eskiden severdim fiyat poitikasında dolayı bu se yi şimdi o da kafayı sıyırmaya basladı w800 den sonra. ne olcak körle yatan şaşı kalkar
Alıntıları Göster
fiyatların bu civarda olacagi belli idi 1800 den asagi zaten hayal bu telefon icin arkadaslar yazmıslar sunu alırım bunu alırım
kardesim bu telefon
suna geliyor ferrari satılıyor e ben ona verecegim paraya ev alırım yat alırım ona verecegime passat alırım jip alırım ustune ev alırım kardesim murat 124 de var ferrari de var ikiside dort teker istedigini al
isteyen istedigini alsın
quote:
Orijinalden alıntı: goofyitu
fiyatların bu civarda olacagi belli idi 1800 den asagi zaten hayal bu telefon icin arkadaslar yazmıslar sunu alırım bunu alırım
kardesim bu telefon
suna geliyor ferrari satılıyor e ben ona verecegim paraya ev alırım yat alırım ona verecegime passat alırım jip alırım ustune ev alırım kardesim murat 124 de var ferrari de var ikiside dort teker istedigini al
isteyen istedigini alsın
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: goofyitu
kardesim bu telefon
isteyen istedigini alsın
evet ama ne dkar teknolojik olursa olsun bana avuçiçi kadar ekrandan video izlettirdikten sonra; televizyona müziksetine muhtac ettikten sonrra bu fiyat uçuk gercekten. 2003 de asya fuarında comminasia sanyonun görüntüyü duvara yantıtan 32'' tv boyunua getrne bir telefon tiplmesi vardı. ama çıkmadı harl. seiemsnsin a4 gibi yapanı çıktı. alcatrel vardı 2+1 ama oda şuanda satıştan kakltı. yok yani. alırsam o fiyata, tv ye, d,j,tle, mp3 e, video ve ses sistemine ihtiyac duymamalıyım.
quote:
Orijinalden alıntı: telefonumabak
quote:
Orjinalden alıntı: goofyitu
kardesim bu telefon
isteyen istedigini alsın
evet ama ne dkar teknolojik olursa olsun bana avuçiçi kadar ekrandan video izlettirdikten sonra; televizyona müziksetine muhtac ettikten sonrra bu fiyat uçuk gercekten. 2003 de asya fuarında comminasia sanyonun görüntüyü duvara yantıtan 32'' tv boyunua getrne bir telefon tiplmesi vardı. ama çıkmadı harl. seiemsnsin a4 gibi yapanı çıktı. alcatrel vardı 2+1 ama oda şuanda satıştan kakltı. yok yani. alırsam o fiyata, tv ye, d,j,tle, mp3 e, video ve ses sistemine ihtiyac duymamalıyım.
Alıntıları Göster
ayrıca sıtede şöyle bir ibare var
Sony Ericsson P990i..Ön sparişle alın..Karlı çıkın..Sınırlı Stok..
Ne yanı gelınce daha mı pahalı olucak ta karlı cıkıcaz nası yanı
ayrıca
Nokia N90 2,055.13 YTL
quote:
Orijinalden alıntı: goofyitu
kardesim bu telefon
isteyen istedigini alsın
Alıntıları Göster
bunun w800i den farkları neler wirelless dışında??
quote:
Orijinalden alıntı: wansayr
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: wansayr
symbian, dokunmatik ekran
quote:
Orijinalden alıntı: get a life
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: scarycanary
quote:
peki o zmn n91 den??
quote:
Orijinalden alıntı: wansayr
quote:
quote:
peki o zmn n91 den??
Alıntıları Göster
quote:
quote:
quote:
abi değermi sizce...? bence değmez fiyatı inse bile değmez hem ortalama ne kadar olur ki bu maki na bi kaç ay sonra
quote:
Orijinalden alıntı: scorpyy_1905
abi değermi sizce...? bence değmez fiyatı inse bile değmez hem ortalama ne kadar olur ki bu maki na bi kaç ay sonra
Alıntıları Göster
1600 civarlarında olursa alırım ben
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
1600 civarlarında olursa alırım ben
Alıntıları Göster
ne bilim bu fiyata telefon almak parası çooook olana bile kor walla... 2000 küsür ytl... insan telefondan çok çabuk hevesini alıyo. ayriyetten o telefon cebe falan girmez....
quote:
Orijinalden alıntı: onr.krgz
ne bilim bu fiyata telefon almak parası çooook olana bile kor walla... 2000 küsür ytl... insan telefondan çok çabuk hevesini alıyo. ayriyetten o telefon cebe falan girmez....
