Şimdi Ara

ŞOK OLDUM KEDİLERİN İBADETİ!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GECE SAAT 2 SIRALARINDA BALKONDA SİGARA İÇERKEN KEDİLERDEN GELEN SESLER ÇOK İLGİNÇTİ BEBEK AĞLIYORDU SANKİ SİZCE BU BİR İBADET OLABİLİRMİ???

• Abi çooh korktum yaff
  • abi onu bende merak ediyorum. buna cevap yazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: klonajinsky

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ona gırnav denilir arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Super Sonic

ona gırnav denilir arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Allah bizi kötülüklerden saklasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankoral

Allah bizi kötülüklerden saklasın

Alıntıları Göster
    sevişiyolardır ya yok korkacak bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raad İnsan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Abicim hiç kedi göredinmi kedilerin doğal davranışlarındandır bu olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    sevişiyorlar kardeşim,
    çoluk çocuğa karışıyorlar inceden,
    aşk yapıyorlar aşk....

oy oy ulan yardınız beni yine be...
    ibadet...

• quote:

Orijinalden alıntı: crow

sevişiyorlar kardeşim,
    çoluk çocuğa karışıyorlar inceden,
    aşk yapıyorlar aşk....

oy oy ulan yardınız beni yine be...
    ibadet...

Alıntıları Göster
    doğrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: zero01

doğrudur.

Alıntıları Göster
    başımıza taş yağcak şeytan işidir uzak durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Arthur

başımıza taş yağcak şeytan işidir uzak durun

Alıntıları Göster
    allahımsen bizi satan lardan kasaplardan belediyeden koru diye yalvaıyoralrı elbete

ama 9 can var kardeşya harca harca bitmez (hatta öl öl bitmez)

• quote:

Orijinalden alıntı: drony

allahımsen bizi satan lardan kasaplardan belediyeden koru diye yalvaıyoralrı elbete

ama 9 can var kardeşya harca harca bitmez (hatta öl öl bitmez)

Alıntıları Göster
    Yoo ne alakası var ben çok duydum o sesleri. Hatta insan sesi gibidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pyromor

Yoo ne alakası var ben çok duydum o sesleri. Hatta insan sesi gibidir.

Alıntıları Göster
    Bende zamanında ağlayan bir kedi görmüştüm çok üzülmüştüm galiba zehirli fare yemiş, yada hasta olmuş ondan sanıyordum...Yıllarca kedilerin bu haline üzülmüştüm...Daha sonradan öğrendimde seks istedikleri için böyle yapıyorlarmış...O güne kadar o şekil acıdığım bütün kedilere uyuz olmuştum...Ben hastalar diye düşünmüştüm arkadaşta ibadet ediyorlar diye düşünmüş...Arkadaş bu şekil düşündüğüne göre şu sıralar dini konularla bayağı ilgileniyor olmalı...Bizim ünüversitede şimdi profesör olan bir hocamız ta 40 lı yaşlarında keşvetmiş hayret ettim hocaya şok oldum...Bak şu Allah'ın işine köpekler ezan okunurken uluyorlar Allah' yakarıyorlar demişti...Bende hocaya ayıp olmasın diye hoparlörden okununca uluyorlar hocam çıplak sesle okunduğunda ulumuyorlar...Bunun hoparlördeki ses frekansları ile alakası olmasın demedim... ..

