süper ama pc durumu ne bunu kaldırması için nası bir pc lazım
quote:
Orjinalden alıntı: afyonkalesi
3d mi istiyon Lenaya yapiyoz
yapilmis ama nasil calistigi hakkında bir bilgi werirseniz tam super olcak kanımca
bunun sırrını buldum sizi kandırıo inanmayın adam 2 4 6 8 Tuşları ile yapıo bunu maus ile aynı anda yapıo sizi kandırıo mesela o daha mausu götürmeden dönüyo dikkat edin ve o mausu çekio halen oynuyo çok dikkat edin bakınn görcewksiniz sende milleti kandırma eğer öyleyse adresi ver bende indirip bakcam söle adresi hadi
quote:
Orjinalden alıntı: FéaR
bunun sırrını buldum sizi kandırıo inanmayın adam 2 4 6 8 Tuşları ile yapıo bunu maus ile aynı anda yapıo sizi kandırıo mesela o daha mausu götürmeden dönüyo dikkat edin ve o mausu çekio halen oynuyo çok dikkat edin bakınn görcewksiniz sende milleti kandırma eğer öyleyse adresi ver bende indirip bakcam söle adresi hadi
Canım Benim Sen ne Zeki şeysin öyle :)
Tamam Bazi serverlar senin dedigin cinsten 3D fakat kullanissiz. Fakat Bu Mouse ile oynanıyor
Canım Benim Sen ne Zeki şeysin öyle :)
Tamam Bazi serverlar senin dedigin cinsten 3D fakat kullanissiz. Fakat Bu Mouse ile oynanıyor
bu serverin adı neEEee bana sölermisiniz serverin adını
quote:
ya serverı kurmuş s2 veya s3 yapmış dikkat etmedim ama yapmış sen gene 97d server kurun bana die yalvarıyosun bali buraya boş boş yazı yazma
quote:
yaw şakadanda anlamazsınız siz şaka yaptık
Walla hic saka yaparmıs gibi bir halin yoktu acikcasi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme