Şimdi Ara

şok ! vw fiyatları düşürmüş..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Donanımhaber Sıcak Fırsatlar bölümüne başlık açılmalı bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatcan007

quote:

Orijinalden alıntı: Vincent Hanna

quote:

Orijinalden alıntı: DH-DN

quote:

quote:

Gidip sorun bakalım bayilere, ellerinde hemen teslim araç var mı ? İndirimli fiyattan anlaşıp araba geldiği zaman zamlı fiyattan araba satmak... Adamların amacı bu...

bunu nasıl yapıyorlar? sonuçta anlaşma o fiyat üzerinden yapılmıyor mu? yazıya dökülmüyor o zaman sözde kalıyor ve tekrar gelen müşterinin eski fiyatı bilmediğini mi varsayıyorlar?

saçmalık gerçekten. yiyen var mı bunu?

Bu saçmalığı daha önce forumda başlık açarak anlattım ama ne hikmetse insanlar benim söylediğimi saçma, Doğuş Otomotiv'in yaptığını doğru buldu. Mesela siz 53.000 TL'ye Golf almak için bayi ile anlaştınız, araba size 4 ay sonra geldi ve fiyatları 55.000 TL oldu. Güncel fiyat üzerinden almak zorundasınız. Aynı şekilde fiyatlar inerse de indirimli fiyattan alıyorsunuz. Taner Göde'nin CC aracı gibi.

yok artık

marka fanboy'ları parasını yedirebilir ama ben salak değilim. ya anlaşılan fiyattan verirler ya da 2 bin lira için dava açarım şahsen. indirim falan da istemez.
    "anlaşma" ne demek önce onu öğrensinler.

Doğuş Otomotiv; Volkswagen otomobillerin model, fiyat, teknik özellik, donanım ve renklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Nokta

/>

tek taraflı anlaşmaya her zaman itiraz edebilirsin, yargı yolu açıktır. ama bu senin gibi "noktacı" zihniyetindekiler için geçerli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vincent Hanna -- 15 Kasım 2012; 20:09:59 >

• 78.000 TL verip comfort alacağıma daha düşük bir model ( 2009 - 2010 ) 56 - 60 arası değişen bir fiyata 2.0 TDI - HighLine alırım daha iyi ..
  • bu indirim vw ni batırabilir, resmen zararına satış
  • Sanki bana zararina araç satıyor , halen pahalı bence ama rakipleri de ucuz değil.

Geçen ay passat satışlar da 3. 'Lüge gerilemişti onun etkisi olabilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcan007

quote:

quote:

quote:

quote:

Gidip sorun bakalım bayilere, ellerinde hemen teslim araç var mı ? İndirimli fiyattan anlaşıp araba geldiği zaman zamlı fiyattan araba satmak... Adamların amacı bu...

bunu nasıl yapıyorlar? sonuçta anlaşma o fiyat üzerinden yapılmıyor mu? yazıya dökülmüyor o zaman sözde kalıyor ve tekrar gelen müşterinin eski fiyatı bilmediğini mi varsayıyorlar?

Bu saçmalığı daha önce forumda başlık açarak anlattım ama ne hikmetse insanlar benim söylediğimi saçma, Doğuş Otomotiv'in yaptığını doğru buldu. Mesela siz 53.000 TL'ye Golf almak için bayi ile anlaştınız, araba size 4 ay sonra geldi ve fiyatları 55.000 TL oldu. Güncel fiyat üzerinden almak zorundasınız. Aynı şekilde fiyatlar inerse de indirimli fiyattan alıyorsunuz. Taner Göde'nin CC aracı gibi.

yok artık

marka fanboy'ları parasını yedirebilir ama ben salak değilim. ya anlaşılan fiyattan verirler ya da 2 bin lira için dava açarım şahsen. indirim falan da istemez.

Doğuş Otomotiv; Volkswagen otomobillerin model, fiyat, teknik özellik, donanım ve renklerinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Nokta

/>

tek taraflı anlaşmaya her zaman itiraz edebilirsin, yargı yolu açıktır. ama bu senin gibi "noktacı" zihniyetindekiler için geçerli değil.

