Şimdi Ara

sokakta cübbe sarık giyenlere neden yasak getirilmiyor ve yargılanmıyorlar ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
9.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • isteyen mini etek giysin isteyen kara çarşaf,sarık ya da cübbe isteyen de tangayla dolaşsın.kardeşim salın bi milleti artık nefret ediyorum sizin gibi yobaz tiplerden.(bunlar birde kendilerini aydın zanneder,her fırsatta abi millet çomar ya muhabbeti yaparlar)
  • Cübbe sarık neden Türkiye’nin imajını zedeliyormuş?

Anca batı özentisi aydın ateistler kendi kendini zedeliyor, kimsenin zedelendiği falan yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cübbe-sarık ile gezene de mini etekle gezinene de saygı gösterildiği zaman modern, demokratik, gelişmiş bir ülke olabiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: heronguy

Cübbe-sarık ile gezene de mini etekle gezinene de saygı gösterildiği zaman modern, demokratik, gelişmiş bir ülke olabiliriz.
    Kesinlikle

Ateistlerin kafa, batıya cici gözükmek için kızların göbeği açık cinsel organ dudaklarını belli edecek tayt göğüsler fora kıyafet, bununda amacı nedir anlamıyorum kimse karıma bakmasın kimse sarkmasın e ne yemeye tayt giydirirsin karına?

Ney çağdaş olacakmış pehh

Edit: üst mesajda trolledim tabiki cübbe sarık kara çarşaf kötü kıyafetler ama kızlara tayt erkeğe dar pembe pantolonda saçmalık, adam akıllı giyinsin herkes kızıda erkeğide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 26 Ağustos 2018; 19:28:27 >

• Çünkü sarık bir oluşumu ifade ediyordu devletin yönetimine kasıt vardı . Mesela şu an sen elinde PKK bayrağıyla gezsen onda da suç gibi bi şey olması lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yobazlik olur insanların giyim kuşamına karışmak tabi belli başlı ahlak kurallarını geçmiyorsa

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.