Şimdi Ara

Sokak kedisi köpeğimin yuvasını işgal etti (ssli) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
10
Favori
4.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
179 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • köpeğe yeni bir yuva yapsan iyi olur sanki kedi çıkmaz canı istemediği sürece oradan.
    gelişmelerden haberdar edersen güzel olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilginc konu takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Foto süper olmus :D.

-

Havalar feci soguk arkadaslar, elinizden geldigince evinizde artan yemekleri (illa ki biseyler artar) sokak hayvanlarina verin. Bazi marketlerde ucuz mamalar var (1 tl ye) arada onlardan da alip verebilirsiniz. Aslinda belediyelerin bu islerle ugrasip gerekli gördügü yerlere mama-su istasyonlari yapmalari gerekir, ama kaç belediye de vardir bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kirkalti -- 9 Ocak 2015; 1:56:44 >
  • Almanyadan yeni köpeğim gelecek evi boşaltın de çoğu zaman işe yarıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

Almanyadan yeni köpeğim gelecek evi boşaltın de çoğu zaman işe yarıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kediye bi yer yap büyük sevap islemis olursun

• ıkısıne bırden bakmalısın
  • kanym dondu capsinde kapy üstünde duran kedi de?il mi la o
  • bende bundan korkuyordum.
  • XPHOS kullanıcısına yanıt
    dostum iki le?enin a?yz kysmyny birbirine ver. sonra aralaryny silikon-köpük vs ile yapy?tyr ve 3-5 tane delik delip cyrt çek. kedinin girip çykabilece?i büyüklükte delik aç üst kysymdan.içine yine yün parçalar koy çok basit bir i?lem biz izmirde abimin eve yaptyk so?uktan yazyk kapy?an kediler bile koyun koyuna yatyyor
  • Bu özgüvenle senin eve bile yerleşir bu dikkat et.
  • Köpeğe bak lan nasılda mazlum durmuş öyle
  • Siz farkında değilsiniz ama o kedi havalar soğuk olduğu için girmis oraya belki koyun koyuna yatıyorlardir köpekle.

• Ulan adam konu açmış, sanki o bilmiyordu yardım etmeyi de bi de azar işitiyor gibi cevaplar almış. Gülün geçin arkadaşım ne garip insanlarsınız. Yardım et de geç veya, yardımcı olacaksan da EŞEK kadar yazıyor PM diye.. Gönderiverirsin bir pm görmeyiz biz de senin o muhteşem yardımseverliğini. Yok csb'ymiş bilmem ne.. Hee işi yoktu.. İnsanlıktan çıktınız yemin ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirkalti

Foto süper olmus :D.

-

Havalar feci soguk arkadaslar, elinizden geldigince evinizde artan yemekleri (illa ki biseyler artar) sokak hayvanlarina verin. Bazi marketlerde ucuz mamalar var (1 tl ye) arada onlardan da alip verebilirsiniz. Aslinda belediyelerin bu islerle ugrasip gerekli gördügü yerlere mama-su istasyonlari yapmalari gerekir, ama kaç belediye de vardir bilmiyorum.

+1

Güvercinlere bayat ekmek koydum geceden, balkona ve pencere pervazina, sabah olunca kapışiyorlar. Yerde kar olunca yiyecek bulamiyorlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedinin gozunden bakiyorum, etrafinda senden cok buyuk guclu canlilar olmasina ragmen o yuvaya girmeyi goze almis buyuk cesaret
    Sen onabyeni yuva yapsan o gider yine kopege musallat olur isin zor

• kediye bak be

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.