Şimdi Ara

ŞOK marketlerde dizüstü bilgisayarlar, monitörler ve çizim tableti var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞOK marketlerde dizüstü bilgisayarlar, monitörler ve çizim tableti var
    Bu hafta ŞOK marketler zincirinde dizüstü bilgisayarlardan monitörlere, çizim tabletlerine, kablosuz fare ve tam kablosuz kulaklık modellerine kadar farklı elektronik ürünler bulmak mümkün olacak.

4 Mart ŞOK aktüel teknoloji ürünleri

4 Mart ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Asus markasına ait X415JA dizüstü modeli yer alıyor. 14 inçlik Full HD ekrana sahip olan dizüstü modelinde Intel Core i5-1035G1 4 çekirdekli işlemci, 8GB RAM, 256GB SSD, Freedos işletim sistemi gibi detaylar yer alıyor. Fiyatı 8949TL.

Ayrıca Bkz.2 Mart A101 aktüel kataloğu belli oldu: İşte uygun fiyatlı teknolojik ürünler

Everest markasına ait 15.6 inçlik Full HD ekran, Intel Core i5-1135G7 4 çekirdekli işlemci, 80 yürütme birimli 1.3GHz Intel Iris Xe entegre grafikler, 16GB 3200MHz RAM, 500GB SSD şeklinde özellikler sunan dizüstü modeli ise 10999TL.

Lenovo markasına ait 23.8 inçlik Full HD IPS ekran, 75Hz tazeleme hızı, 4ms tepki süresi, AMD Freesync, 300 kandela parlaklık, dahili hoparlör gibi özellikleri olan şık monitör modeli ise 2599TL olarak satılacak.

Son olarak Veikk markasına ait 10x6 inçlik USB Tip-C çizim tableti 989TL, Logitech M190 kablosuz fare modeli 199TL, Tecno Buds 2023 tam kablosuz kulaklık 359TL fiyat etiketi ile alıcılarını bekliyor olacak.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• 9-11 bin tl ye 2. El adam akıllı ekran kartlı Laptoplar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 4 Mart 2023; 10:18:7 >
  • Bilgisayar piyasasını uzun zamandır takip etmiyordum 11 bin tl’ye bu satılıyorsa birde ucuzluk marketinde durumlar çok kötü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu nasıl fiyatlar ne berbat durumdayiz 2019 da GTX 1080 ekran kartlı laptop aldım tertemiz 2100 TL yi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kablosuz grafik tablet getirse de alsam bu fiyatlara

• ekran kartsız laptoplara 10k istemişler, size 2. el 10kya gtx 1080ti'li temiz laptop bulam 20 yıl götürür

• Sakın 10. nesil 4 çekirdekli işlemciye para vermeyin . Aynı paraya %70 hızlı AMD alabilirsiniz

• Everest mi olmasa daha iyi.

• 600-650 dolara amazondan GTX 1650li laptoplar alabilirsiniz.

Bu laptopların Tabletten farkı yok. Anca YOutube'a girer film izletir.

Örnek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 5 Mart 2023; 15:3:51 >
  • asus'un laptop hiç yoktan iyi gibi.

fiyat bir tık alınabilir gibi geldi bana.

gerçi bunun garantisi nedir bi bakmak lazım.

varsa alternatif bu fiyatlara paylaşım beklerim ilgili arkadaşlardan..

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

öh hocam biraz abartı olmuş, performans canavarı diyemem ama anca youtube a girer demekte abartı olur.

Gayet orta ölçekli diyebiliriz. Tabi 8gb ram ve 256 ssd biraz düşük, ileride yükseltmek gerekebilir.

• Ben de lenova aldım 5500 fiyata ama ihtitacım oldugu için aldım nasıl sizce?

• hani marketlerin böyle ürünleri satması yasaklanacaktı ?

sat gıdanı temizlik malzemeni geç.

• Bu monitör hakkında bir şey bulamadım. 2300-2600 gibi monitör önerileriniz var mı? Bu monitör nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz burada reklam yapıyorsunuz biz gidiyoruz markete yok gelmedi diyorlar neden oluyor acaba

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.