Şimdi Ara

ŞOK marketlerde Yui S7 robot süpürge serisi satılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞOK marketlerde Yui S7 robot süpürge serisi satılacak
    ŞOK marketler zincirinde bu hafta itibariyle Yui S7 robot süpürge serisi, Philips markasına ait Ambilight akıllı televizyon, NPO Android TV kutusu ve Philips taşınabilir güç istasyonu raflarda yerini alacak.

1 Nisan ŞOK aktüel teknoloji ürünleri

1 Nisan ŞOK aktüel teknoloji ürünleri arasında Yui markasına ait iki adet S7 robot süpürge yer alıyor. Yui S7 robot süpürge modeli 3000Pa emiş gücü, 4 farklı harita kaydetme, özelleştirilmiş bölge planlama, 3 katmanlı filtreleme, 2cm halı algılama, harita dışı bırakma, 450ml toz/420ml su haznesi, 220 dakika çalışma şeklinde özellikleri ile 8999TL.

Ayrıca Bkz.ŞOK marketlerde 110 bin TL’lik oyuncu kasası satılıyor

Yui S7 Plus robot süpürge modeli ise istasyonlu olması ile dikkat çekiyor. Bu sayede 5 litreye kadar süpürge kendisini otomatik olarak boşaltabiliyor. Tüm özellikleri aynı iken 200ml toz/300ml su haznesi ile biraz daha az kapasiteye sahip. Fiyatı 10999tl.

Diğer taraftan 2GB RAM ve 16GB depolama alanı olan NPO MXQPro 4K Android TV kutusu 989TL iken Philips markasına ait 10000mAh kapasiteli powerbank 299TL ve Philips markasına ait Ambilight özellikli 55 inçlik 4K akıllı televizyon da 15999TL olarak satılacak.

Resim Galerisi

Resimin Açıklaması

• Nasıl, alınır mı? Alınır mı, nasıl?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Roborock q7 serisine en çok benzeyen süpürge bu. Uygulaması ve haritalaması lidar sistemi sanki kopyalanmış gibi.

• -Batarang- kullanıcısına yanıt
    Japonlar pek kopyalamayı sevmez ama yinede haklı gibisiniz.

• Donanimous kullanıcısına yanıt
    Yui japon markası değil çin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Batarang- kullanıcısına yanıt
    Çin'de üretim yaptırıyorlar diye biliyorum.

• tv nasıl acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yui kahve makinesi aldım 3 ay sonra bozuldu 3 kere servise gitti 30. Gün geri gönderildi,git gel le yaklaşık 3.5 ay serviste ve kargo da gezdi, hb premium müşterisiyim hb konuya dahil oldu ücret iadesi yaptılar. Şikayetvar yorumlarıda paralel. 5:yil önce roomba 606 aldım bir kere batarya değişimi hariç sorun yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yui m30 airfryer alıp servis ağının tamamen fasa fiso olduğunu gördükten sonra daha yui marka çöp poşeti olsa evime sokmam.. bariz çalışmayan ve sıkıntılı cihazı (ilk geldiği günden beri) 2 kez servise göndermeme rağmen hiç kontrol dahi etmeyip üründe sıkıntı yok deyip kargo ücretlerinide garanti içinde olmasına rağmen tüketiciye ittiren firma. Aman evlerden ırak alana başarılar

• Hacker İmam kullanıcısına yanıt

Tabiiki hayır.

Shenzhen Jiahaotong Trading Co., LTD.

ŞOK marketlerde Yui S7 robot süpürge serisi satılacakshenzhen jiahaotong trading co., ltd.
    Vacuum Cleaner, Mop, Hair Order
    http://52.116.46.61/about-us
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.