Şimdi Ara

solidworks render( yansıma problemi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 3b mezbaha fabrikası tasarlıyorum önceki işyerimde revit kullanıyordum su an calıştığım yerde solidworks mevcut ve animasyon ve fotoğraf renderleri aldığımda modellemenin yansıması oluyor karısık bir görüntü çıkıyor ortaya yer gölgelerini duvar gölgelerini kaldıramıyorum bü yüzden animasyon yapamadım bi türlü yardımcı olucak bi üstad vaarmı

• Sol ustte Design tree'in ustunde renkli bir top

Display Manager------>Scene----->rightclick----->floor reflection yada shadow kismindan kapatip acabilirsin
  • hepsini kapadım olmuyor kardes:s
  • kardeş normalde c4d kullanıyorum ama, solıddede mantık aynı yuada benzer olmalıdır. gereklı kaplamalardakı yansıma kanalını kapatırsan o materyalın yansıma yapmaması gerekır...render ayarlarındada global olarak yansıma blur gıbı bırtakım etkılerın tamamen acıp kapatmak mumkun olmalı.halıyle kaplamaları bı ıncele.acık olan yansımaları kapa,olmadı render ayarlarından kapa.
  • merhaba.
    yansıyan duvara tıklayıp renk topunu seç.
    sağ kısımda çıkan pencereden illumination bölümüne gel ve "blurry reflecitons" seçeneğini aktif et. veya hafif bir yansıma istiyor isen üstündeki sayı değerini küçült.
  • teşşekür ederim problemi yardımlarızıla hallettim kusura bakmayın 1 sorum daha olucaktı su an tasarımım büyük montaj modunda felaket kasıyor bu bana zaman kaybı olarak geri yansıyor 6-7 fps de çizim yapabiliyorum nasıl performan arttıraibilirim i5 gt745 m 8 gb ddr 3 ram
     solidworks render( yansıma problemi)
  • rica ederim.
    elinize sağlık bu arada çalışmanız çok güzel. render alırkan perspektifi aktif edin yalnız.
    daha rahat çalımanın yolu:
    1.montaja sağ tıklayıp hepsini lightwight olarak işaretlemek. ( böylece parçanın unsur ağacı gizlenecek ve montaj ortamı biraz rahatlayacak)
    2.large assembly komutu aktif etmek
    3.işinin bittiği parçaları hide veya unsupress yap
    4.bir sürü alt montajlar oluştur. nerede çalışacaksak o montajı açıp orada çalış. ana montajını sadece tümünü görmek ve render almak için kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D Modelleme Laptop Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hakan bey size teşekkürü borç bilirim arada sizi rahatsız edicem kusura bakmayın solidworksda yeniyim tekrardan cok tesekkürler
     solidworks render( yansıma problemi) solidworks render( yansıma problemi) solidworks render( yansıma problemi) solidworks render( yansıma problemi)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.