• quote:

Orijinalden alıntı: altinokta

Bende zamanında ağlayan bir kedi görmüştüm çok üzülmüştüm galiba zehirli fare yemiş, yada hasta olmuş ondan sanıyordum...Yıllarca kedilerin bu haline üzülmüştüm...Daha sonradan öğrendimde seks istedikleri için böyle yapıyorlarmış...O güne kadar o şekil acıdığım bütün kedilere uyuz olmuştum...Ben hastalar diye düşünmüştüm arkadaşta ibadet ediyorlar diye düşünmüş...Arkadaş bu şekil düşündüğüne göre şu sıralar dini konularla bayağı ilgileniyor olmalı...Bizim ünüversitede şimdi profesör olan bir hocamız ta 40 lı yaşlarında keşvetmiş hayret ettim hocaya şok oldum...Bak şu Allah'ın işine köpekler ezan okunurken uluyorlar Allah' yakarıyorlar demişti...Bende hocaya ayıp olmasın diye hoparlörden okununca uluyorlar hocam çıplak sesle okunduğunda ulumuyorlar...Bunun hoparlördeki ses frekansları ile alakası olmasın demedim... ..

Alıntıları Göster
    Sizdeki gençlik kat'iyen gidecek. Eğer siz
    daire-i meşrûada kalmazsanız; o gençlik zayî olup başınıza hem dünyada, hem kabir de, hem ahirette kendi lezzetinden çok ziyade belalar ve elemler getirecek. Eğer terbiye-i İslâmiye ile, o gençlik nimetine karşı bir şükür olarak, iffet ve namusluluk ve taatte sarfetseniz, o gençlik manen baki kalacak. Ve ebedî bir gençlik mânen baki kalacak. Ve ebedî bir gençlik kazanmasına sebep olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: kaplan1446

daire-i meşrûada kalmazsanız; o gençlik zayî olup başınıza hem dünyada, hem kabir de, hem ahirette kendi lezzetinden çok ziyade belalar ve elemler getirecek. Eğer terbiye-i İslâmiye ile, o gençlik nimetine karşı bir şükür olarak, iffet ve namusluluk ve taatte sarfetseniz, o gençlik manen baki kalacak. Ve ebedî bir gençlik mânen baki kalacak. Ve ebedî bir gençlik kazanmasına sebep olacak

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kaplan1446

sen bu mesajıın aynısını başka yerede atmıştın galiba konu dışında "yine dinle ilgili" topice...copy / paste olayı ha...

• quote:

Orijinalden alıntı: altinokta

quote:

Orjinalden alıntı: kaplan1446

sen bu mesajıın aynısını başka yerede atmıştın galiba konu dışında "yine dinle ilgili" topice...copy / paste olayı ha...

Alıntıları Göster
    Bu eleman neyin sesidir aynı şeyi heryere yazıyor buu....

Ne iş bu yaaa

Adam aynı topıcle yuzbasılıga doru gıdıyo....Bu yakında aynı postla albay malbay olursa şaşırmayın...

• bu gece bende duydum o sesleri kediler cocuk aglaması gibi ses cikariyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mctolga-

bu gece bende duydum o sesleri kediler cocuk aglaması gibi ses cikariyo
    miilllettt kediyle bozmuşsaçmalamayın beaibadetmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: prenses serenity

miilllettt kediyle bozmuşsaçmalamayın beaibadetmiş

Alıntıları Göster
    Kedi yi fALm Bosverinde..

Harbi bu eLaman ne iş Ya dam Paso aYnı seyi yasıor d;=))

Koptum Bu arda kediELR iidir...

Bnm KEdi ide bi hatun vardı nicki KEdi di Bi gece

oLE baarmaya basLdı ondan sonra yanına gittim

SAbaha KAdar Susmadı d;=))) :P

• quote:

Orijinalden alıntı: WeeDSmoKa

Kedi yi fALm Bosverinde..

Harbi bu eLaman ne iş Ya dam Paso aYnı seyi yasıor d;=))

Koptum Bu arda kediELR iidir...

Bnm KEdi ide bi hatun vardı nicki KEdi di Bi gece

oLE baarmaya basLdı ondan sonra yanına gittim

SAbaha KAdar Susmadı d;=))) :P

Alıntıları Göster
    kediler konuşur,kavga eder,flörtleşir.onların gözlerinde perde yoktur.tüm canlıları görebilirler .tanrıyı görüp bilen tek canlılar.korkun bencee de:P

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.