Alıntıları Göster
ya tek artısı wirelless gibi duruyor w800i den onuda tipsizligiyle kapatıyorwireless kullanabilecekler için çok güzel ama genede bu fiyata degmez
quote:
Orijinalden alıntı: get a life
quote:
quote:
quote:
n91 bundan iyi gibi duruyor en azından wireless b/g yazıyor
Alıntıları Göster
Samsung I750 çıkmazsa bunu alabilirim. Ama Eylül ü görmek lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: Burak[Alper]
Samsung I750 çıkmazsa bunu alabilirim. Ama Eylül ü görmek lazım.
Alıntıları Göster
Arkadaslar P990i Almanya fiyatlari 550-650 euro arasi. Alacak olanlar biraz sabretsinler. 2 milyar neredeyse iki kati ya. Bu adreste karsilastirmali sitelerin linkleri var:
Arkadaslar P990i Almanya fiyatlari 550-650 euro arasi. Alacak olanlar biraz sabretsinler. 2 milyar neredeyse iki kati ya. Bu adreste karsilastirmali sitelerin linkleri var:
parası iyi olur ama alınacak telefon be kardeşim 5-6 ay önce tester kullandım biraz müthişti...
quote:
Orijinalden alıntı: sergen_baba
parası iyi olur ama alınacak telefon be kardeşim 5-6 ay önce tester kullandım biraz müthişti...
Alıntıları Göster
Arkadaşlar
Sanırım bu sitenin amacı, P990 alma niyetinde olan potansiyel müşterilerini vazgeçirmek veya başka bir modele yöneltmek olsa gerek. Daha kötüsü SE nin piyasa fiyatını belirlerken kullandığı bir pazar araştırma şekli de olabilir. Bu durumda söylenen fiyatı ne kadar çok protesto edersek ve ayrıca ön sipariş te vermessek, sanırım TR çıkış fiyatı okadar düşük olur. Beklemek yararlı olacaktır.
Arkadaşlar ayrıca; İşletim sistemi olmayan teller için, son çıkışlarını yapıyorlar deniyor. Bu gerçekten doğrumudur?
quote:
Orijinalden alıntı: 09oz
Arkadaşlar
Sanırım bu sitenin amacı, P990 alma niyetinde olan potansiyel müşterilerini vazgeçirmek veya başka bir modele yöneltmek olsa gerek. Daha kötüsü SE nin piyasa fiyatını belirlerken kullandığı bir pazar araştırma şekli de olabilir. Bu durumda söylenen fiyatı ne kadar çok protesto edersek ve ayrıca ön sipariş te vermessek, sanırım TR çıkış fiyatı okadar düşük olur. Beklemek yararlı olacaktır.
Arkadaşlar ayrıca; İşletim sistemi olmayan teller için, son çıkışlarını yapıyorlar deniyor. Bu gerçekten doğrumudur?
Alıntıları Göster
quote:
Arkadaşlar
Daima bir cep telefonu piyasaya çıkmadan önce ön sipariş sunarlar. Ön sipariş fiyatları da genellikle gereğinden fazla yüksek olur. Telefon piyasaya sürülünce bir kaç gün içinde fiyatı biraz daha normal seviyelere inecektir.
Bu arada sabit yazılım kullanan telefonların son çıkışlarını yaptığını sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ..Knight..
quote:
Arkadaşlar
Daima bir cep telefonu piyasaya çıkmadan önce ön sipariş sunarlar. Ön sipariş fiyatları da genellikle gereğinden fazla yüksek olur. Telefon piyasaya sürülünce bir kaç gün içinde fiyatı biraz daha normal seviyelere inecektir.
Bu arada sabit yazılım kullanan telefonların son çıkışlarını yaptığını sanmıyorum.
Alıntıları Göster
dünya üzerindeki her hangi bir telefon için 100 ytlden fazlasını israf olduğunu düşünüyorum gerçi 1000 bile fazla ama elden ne gelir özellikli bir cihaz 1000den aşağı girmniyor piyasaya bu cihaz da max 1500 olur fiyatı oturunca 1100-1000 arası olur kanaatimce
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
dünya üzerindeki her hangi bir telefon için 100 ytlden fazlasını israf olduğunu düşünüyorum gerçi 1000 bile fazla ama elden ne gelir özellikli bir cihaz 1000den aşağı girmniyor piyasaya bu cihaz da max 1500 olur fiyatı oturunca 1100-1000 arası olur kanaatimce
Alıntıları Göster
Bi çift öküz parası be insaf anasını satim.
quote:
Orijinalden alıntı: van_hoijdonk
Bi çift öküz parası be insaf anasını satim.
Alıntıları Göster
arkadaşlar bu sitede bi saçmalık var henüz piyasaya düşmemiş bir ürünün garantisini veriyorlar. ve tek bizde diyorlar.. genpa ve kvkya düştüğü zaman illaki fiyatı normalden çıkcakatır. bence bekeleylim ve görelim derim.. çünkü aylardır bu telefonu bekliyorum. biraz daha beklemek zor olmasa gerek..