sanırım koskoca forumda bir kişinin bile bilgisi yok bu sistem hakkında
Var kardeşim çoğu kişi bilir bu sistemi müzik dinlemek için çok çok çok iyi bir sistemdir hiç pişman etmez seni alırsan kesinlikle memnun kalırsın müzik performansından
quote:
Orijinalden alıntı: ozi53
Var kardeşim çoğu kişi bilir bu sistemi müzik dinlemek için çok çok çok iyi bir sistemdir hiç pişman etmez seni alırsan kesinlikle memnun kalırsın müzik performansından
saol kardes
quote:
Orijinalden alıntı: ottomanstrong
quote:
saol kardes
Müzik içinmi kullanıcaksın sistemi kardeş birde ses kartın varmı ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ottomanstrong
quote:
saol kardes
Müzik içinmi kullanıcaksın sistemi kardeş birde ses kartın varmı ?
evet müzik için çünkü z5500 müzikte berbattttttt
ses kartım audigy value 7.1 ama eger bu kart kötü dersen iyi bir ses kartı alabilrim
Müzik için f/p sistemdir. ancak bana göre solo 6 daha iyi. Gücü az ama resonans frakansı sanırım daha iyi.
Müzik için audgy value düz audgy1,2,zs,4 serisinden kötüdür. Basit olarak ton denetimini ve direct sound donanım hızlandırmasını desteklemez. ss e bakarsanız sizin kartta ton denetimi ve ses directx donanım hızlandırması pasiftir.
Müzik için f/p sistemdir. ancak bana göre solo 6 daha iyi. Gücü az ama resonans frakansı sanırım daha iyi.
Müzik için audgy value düz audgy1,2,zs,4 serisinden kötüdür. Basit olarak ton denetimini ve direct sound donanım hızlandırmasını desteklemez. ss e bakarsanız sizin kartta ton denetimi ve ses directx donanım hızlandırması pasiftir.
alıyorum kararımı verdim (Solo 7)
tesekkürlerrrrr
Kardeş şimdiden hayırlı olsun SOLO 7 in. Burada bizimle de paylaşırsan iyi olur deneyimlerini. Ben de ilk fırsatta alıcam.
Hayırlısı olsun kardeş pişman etmez seni
Bende mega'mın yanına bi z5500 çeksem çok güzel olacak ama
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme