Şimdi Ara

Sok PRank 3 -Text Reklam (5YTL) 2500 Sayfa Gosterim (Gunluk)en az!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Link Değişimi

Page Rank değerinizi en çok etkileyen sistemler link değişimleridir. bu işlem iki şekilde olabilir. Birincisi sitelerin kendi aralarında PR değerini arttırmak için yaptığı link değişimidir bu yöntem etkili bir yöntemdir fakat 2. yöntemin yerinin hiçbir zaman tutamaz. İkinci yöntem ise tammaen sitenizin zengin, güçlü ve kaliteli yapısından dolayı başka sitelerde sizin sitenizin isminin kullanılması yani karşılıksız PR değişimi diye ifade edilen olay işte bu olayı yapabilirseniz PR değerleriniz inanılmaz değerlerde artmaktadır.Şimdi bu iki sistemi detaylıca inceleyelim.

1.) Karşılıklı PR değişim yöntemi
    Yukarıdada bahsettiğim gibi bu yöntem iki webmaster arasındaki anlaşma sonucu birbirlerinin linklerini, birbirlerinin sitelerinde yayınlamasıyla oluşmaktadır. Bu yöntemde başarılı olmanın yolu kısaca şudur. Yapmanız gereken iki yöntem vardır. Birincisi siteniz ile PR değişimi yapacağınız site kesinlikle sizin sitenizin PR değerine eşit veya Yüksek olmalıdır düşük olanlarlada PR değişimi yapabilirsiniz ama bu değişim size değil karşınızdakine yardım eder ve onun PR değerini arttırır. İkicisi ise PR değişimini yapacağınız sitenin PR değeri sizin sitenizden düşükse bunun gibi birçok siteyle değişim yapmalısınızki ancak bu size yardım etsin. Yani siszin sitenizin PR değeri 5 diğerli değişim yaptığınız sitelerin PR değerleride 4 diğelim. Bu şekilde kar elde etmek isterseniz en az 10 tane PR 4 siteden link değişimi yapmalısınızki sizin yararınıza olsun aksi halde hiçbir avantajınız olmayacaktır.

2.) Karşılıksız PR yöntemi
    Yine yukarıda açıkladığımız gibi bu işlemde sitenizin linki hiçbir karşılık olmadan başka sitelerde kullanılmaktadır ve bunun sonucunda'da PR değeriniz inanılmaz derecede yükselmektedir.

Kısacası Sitenizin Prankını Yükseltmek istiyorsanız;

http://www.king4um.com/forum (P.Rank ^3)

Sitemin Footer kısmı olan yerde linkiniz her sayfa gösterimi şeklinde yayınlanacaktır.

Günlük ortalama minimum sayfa gösterimi 2500 ve 6500 arası

Günlük Ortalama 500 farklı ip de yahoo bot giriyor, Google deseniz hiç çıkmıyor ortalama 15 dk da bir sayfaları indexliyor.Bazen 2 dk da bir bile aldığı oluyor

Neyse kısacası fazla söze gerek yok önümüzdeki ayda yeni rankların güncelleneceği zaman, böyle bir zamanda böyle bir text link yayınlamaya ihtiyacım var diyorsanız

Şok Bir fiyatla Linkinizi alıyorum, Sadece 5 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikiri747 -- 4 Aralık 2006; 21:10:43 >

• Pm attım
  • hemen bakıyorum
  • evet arkadaşlar başka kimse yok mu
  • pm attım görüşelim arkadaşım
  • ok. ekledim
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.