birisi yenide upload edebilir mi acaba silinmis cunku.
Oyunlar için teşekkürler...
acaba link yenilenebilirmi
slm ŞOK ŞOK K700i-K750i-W800i (300) ADET SEÇİLMİŞ MÜKEMMEL OYUNLAR bu oyunları ben indiremiyorum indiren arkadaşlar varsa mail ile bana gönderirlerse sevinirim şimdiden teşekkürler ŞOK ŞOK K700i-K750i-W800i (300) ADET SEÇİLMİŞ MÜKEMMEL OYUNLAR
slm ŞOK ŞOK K700i-K750i-W800i (300) ADET SEÇİLMİŞ MÜKEMMEL OYUNLAR bu oyunları ben indiremiyorum indiren arkadaşlar varsa mail ile bana gönderirlerse sevinirim şimdiden teşekkürler ŞOK ŞOK K700i-K750i-W800i (300) ADET SEÇİLMİŞ MÜKEMMEL OYUNLAR msn adresim baksana-34@hotmail.com şimdiden teşekkürler
çok saoll
çok süper ıoyunlar hepsi tavsiyemdir
tam şuan link gitti biri tekrar koyarsa yada başka bi siteye upload ederse ii olur
ben indirmiştim ama internet kapandığın için tekrar deniyim dedim olmadı YARDDIMM
file not found die yazı çıkıor
sony ericsson için k700i için oyun arıyorum yardımlarınızı bekliyorum msn baksana-34@hotmail.com slm
tekrar upload edebilen olursa sevinirm dosya silinmiş sanırım
suç ve ceza senin konuyuda bir türlü bulamadım :S
quote:
Orjinalden alıntı: TheLastMan
tam şuan link gitti biri tekrar koyarsa yada başka bi siteye upload ederse ii olur
ben indirmiştim ama internet kapandığın için tekrar deniyim dedim olmadı YARDDIMM
file not found die yazı çıkıor
ya lütfen biri tekrar upload yapsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme