Şimdi Ara

Sokak SATICILIĞI İŞİNİ BİLENLER YARDIM EDİN. [CİDDİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dediğim işi yaparsan haftalık 5 gün çalışmana bile gerek yok. 5 gün günde 3-4 saat pilavın bitene kadar yapsan yeterli. Hatta 5k-6k para biryerden bulursan yürüyen bir şahin al, bagajını sende yaptır. Şahin almasan, başka arabalar da var 5bin 6bine, sen yeterki sermayeden haber ver
  • Su sokakta simit satanlarin cok para kazandigini dusunuyorum ama onun icin belediye ile falan anlasiliyor galiba.

Metro cikislarinda simit ve su satanlar zengindir bence. Adam 2 araba simit satiyor her gun.dunya para kazanir.

Yukardaki arkadas.pilav-nohut demis,bence o da cok mantikli.kesinlikle iyi para var bu islerde. Ama zabita, ruhsat vs ugrastirabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thesis Statement -- 14 Nisan 2016; 9:31:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mcdonalds burgerking e bak derim kuryelik falan da yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karagürz -- 14 Nisan 2016; 9:32:44 >
  • ebay dan ürün getir sat
  • Bimden prezervatif al sat
  • nick-konu uyumsuzluğu

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan

bimden selpak al sat

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan

bimden selpak al sat

15 days
  • bunelan iyi yorumada laf ediyor kötü yorumada nasıl bir adamdır bu (klasik çingene)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Motar2K

Merhaba Arkadaşlar Cümleden Selamün Aleyküm

Arkadaşlar ben şimdi çeşitli işlerce çalıştım gerçekten 1000 lira para için her gün 12 saat çalıştırmak isterler sizi ve her tarafınızdan 1 saatin 50 dakikası ter görmek isterler yoksa işiniz iştir tabi biz kabul etmeyiz bu şartları. eskiden öyleydi şimdi 1.300 teklif veriyorlar

Tabi ben bütün gelirimi hep csgo üzerinden elde ettim ama artık hissediyorum bu işte iyi değilim artık maçları tahmin edemiyorum hep kaybediyorum

Artık sokakta satıcı olmak istiyorum her şey olabilir aklınıza ne geliyorsa en çok hangi işte para var arabasız sadece sokakta işte pijama mı satayim pazarın önünde hiç değilse dimdik ayakta kendi işimi yaparım kaç para alırsam artık ürünleri nereden temin ederim İstanbul AVRUPA yakasında ürünleri nereden temin ediyorlar arkadaşlar bilen biri lütfen yardım ederse çok sevinirim.

Şimdiden beni anlayan ve bilgili kişilerin yorumlarını eksik etmediği için Çok TEŞEKKÜR Ediyorum.

bir sıralar Beyazıt pazarında çok bulunmuştum, alıcı olarak tabii. satılan sahte takım formalarıyla doludur oralar bilirsin, çok fazla satış yaptıklarına şahit oldum ve biraz araştırmaya koyuldum, tahmin edebileceğin gibi toplu olarak alıyorlar. toplu alınan yere gidip sormuştum, her birinin max 1 liraya denk geldiğini gördüm. Toplu 50 forma 40-50 liraya geliyordu bunları alanlar ise 5-10 liraya satıyorlardı, her birinden 4-8 TL arası kar ediyorlar. bu işi yapabilirsen iyi para var, bilgin olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ilonglife kullanıcısına yanıt
    50 Tane formayı bana 50 liradan mı vericekler tanesi 1 liradan neresiymiş o yer
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.