Şimdi Ara

Şok Şok Şok! 1 yıllık reklam gösterimi sadece 40 YTL !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3.120 kişinin üye olduğuwww.gencland.org adresinde banner'inizin 1 yıl boyunca sadece 40 ytl'ye görüntülenmesini istemez misiniz?

ayrıntılı bilgi için nemesis@gencland.org adresiyle irtibata geçebilirsiniz.

• extreme vs ?
  • günde ortalama 800 ile 1000 arasında tekil giriş var bu sayıyı haziranda daha da arttırmayı planlıyorum site açılalı 6 ay oldu google da index bakımından iyi durumda pagerankı da 2.

sanırım bu kadar yeterli

Ancak extreme bile bazen şaşabildiği için isterseniz buraya haziran ayı boyunca sitemin aldığı istatistikleri resim-video vs. şeylerle koyabilirim

webalizerıma göre mayıs ve haziran ayı hit oranı aşağıda ki resimde ki gibidir;

http://www.resimload.com/070912/3Oh_webalizer.JPG

biraz hızlı olabilirsek karar konusunda sevinirim çünkü host değişicem ve bu 40 ytl yi de bu iş için kullanıcam ne kadar hızlı olursanız o kadar iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis_serhat -- 4 Haziran 2007; 9:01:29 >

• quote:

günde ortalama 800 ile 1000 arasında tekil giriş var bu sayıyı haziranda daha da arttırmayı planlıyorum site açılalı 6 ay oldu google da index bakımından iyi durumda pagerankı da 2.

bu ne anlamadım. ıstedıgın zaman hıtı artırabılıyormusun. bu teknıgı bızede ogretsene. bosuna calısıyoruz sanırım. canımız sıkıldıgında artırır reklam alırız sıtemıze bızde

6 ayda ben sıtemın tekilini 7000 yaptım pr 5 oldu. sen planla dostum umarım bulursun reklam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.