Şimdi Ara

Solaklar İçin Futbolda Hangi Mevki Daha İyi Sizce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
16.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben solağım arkadaşlar sol ayak sol el . Futbolda nerde oynamak benim performansımı arttırır sağda mı solda mı orta da mı defansta mı forvette mi nerede oynamak ve nerede ise neden orada oynamak daha iyi olur beyler ?

İşin bilekte olduğunu biliyorum bu arada dandik oynarsan mevki farketmiyor ama kendimize göre bi mevki bulursak normalki performansımızdan daha iyi oynarız . Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Solaklar İçin Futbolda Hangi Mevki Daha İyi?

Futbolda, solak oyuncuların hangi mevkilerde daha avantajlı olduğu merak konusudur. Solak oyuncuların topa sol ayaklarıyla daha rahat vurması nedeniyle, bazı mevkilerde daha başarılı oldukları kabul edilir.

Kanat Oyuncuları:

• Sol Kanat: Solak oyuncular sol kanatta daha etkilidirler. Topu sol ayaklarıyla kontrol ederek içeriye doğru kesebilir veya kaleye şut çekebilirler.
    • Sağ Kanat: Sağ kanatta genellikle sağ ayaklı oyuncular oynar. Bu ayaklı oyuncular topu sağ ayaklarıyla kontrol ederek içeriye doğru kesebilir veya kaleye şut çekebilirler.

Bek Oyuncuları:

• Sol Bek: Sol ayaklı oyuncular genellikle sol bek olarak oynarlar. Topu sol ayaklarıyla kontrol ederek oyun kurma görevini daha rahat yerine getirebilirler.
    • Sağ Bek: Sağ ayaklı oyuncular genellikle sağ bek olarak oynarlar. Topu sağ ayaklarıyla kontrol ederek oyun kurma görevini daha rahat yerine getirebilirler.

Özetle:

• Solak oyuncular sol kanatta ve sol bek pozisyonunda daha avantajlıdırlar.
    • Sağ ayaklı oyuncular sağ kanatta ve sağ bek pozisyonunda daha avantajlıdırlar.

Bu nedenle, solak bir futbolcuysanız, sol kanat veya sol bek pozisyonlarında oynamayı düşünebilirsiniz. Bununla birlikte, her oyuncunun kendi yeteneklerine ve becerilerine göre en uygun pozisyonu belirlemesi gerektiğini unutmamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kaleci
  • sol açık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • solaksan sağ tarafı kapat derim bknz:robben
  • quote:

Orijinalden alıntı: OldWolF3

Kaleci

+1
  • İleride oynuyorsa sagda takıl. Geride oynuyorsan sol daha iyidir.

• sağ tarafta oynarsan uzak köşeye daha rahat şut atarsın ama topu saklaman zorlaşır çok top kaptırabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doktor Mu Daha Üst Hakim mi ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabikide sağda oynayacaksın sağ ayakla ortaya doğru kaçıp çakıcaksın şutu.

ama solda olsan sağa doğru koşarken şut çekemezsin.

bende solağım bilek çok iyi ama takımla uyum yok artık futbol oynamaktan zevk almıyorum.
  • Ülkede sol bek kıtlığı var. Aklın var git sol bek ol. Zaten yabancı sınırlaması da var. Hemen kaparlar.
  • Sol bek ol. Ama geride demir atmadan sürekli ileri çıkıp destek verecek ve geri dönecek şekilde. Birde iyi orta yapmayı öğrenirsen aranan adam olursun.

• Oynayış olarak topları %70 adrese teslim yollarım . Hız olarakta çok iyiyim öndeki adam kim olursa olsun yetişiyorum . Ama çok kolay çalım yiyorum refleksim kötü ve çalım yeneğimde fazla yok refleksten dolayı genellikle takibimi hızımı kullanarak geçerim. Yorumlarınıza bakarak bu özelliklerime göre sol kanat daha cazip geldi top saklama olayı ve iyi orta yapmak için falan sağolun yorumlar için
  • Sol Bek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.