Şimdi Ara

Sol ön lastik balon yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Forza Kartal

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

Orijinalden alıntı: Shellci

quote:

Orijinalden alıntı: sfzb67

quote:

ayrı ayrı teşekkür ederim yanıtlar için. stepneye sabah baktım mini malesef.. mecbur 1 lastik veya daha fazlası değişecek, balon yapmış soğuduğum lastiğin aynına da para vermek istemiyorum aslında..
    izmir-balıkesir sürekli gidip geldiğim için ertelememek te gerek.. bu michelin primacy 3 adını çok duyuyorum bunun 4 takımı nekadara mal olur acaba? kazık yemeyelim şimdi.. birde arabadan 3 tane daha 10km de sağlam lastik çıkacak, lastikçi bunları bişeye sayar mı?

Pire için yorgan yakmayın aynı ebatlarda aynı modelden bitane alıp takın,benimde başıma benzer bi olay aracım 14bin km iken gelmişti aynı ebat ve modelde lastik alıp taktım 50bin km kadarda kullandım.

doğru diyorsunuz da yazılanları okuyunca.. primacy3 aldım şahinim mercedes oldu.. eşekten indim ata bindim falan birsürü yorum var :) nekadar değiştirebilir 1000 liraya değer mi yoksa dediğiniz gibi 100 liraya değiştirmek mi.. benim şuan asfaltta bi ses, yol tutuşu gibi konularda hiçbi şikayetim yok. sadece bu mıcırı atıp üstüne zift dökülmüş tırtıklı yollarda sesten dolayı bi sıkıntım var ama michelin de o tarz yollarda illaki ses yapacaktır sanırım değil mi?

Siz o yorumlara aldırmayın kaldıki Michelin en çok yarılma ve balon yapma riski olan lastiktir.
    Ama param var değiştirmek istiyorum derseniz siz bilirsiniz tabiki.
    Ben bu ay başında lastikleri yeniledim ve Hankook aldım,önceki lastiklerim Kumhoydu.

Dostum Kumhodan memnun kaldınmı? modeli ne idi?

Kumholar aracın altında gelen lastiklerdi Solus Kh17 modeliydi,50bin km kullandım fean değil sorun yaşatmadı ama çabuk sertleşti.
    f/p olarak iyi bir lastik.

• evet arkadaşlar bugün gittim bayiye çok acayip bi servis müdürü vardı hiç hoşlanmadım tavırlarından. KIA Teknak Balıkesir.. işte bu lastikten getiririz 400 tl falan tutar teki, sonra aradı biyerleri yokmuş dedi.. dandik dundik lastiklere uçuk fiyatlar verdi.. adımımı bile atmam bidaha o bayiye zaten. gider izmirde yaptırırım bakımımı paşalar gibi.

neyse.. ordan çıktım sanayiye 3-5 lastikçi gezdim aynından yok. bitanesi balıkesir petlas ve hankook ana bayiisi ilköz otomotive gönderdi. oranın sahibi Gürkan bey sağolsun kendi lastiği gibi seferber oldu. türkiyedeki tüm hankook depolarına baktı benim lastiğin aynısı yok.. ventus prime 2 lastik, ondan var ama k415 falan farklı desenliler var.. aynı marka/model benzer desen olabilir istersen ama ben çokta tavsiye etmem dedi gürkan bey..

bende bunu alsak bile ileride yine bi lastikte sorun çıkması durumunda aynı arayışa girmemek için öne 2 tane michelin primacy3 aldım. sağ önden çıkan sağlam hankook'u da attım bagaja uygun biyere koyup arkadaki 2 lastiğin yedeği olarak saklıcam.. bu arada primacy'lerin tanesini 210TL ye aldım.

ilgilenen herkese teşekkür ederim..

• quote:

Merhaba. az önce farkettim ki arabamın sol ön lastiği yanaktan balon yapmış, ilk defa başıma geliyor hiçbi bilgim yok.. araç henüz5 aylık araba da 10.000 km'de.. lastikler hankook. napmak lazım dostlar servise gitsem garantiden bişey olur mu pek sanmıyorum ama.. çukura girmişinizdir derler kullanıcı hatası derler.. ne yapmalı bi yardımcı olursanız sevinirim..

hankook gibi bi lastikten öteri bişey beklemezdim zaten değiştireceksin alternatif yok ..
  • quote:

evet arkadaşlar bugün gittim bayiye çok acayip bi servis müdürü vardı hiç hoşlanmadım tavırlarından. KIA Teknak Balıkesir.. işte bu lastikten getiririz 400 tl falan tutar teki, sonra aradı biyerleri yokmuş dedi.. dandik dundik lastiklere uçuk fiyatlar verdi.. adımımı bile atmam bidaha o bayiye zaten. gider izmirde yaptırırım bakımımı paşalar gibi.

neyse.. ordan çıktım sanayiye 3-5 lastikçi gezdim aynından yok. bitanesi balıkesir petlas ve hankook ana bayiisi ilköz otomotive gönderdi. oranın sahibi Gürkan bey sağolsun kendi lastiği gibi seferber oldu. türkiyedeki tüm hankook depolarına baktı benim lastiğin aynısı yok.. ventus prime 2 lastik, ondan var ama k415 falan farklı desenliler var.. aynı marka/model benzer desen olabilir istersen ama ben çokta tavsiye etmem dedi gürkan bey..

bende bunu alsak bile ileride yine bi lastikte sorun çıkması durumunda aynı arayışa girmemek için öne 2 tane michelin primacy3 aldım. sağ önden çıkan sağlam hankook'u da attım bagaja uygun biyere koyup arkadaki 2 lastiğin yedeği olarak saklıcam.. bu arada primacy'lerin tanesini 210TL ye aldım.

Hayırlısı olsun hocam,kısmet değilmiş hankook diyelim.

• quote:

evet arkadaşlar bugün gittim bayiye çok acayip bi servis müdürü vardı hiç hoşlanmadım tavırlarından. KIA Teknak Balıkesir.. işte bu lastikten getiririz 400 tl falan tutar teki, sonra aradı biyerleri yokmuş dedi.. dandik dundik lastiklere uçuk fiyatlar verdi.. adımımı bile atmam bidaha o bayiye zaten. gider izmirde yaptırırım bakımımı paşalar gibi.

Hayırlısı olsun fiyatınızda güzelmiş.

• quote:

Hayırlı olsun.Kış aylarında 190 lira idi.20 lira zam gelmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkür ederim arkadaşlar :) şaka maka tırtıklı yollarda arabanın ön tarafından artık ses gelmiyor, ses arkadan geliyor. genel olarak %50 yol sesim azaldı gibi.. psikolojik midir bilinmez :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.