Büyük çalman gerekli ama. 3-5 bin tl falan çalarsan geçmiş olsun. |
Sokak röportajındaki sözleri sonrası Dilruba 7.5 ay Hapis aldi (2. sayfa)
-
-
Valla ben demiyorum, sevgili hükümetimiz böyle bir yasal düzen koymuş, suçlunun yanına kâr kalıyor her şey. Yeter ki sevgili hükümetimizden ensesi kalın birilerine ters bir laf söylemeyiver.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onur konuğu veya milletvekili yapmaları ile dolar düşmez. Ama partisinin ismi Adalet olan parti, ülkede Adalet bırakmış olsaydı dolar düşerdi. Dolar nasıl düşer diye soruyorsan cevap : Ülkeye hak, hukuk, adalet gelmesi ile.
-
dün okuduydum nerden denk geldi bilmiyorum. ingilizlerin bill gate'sinin yatı bir yerde batmış, cesedini denizden çıkarmışlar. hp'ye bir şey satmış galiba. muhasebe verilerinde de oynama mı ne yapıldığı tespit edilmiş. adam 10 sene uğraşmış galiba haklılığını ortaya koyabilmek adına. neyse adam ispatlamış galiba 10 sene sonra aklanmış, yatı ile kutlamaya çıkmış ekibi ile ama bu olaydan önce de yine bu dava ile ilgili biri de araba kazasında mı ne ölmüş. tesadüfün böylesi de yani..
diyeceğim o ki; hayır gelmez. bu dilruba mı nedir bunu hapise düşmesine sebep olan röportajcıyı hiç kimse konuşmuyor nedense. veriyorlar gazı, konuşturuyorlar vatandaşı, ondan sonra geri çekilip, arkadan seyrediyorlar. bununla ilgili bir kanun geliyordu galiba ne oldu bilmiyorum. vatandaş burnundan soluyabilir ama yani sen neyin davalık olup olmayacağını biliyorsun. kendini korurken vatandaşını niye korumuyorsun.. böyle herkesi konuştursalar demek ki; çoğu kişi içeri girecek..
-
ustteki elemana katilmakla birlikte, sokakta bana roportajci denk gelse, sen beni konusturup hem uzerimden adsense parasi kazanacaksin, hem de beni iceri mi attiracaksin diye sorar, mert bir yanit verilmezse doverim.. siz de youtuber dayak videosu izlersiniz..
kini dusmanligi bilmem youtuber mikrofonuna konusan hak ediyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 4 Eylül 2024; 19:25:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X