Şimdi Ara

Sokakta forma ile dolaşırmısınız? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: LeadRi-61

ben trabzonda fener forması giymek istiyorum
    Acaba ne derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monodoks -- 23 Haziran 2007; 14:15:56 >
  • normaldir yani herkes istedigini giyer istersen ciplak dolas sen bakma baskasina ne istersen onu giy ama ben hic forma giymem.sadece fenerbahce gs yi yendigi zaman
  • Her sene Galatasaray forması alırım ama maç olmadıkça sokakta fazla giymem fakat ultrAslan tişörtlerini(uA poları giyerim kışın ninja olan) ve Galatasarat tişörtlerini giyerim.
  • NBA formalarini nerden aliyorsunuz ?

Ben okulda gomlegin altina giyerdim her hafta pazartesi artk geleneksellesmisti
  • yakışırsa giyilir normal bi tişört ten farkı yok bence
  • bis bzn maçllardn sonra giyiyoss
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seferoglu

NBA formalarini nerden aliyorsunuz ?

Ben okulda gomlegin altina giyerdim her hafta pazartesi artk geleneksellesmisti

valla benim 3 tane orj. nba formam var(larry bird,paul pierce,a.walker) onu da abdye gittiğimde almıştım istanbulda çoğu yerde satılıyor ama orj. değiller bi de milleti orj. diye kandırıyorlar büyük spor giyim mağazaları hariç diğerlerine güvenmeyin
  • Ankarada 'ki Cumhuriyet mitingine kırmızı, beyaz türkiye forması ile katıldım..
  • giyilir.arsenalin geçen sene giydiği bordo forma var bende çok güzel oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @XEL -- 23 Haziran 2007; 16:33:00 >
  • hayatta giyemem bu havalarda iğrenç kokuyo leşş gibiiiiiiii :O
  • Arkasında numara-isim v.s olmadıktan sonra bence normaldir
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 11 Nisan 2015; 16:26:27 >
  • basketbol forması süper duruyor ben giyiyorum
  • Ara sıra
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.