GECE SAAT 2 SIRALARINDA BALKONDA SİGARA İÇERKEN KEDİLERDEN GELEN SESLER ÇOK İLGİNÇTİ BEBEK AĞLIYORDU SANKİ SİZCE BU BİR İBADET OLABİLİRMİ???
Abi çooh korktum yaff
abi onu bende merak ediyorum. buna cevap yazın
quote:
Orijinalden alıntı: klonajinsky
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ona gırnav denilir arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: Super Sonic
ona gırnav denilir arkadaşlar
Alıntıları Göster
Allah bizi kötülüklerden saklasın
quote:
Orijinalden alıntı: cankoral
Allah bizi kötülüklerden saklasın
Alıntıları Göster
sevişiyolardır ya yok korkacak bişey
quote:
Orijinalden alıntı: Raad İnsan
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Abicim hiç kedi göredinmi kedilerin doğal davranışlarındandır bu olay.
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
sevişiyorlar kardeşim, çoluk çocuğa karışıyorlar inceden, aşk yapıyorlar aşk....
oy oy ulan yardınız beni yine be... ibadet...
quote:
Orijinalden alıntı: crow
sevişiyorlar kardeşim, çoluk çocuğa karışıyorlar inceden, aşk yapıyorlar aşk....
oy oy ulan yardınız beni yine be... ibadet...
Alıntıları Göster
doğrudur.
quote:
Orijinalden alıntı: zero01
doğrudur.
Alıntıları Göster
başımıza taş yağcak şeytan işidir uzak durun
quote:
Orijinalden alıntı: King_Arthur
başımıza taş yağcak şeytan işidir uzak durun
Alıntıları Göster
allahımsen bizi satan lardan kasaplardan belediyeden koru diye yalvaıyoralrı elbete
ama 9 can var kardeşya harca harca bitmez (hatta öl öl bitmez)
quote:
Orijinalden alıntı: drony
allahımsen bizi satan lardan kasaplardan belediyeden koru diye yalvaıyoralrı elbete
ama 9 can var kardeşya harca harca bitmez (hatta öl öl bitmez)
Alıntıları Göster
Yoo ne alakası var ben çok duydum o sesleri. Hatta insan sesi gibidir.
quote:
Orijinalden alıntı: pyromor
Yoo ne alakası var ben çok duydum o sesleri. Hatta insan sesi gibidir.
Alıntıları Göster
Bende zamanında ağlayan bir kedi görmüştüm çok üzülmüştüm galiba zehirli fare yemiş, yada hasta olmuş ondan sanıyordum...Yıllarca kedilerin bu haline üzülmüştüm...Daha sonradan öğrendimde seks istedikleri için böyle yapıyorlarmış...O güne kadar o şekil acıdığım bütün kedilere uyuz olmuştum...Ben hastalar diye düşünmüştüm arkadaşta ibadet ediyorlar diye düşünmüş...Arkadaş bu şekil düşündüğüne göre şu sıralar dini konularla bayağı ilgileniyor olmalı...Bizim ünüversitede şimdi profesör olan bir hocamız ta 40 lı yaşlarında keşvetmiş hayret ettim hocaya şok oldum...Bak şu Allah'ın işine köpekler ezan okunurken uluyorlar Allah' yakarıyorlar demişti...Bende hocaya ayıp olmasın diye hoparlörden okununca uluyorlar hocam çıplak sesle okunduğunda ulumuyorlar...Bunun hoparlördeki ses frekansları ile alakası olmasın demedim... ..
quote:
Orijinalden alıntı: altinokta
Bende zamanında ağlayan bir kedi görmüştüm çok üzülmüştüm galiba zehirli fare yemiş, yada hasta olmuş ondan sanıyordum...Yıllarca kedilerin bu haline üzülmüştüm...Daha sonradan öğrendimde seks istedikleri için böyle yapıyorlarmış...O güne kadar o şekil acıdığım bütün kedilere uyuz olmuştum...Ben hastalar diye düşünmüştüm arkadaşta ibadet ediyorlar diye düşünmüş...Arkadaş bu şekil düşündüğüne göre şu sıralar dini konularla bayağı ilgileniyor olmalı...Bizim ünüversitede şimdi profesör olan bir hocamız ta 40 lı yaşlarında keşvetmiş hayret ettim hocaya şok oldum...Bak şu Allah'ın işine köpekler ezan okunurken uluyorlar Allah' yakarıyorlar demişti...Bende hocaya ayıp olmasın diye hoparlörden okununca uluyorlar hocam çıplak sesle okunduğunda ulumuyorlar...Bunun hoparlördeki ses frekansları ile alakası olmasın demedim... ..
Alıntıları Göster
Sizdeki gençlik kat'iyen gidecek. Eğer siz daire-i meşrûada kalmazsanız; o gençlik zayî olup başınıza hem dünyada, hem kabir de, hem ahirette kendi lezzetinden çok ziyade belalar ve elemler getirecek. Eğer terbiye-i İslâmiye ile, o gençlik nimetine karşı bir şükür olarak, iffet ve namusluluk ve taatte sarfetseniz, o gençlik manen baki kalacak. Ve ebedî bir gençlik mânen baki kalacak. Ve ebedî bir gençlik kazanmasına sebep olacak
quote:
Orijinalden alıntı: kaplan1446
Sizdeki gençlik kat'iyen gidecek. Eğer siz daire-i meşrûada kalmazsanız; o gençlik zayî olup başınıza hem dünyada, hem kabir de, hem ahirette kendi lezzetinden çok ziyade belalar ve elemler getirecek. Eğer terbiye-i İslâmiye ile, o gençlik nimetine karşı bir şükür olarak, iffet ve namusluluk ve taatte sarfetseniz, o gençlik manen baki kalacak. Ve ebedî bir gençlik mânen baki kalacak. Ve ebedî bir gençlik kazanmasına sebep olacak
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kaplan1446
sen bu mesajıın aynısını başka yerede atmıştın galiba konu dışında "yine dinle ilgili" topice...copy / paste olayı ha...
quote:
Orijinalden alıntı: altinokta
quote:
Orjinalden alıntı: kaplan1446
sen bu mesajıın aynısını başka yerede atmıştın galiba konu dışında "yine dinle ilgili" topice...copy / paste olayı ha...
Alıntıları Göster
Bu eleman neyin sesidir aynı şeyi heryere yazıyor buu....
Ne iş bu yaaa
Adam aynı topıcle yuzbasılıga doru gıdıyo....Bu yakında aynı postla albay malbay olursa şaşırmayın...
bu gece bende duydum o sesleri kediler cocuk aglaması gibi ses cikariyo
quote:
Orijinalden alıntı: -Mctolga-
bu gece bende duydum o sesleri kediler cocuk aglaması gibi ses cikariyo