Şimdi Ara

Sokaktan Anne Sütü İhtiyacını Karşılamış Yavru Kedi Sahiplenmek Caniliğe Mi Girer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben hayvanları çok seven bir insanım. 15 yaşındaki bir hayvanseverim.

Geçen günlerde internet üzerinden bir tartışmaya girdim. Tartışmanın konusu sokaktan yavru kedi sahiplenmekti (Anne sütü ihtiyacını annesinden karşıladıktan sonra.). Tartıştığım kişi de sokaktan anne sütü ihtiyacını annesinden karşılamış bir yavru kediyi sahiplenmenin caniliğe gireceğini söyledi. Yani ona göre bu yavru kedileri annesinden ve doğal ortamından ayırmakmış. Bir de kendi çiftliklerinde yavru bir kedinin annesi ölene kadar onun yanında durduğunu söylüyor.

Sizce bu söyledikleri doğru mu? Çünkü ben de bilmiyorum ben de haksız olabilirim. Benim bildiğim kadarıyla yavru kediler bir süre sonra anneleri ile yaşamıyorlar. Ayrıca bana göre sokaklar kedilerin doğal ortamı değil. Sonuçta dağlık veya ormanlık yerler gibi değildir sokaklar. Fakat yavru kediler her şeye rağmen annelerinden ayrılırsa onları özleyedebilir.

Ayrıca benim düşüncemin canilik olduğunu söylemesi de beni çok üzdü. İnsanlar maalesef bir şey demeden önce hiç düşünmüyorlar "acaba karşımdaki kişi üzülür mü?" diye. Beni çok etkiliyor böyle şeyler. Böyle bir tartışmaya da girmeseydim keşke ama ben de kendi düşüncemi söylemek istemiştim sadece.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kardeşim internet zorbaların olduğu bir yer. Fazla takma kafana. Ayrıca sütten kesildikten sonra sahiplenilir bence çünkü bildiğim kadarıyla belli bir yaştan sonra annesi yavrusunu istemiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, teşekkür ederim 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.