Valla hocam zorla araç satmıyorlar , sen fiyatı beğenmediğin zaman sıradaki vatandaşa satıyorlar nede olsa . Koyun olmaya alıştırıldık

• Bu fiyatla 8 ay sonrasına sıra veriyorlarmış :) ama gelecek araç 12 değil 13 model olacağından 7bin fark alacaklarmış :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

Sanki bana zararina araç satıyor , halen pahalı bence ama rakipleri de ucuz değil.

Tam honda fanatiği

Vw düşmanı birinin yazacağı bir yorum olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: So say we all

quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

Doğuş çalışanları ne kadar indirim alıyor

1000 lira gibi bişey.

Çok düşük değil mi? %7 - %5 arası gibi bişey tahmin ediyordum ben

• bence ellerinde kalan araçları tüketmeye yönelik bir hareket.2013 te belkide farklı ve yüksek donanımda araçlar gelecek.nitekim yeni golf te fiyatlarda değişme olmadığını söyliyor arkadaşlar.bekleyip görecez
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yok artık

Bu Doğuş Otomotive has bir durum değildir. Malesef tüm otomobil markaları aynı sistemle çalışıyorlar. Sebebi ise aracın faturalandırma aşamasına ancak araç bayinin eline ulaştıktan sonra geçilebilmesi. Yani araç bayiye teslim edildiği zaman ancak faturası kesilebiliyor. Önceden satış olabilmesi için, sipariş aşamasında size henüz sahip olmadığı bir malı satması lazım, bu da yasal olarak mümkün olmadığı için yapacak birşey yok.

• Aaaa VW yapmaz öyle şey, yanlışınız olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgünhan

quote:

Sanki bana zararina araç satıyor , halen pahalı bence ama rakipleri de ucuz değil.

Tam honda fanatiği

Ne yazmışım kardeş ?

Gayet güzel bi yorum yazdım , rakiplerinin de fiyat politikasını eleştirdim , burada ki arkadaşlar gibi sadece passat'a saydırmadım. Evet passat pahalı ama rakipleri de ucuz değil dedim.

Ayrıca her ay D segmentinde satışlarda 1. olan passat geçen ay 3. oldu , bende bunun etkisi olabilir dedim. ("olabilir" bi olasılıktan bahsettim)

Siz ilk önce şu konuda ki daha ağır yorumlara bakın sonra bana kulp takarsınız , Honda sevmemin ise konu ile hiçbir bağlantısı yok.

• quote:

quote:

quote:

Tam honda fanatiği

Ne yazmışım kardeş ?

Gayet güzel bi yorum yazdım , rakiplerinin de fiyat politikasını eleştirdim , burada ki arkadaşlar gibi sadece passat'a saydırmadım. Evet passat pahalı ama rakipleri de ucuz değil dedim.

Ayrıca her ay D segmentinde satışlarda 1. olan passat geçen ay 3. oldu , bende bunun etkisi olabilir dedim. ("olabilir" bi olasılıktan bahsettim)

Siz ilk önce şu konuda ki daha ağır yorumlara bakın sonra bana kulp takarsınız , Honda sevmemin ise konu ile hiçbir bağlantısı yok.

Sizi takip ediyorum sürekli bir vw grubuna laf sokma kulp bulma derdindesiniz?

Konu honda olunca hiç sesiniz çıkmıyor.Jaz'in fiyatina bile normal diyorsunuz!!!

Jettayı yerden yere vuruyorsunuz,yeni civic icin hiç bunları yazmadınız

Jetta kötüyse civic 5 para etmez bence en azindan jettada bir tasarım bir yalıtım var

Bence gözü dönmüş bir honda fanatiğisiniz başka birsey yok

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tam honda fanatiği

Ne yazmışım kardeş ?

Sizi takip ediyorum sürekli bir vw grubuna laf sokma kulp bulma derdindesiniz?

Konu honda olunca hiç sesiniz çıkmıyor.Jaz'in fiyatina bile normal diyorsunuz!!!

