Bildirim
Solidworks Kurulum Hatası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı sorun bende de var eğer bir çözüm bulduysanız yada bulursanız burada paylaşabilirmisiniz yada pm atabilirmisiniz ben bulursam bende sizi haberdar ederim. -
Çözüm bulamafım tekrardan 2010 kurdum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2010 kurunca düzeldimi ben 2014 en döndüm yine olmadı anlamadığım şey daha önce böyle bişey olmuyordu aynı setup şimdi hata verdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet düzeldi hocam -
bende de düzeldi Windows un alçaklığından kaynaklanıyormuş Win 10 kurdum solidi de 2015 sp 1.1 kurdum sikinti yok ;) -
sevindim :) win 10 nasıl hocam -
iyi fena değil tam Türkçe olmadığından basit işleri görüyordum ama dün akşam Win 8.1 e döndüm Türkçe olması sebebiyle ben bu 8 e falan biraz yabancıyım başlat menüsü falan hep değişmiş ama win 10 da başlat menüsü yapmışlar kenarınada metro arayüzü eklemişler alışamayanlar için yapmışlar galiba şu anda solid win 8 de de çalışıyor sıkıntı yok solidden iyi anlıyormusunuz. -
yani solid sınavına geçebilecek kadar anlıyorum :) solid 2010 kurulu kaldı bende. Bir daha kurulum ile uğraşmak istemedim. Solid 2015 ten 2010 a kadar düştük -
Hangi sektöle iştigal ediyorsun ben Fırıncıyım ama teknolojik ürünlere ilgi duyuyorum hatta bir takım kurabilsem inovasyon şirketi kurmak isterdim. -
makine mühendisliği öğrencisiyim. şaşırdım doğrusu :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X