Şimdi Ara

Sol arka otomatik cam açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aracım 2011 polo. 4 cam da otomatik. Bugün farkettim, sol arka camı açmak için tuşa bastığımda camı açmak için motor çalışıyor ama cam aşağı inmiyor, bir müddet sonra düşüyor. Kaldırırken de motor kaldırıyor ama cam sıkışmış gibi sanki. Elimle çok hafif dokununca aşağı hızlı şekilde iniyor. Çıkarken herhangi bir problem yok. Sorun nedir acab?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• söküp bak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorunda sıkıntı vardır veya bir yere takılıyordur. oto elektrikçiye git halletsin
  • Nasıl söküleceğini bilsem bakarım da, daha da beter hale sokmak istemiyorum. Basit bir şeyse yapayım da, açmadan da bilemeyiz tabi. Daha önce yaşayan varsa diye sormuştum. En kötü oto elektrikçiye gidecez herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halat kopsa hiç çalışmaz, elektrik-elektonik kumandada sorun olsa motor sesi gelmez, aracınızın yapısını tam bilmiyorum ama camı taşıyan bir tepsi-kanal bulunur ve bu kanalın motorla bağlantısını yapan linkteki parçalardan birisi değişirse arıza düzelir. Ya alıp kendiniz yapacaksınız ya da sanayide bir usta yarım saatte 50-100 lira ücretle yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lagun@

Halat kopsa hiç çalışmaz, elektrik-elektonik kumandada sorun olsa motor sesi gelmez, aracınızın yapısını tam bilmiyorum ama camı taşıyan bir tepsi-kanal bulunur ve bu kanalın motorla bağlantısını yapan linkteki parçalardan birisi değişirse arıza düzelir. Ya alıp kendiniz yapacaksınız ya da sanayide bir usta yarım saatte 50-100 lira ücretle yapar.

https://www.hepsiburada.com/vw-polo-typ-6c-2014-on-icin-sag-on-cam-mekanizmasi-tamir-takimi-p-HBV000000GZPQ?magaza=Bross%20Otomotiv&wt_gl=cpc.nelk.6817-oto.pla&gclid=EAIaIQobChMImKyxpeTh2wIVkbobCh1TCACQEAQYAiABEgJU2fD_BwE
    Sizin gibi böyle ansiklopedi misali otomobil gurmeleri ve otomobilden anlayan insanlar neden bu forumda ve ülkede çok az ? Keşke arabam arıza çıkarsada direk size sorsam sorun nedir napabiliriz diye. Resmen teşhis koymuşsunuz valla helal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Umarım yaşadığınız en büyük arıza bu olur çünkü motor ve mekanik konusunda forumda gerçekten eli öpülesi üstadların yorumlarını biz de eskisi gibi arıyoruz, size yapığım öneriler bile başımıza gelip onlardan öğrenerek giderdiğimiz arızaların tecrübeleridir. Kazasız sürüşler, iyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.