Jettayı yerden yere vuruyorsunuz,yeni civic icin hiç bunları yazmadınız

Jetta kötüyse civic 5 para etmez bence en azindan jettada bir tasarım bir yalıtım var

Bence gözü dönmüş bir honda fanatiğisiniz başka birsey yok

Hayır dolmuşsun da keşke doğru düzgün bi konuda yazsaydın.

Neyse fake oldugunu bildiğim için daha fazla prim vermiyorum. Profil gizli , en fazla 3-4 ay önce üye olmuşsun , beni bu kadar iyi tanıman enterasan.

Yeni civic'e nasıl saydırdığımı göremezsin çünkü onları görmezden gelirsin. Yeni civic sahibi konusunda , yeni civic sahipleri ile sayfalarca tartışan da benimdir.

Jazz fiyatına hiç bi yerde normal demedim , hatta geçenlerde jazz bakan bi arkadaşa , fiyatı yüksek yeni clio bakabilirsin dedim.

Şimdi kaybolabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 15 Kasım 2012; 21:15:37 >

• ahanda anıl birini bozmuş. bugünü tarihe yazalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: akifsari

quote:

Orijinalden alıntı: docburhan

inanamayacaksınız ama passat 1.6 tdi dsg comfort 78700 den satılıyor. 80.300 idi.

ellerinde araba yok

Sipariş toplayıp araç gelince eski fiyattan çakıcaklar

yıllardır aynı taktik. yemeyin artık bunları

• quote:

Orijinalden alıntı: Vigilant

quote:

quote:

quote:

quote:

yok artık

Bu Doğuş Otomotive has bir durum değildir. Malesef tüm otomobil markaları aynı sistemle çalışıyorlar. Sebebi ise aracın faturalandırma aşamasına ancak araç bayinin eline ulaştıktan sonra geçilebilmesi. Yani araç bayiye teslim edildiği zaman ancak faturası kesilebiliyor. Önceden satış olabilmesi için, sipariş aşamasında size henüz sahip olmadığı bir malı satması lazım, bu da yasal olarak mümkün olmadığı için yapacak birşey yok.

yahu gerçekçi olalım .bindirim yansıtıyorlarda indirimi neden yansıtmıyorlar.şimdi sipariş geçenlerden ne alıcaklar bakalım .

kur sabit diye reklam yapiyorlar bi araçta 1.99 diğerinde 2.09 .

ispanya italya ve portekizde işsizlik %25 olmuş .yunanistanı zaten söylemeye gerek yok .dahada indirim yapicaklar kime satacaklar araçları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 15 Kasım 2012; 21:44:48 >

• Doğuş bu nerede ne yapacağı belli olmaz

Polo 1.4 85 PS Tiptr. DSG Comfortline 38.100 ESP HILL honer ekletilip trafik sigortası dahil 38.500 alınır çokda mantıklı bence

Yeni Golf 1.2 TSI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Comfortline 52.600 en mantıklı golf 7 bence bir kaç donanım ekletilip alınır

Tiguan 2.0 TDI 140 PS Tiptr. DSG 4MOTION. Sport&Style 42.400 EUR

Tiguan 1.4 TSI 150 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Sport&Style 35.700 EUR

Bu araçlar çok mantıklı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Doğuş bu nerede ne yapacağı belli olmaz

Polo 1.4 85 PS Tiptr. DSG Comfortline 38.100 ESP HILL honer ekletilip trafik sigortası dahil 38.500 alınır çokda mantıklı bence

Yeni Golf 1.2 TSI 105 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Comfortline 52.600 en mantıklı golf 7 bence bir kaç donanım ekletilip alınır

Tiguan 2.0 TDI 140 PS Tiptr. DSG 4MOTION. Sport&Style 42.400 EUR

Tiguan 1.4 TSI 150 PS BlueMotion Technology Tiptr. DSG Sport&Style 35.700 EUR

Bu araçlar çok mantıklı bence

1.2 tsi o fiyata nasıl mantıklı hocam yapmayın emsallerinin fiyatlarına bakın.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.