama ihtitacım oldugu için aldım nasıl sizce?
-
hani marketlerin böyle ürünleri satması yasaklanacaktı ?
sat gıdanı temizlik malzemeni geç.
-
Bu monitör hakkında bir şey bulamadım. 2300-2600 gibi monitör önerileriniz var mı? Bu monitör nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz burada reklam yapıyorsunuz biz gidiyoruz markete yok gelmedi diyorlar neden oluyor acaba
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
9-11 bin tl ye 2. El adam akıllı ekran kartlı Laptoplar var
|
Bilgisayar piyasasını uzun zamandır takip etmiyordum 11 bin tl’ye bu satılıyorsa birde ucuzluk marketinde durumlar çok kötü
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X