Şimdi Ara

Şok marketlerde My Pad tablet 149 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
8.545
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Pardon ben broşürleri karıştırmışım
    Şok broşüründe ürünün çözünürlüğü yada hdmı konusunda bilgi verilmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: rock_starr

quote:

Orijinalden alıntı: nofear72

quote:

Orijinalden alıntı: nickki minaj

quote:

Orijinalden alıntı: cnmklvym

apple mini tablet aldım 649 tl ye deli gibi makina .parası olan için müthiş.

n11 den 350 liraya getiren arkadaşlar var keşke onları takip etseydınız

350 mi şakamı

Değil ben çek yalayamamaştım almadım o yüzden çek yakalyanlar aldılar

%50 indirimmi kuponumu vay canına..

---------------------

valla arkadaşlar genel olarak bu alınan cihazları riski göze alarak alın .
    her an çöp olabilir diye düşünmek lazım.

prinha aldım 10" ıps diye 7 günü iade ettim fena makine değildi am şans işte bozuldu.

sonra asus aldım 7" ama gerçekten parasını hak eden cihaz ki parada 270 tl idi.ama hdmı yok .

kısaca ben olsam asus tercih ederim biraz daha para verip.

• http://www.dshopping.com.tr/elektronikler/quadro-soft-touch-7-inc-tablet-pc-klavyeli-kilif-hediyeli

bu daha mantıklı sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci tek çekirdekli 1.2 ghz bir işlemci üstüne 512 ram almayın ,bendede allwiner tek çekirdek var kağnı bile daha hızlıdır ,can çekişir makina şimdi şöle bi olay var bu tabletlerde

işlemcinin 3 tane perf modu var biri oyun yani GPU kısmı oyuna açıldıktan sonra hızı ne kadarsa iyi perf verir
    ikinci kısmı video çözüm kısmı bu kısımda çuvallayan hiç bir işlemci yok hepsi canavar gibi oynatıyor
    zurnanın zırt dediği yer menü , ana ekran ve internet browser kısmı burada işte işlemcinin ve ona göre yazılan romun hızı ortaya çıkıyor bu tür tek çekirdekler özellikle romda buna göre yazılmadıysa resmen ağlıyorlar ama en önemliside burası zaten insanı hayattan soğutur.

Birde sölemeyi unutmiyim bu ve benzeri çin malı tabletlerde ortak sorun bekleme modunda işlemciyi uyutamaması bu yüzden sabah çantanıza koyduğunuz tableti 3 saat sonra kapanmış olarak bulabilirsiniz
    Bazı markalı modellerde bile bazı güncelleme sonrası böyle sorunlar olabiliyor ama genelde markalılarda bu oran %10u geçmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 20 Ocak 2014; 0:14:06 >

• a008mania A kullanıcısına yanıt
    Fiyatı uygun oldugundan ve teknolojik merakımdan getirdim.. Sıkıldıgımı kardesime babama akrabama verdim.. Ipad'im ve Nexus 2013 um de var,bu yuzden konuyu baglamaya calıstıgın yer yanlıs...

150 TL lik tabletin uzerine 150 daha koyup sunu alın demenin hic bir mantıgı yok..Bu forumda pek cok ogrenci kardesimiz de var,belki 150 yi zor denklestiriyor, ya da 300 luk tablete ihtiyacı yok,sadece basit birkac oyun oynayıp,video izleyip,internete girmek icin de alıyor olabilir. Her fiyat segmentinin kendine gore alıcısı var. Tablet piayasını yakından takip eden biri olarak soyluyorum 150 TL civarına bundan daha iyi ozellikli tablet bulmak cok zor.

• ben Cadegen dream 99 aldım cok memnunum makine cok hızlı ve herseyı sahane calısıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

quote:

apple mini tablet aldım 649 tl ye deli gibi makina .parası olan için müthiş.

Benim şoktan aldığım mis ayran konuyla ne kadar alakalı ise, sizin aldığınız tablet de o kadar alakalı..

asdfghjklşi, ne diyo lo bu

649 liralık ipad mininin konuyla ne alakası var diyorum..

konudaki ürüne alternatif bir ürün göstereceksen göster.. üç kuruşluk zımbırtıyla hava atmaya girdiysen o zaman seni konu dışına alalım.. evdeki elektronik eşyaların fotosunu koyup "zenginim" diye konu açan çocuklar o bölümde takılıyor..

ne diyo la bu değişik.

• warlordz1984 arkadaşım merhaba, Cadegen dream 99'un arka kamerası ve pil süresi ve wifi gücü hakkında bilgi verebilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

Fiyatı uygun oldugundan ve teknolojik merakımdan getirdim.. Sıkıldıgımı kardesime babama akrabama verdim.. Ipad'im ve Nexus 2013 um de var,bu yuzden konuyu baglamaya calıstıgın yer yanlıs...

150 TL lik tabletin uzerine 150 daha koyup sunu alın demenin hic bir mantıgı yok..Bu forumda pek cok ogrenci kardesimiz de var,belki 150 yi zor denklestiriyor, ya da 300 luk tablete ihtiyacı yok,sadece basit birkac oyun oynayıp,video izleyip,internete girmek icin de alıyor olabilir. Her fiyat segmentinin kendine gore alıcısı var. Tablet piayasını yakından takip eden biri olarak soyluyorum 150 TL civarına bundan daha iyi ozellikli tablet bulmak cok zor.

Şefim, peki bu linkteki tabletle şok markete gelecek tablet arasında kıyaslama yaparsanız hangisi daha alınabilir sizce ?

http://www.n11.com/excon-m70t-7-gps-tablet-pc-bluetoot-navigasyonlu-P18480009

• quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Şefim, peki bu linkteki tabletle şok markete gelecek tablet arasında kıyaslama yaparsanız hangisi daha alınabilir sizce ?

Excon modeli GPS ile cok daha iyi gorunuyor. Fırsat olarak konusunu bile acabilirsiniz bence

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redloves

quote:

Excon modeli GPS ile cok daha iyi gorunuyor. Fırsat olarak konusunu bile acabilirsiniz bence

Hocam pm ayarlarınız kapanmış acaba açmanız mümkün mü?

kusura bakmayın arkadaşlar konu dışı oldu ama.

• ibrahimscare kullanıcısına yanıt
    Hiç kapatmadım hep açıktı
  • quote:

Hiç kapatmadım hep açıktı

forumun genelinde sıkıntı varmış hocam k.bakmayın.
  • 3 g var mi yok mu onu soyleyin siz .

• yeğenime karne hediyesi olarak tablet almayı düşünüyodum bu başlığı görünce biraz bakıyım dedim.çok bilgim de yok tabletler hakkında fiyat performans olarak şu iki model ilgimi çekti;
    Excon M70T 7" Gps Tablet bunda 1 gb ram var fiyat :169 tl
    Excon™ M70T 4Gb 7" bunda 512mb ram fiyat:148 tl
    sizce 20 lira için ucuz olanı tercih etmelimiyim sonuçta çocuk oynıycak öyle büyük performans beklentisi yok görüşü olan varsa sevinirim.

• awesomeone A kullanıcısına yanıt
    20 liraya değer bence fark fazla hissedilir 1 gb ram olanda

• 21 kasımda da Bime exper 7" tablet geliyomuş. İyi mi, idare eder mi anlamadım ama fiyatı iyi gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chalap -- 9 Kasım 2014; 20:01:51 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.