Şimdi Ara

Solo Top Oynarken Farm Yapamıyorum [Ciddi Konu] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
3.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Zed al 9 hp pot 2 ward ile başla

daha demin ki takımda böyle başlayan biri vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commando Kayle

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Zed al 9 hp pot 2 ward ile başla

daha demin ki takımda böyle başlayan biri vardı

cogu champe boyle basliyorum artik ozellikle manaless lara.Yada hp regen+ward+pot

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jayce hem yakın hem de uzakta savaşan herodur gayet güzel bence.

Uzaktan cs yakından pushlarsın.

• Bu iş için uygun herolar: Irelia, Yorick, Garen, Akali, Zed, Vlad, Renekton
    Biraz gelişince alırsın: Jayce, Nidalee, Teemo, Mordekaiser
    Yani demek istediğim ya karşıdakinin yaklaşmaktan korkacağı herolar, ya kolay lasthit alıp kaçabilen herolar, ya "Bana vurursan ağzını burnunu kırarım." heroları (o da Yorick oluyor genelde ) ya da senin de aşırı agresif oynayıp bu arada CS alabileceğin herolar lazım. Her dönüşünde de en az 1 ward alırsan sorun çıkmaz.
  • Darius al qnq tek atarsın demiyecem.
    Olafı kullan bence last hit yap baktın adam geldi indir trueyu kafasına bı daha yaklaşmıyor:D

• Topda Elixir of Fortitude ile başlamak yeni moda mı ? Wickd her seferinde onunla başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

Topda Elixir of Fortitude ile başlamak yeni moda mı ? Wickd her seferinde onunla başlıyor

Zede gidiyor o item Wickd de bol bol zed oynuyor ordan kalmış olabılır?
  • quote:

Vlad al E ye kağıt sıkıştır git film izle gel o kendi farm yapar

Çok iyi taktik beyler.Ben yaptım gittim elektiriği suyu yatırdım.Üstüne film izledim geldm baktım 12343125435632532 minion kesmiş.
  • quote:

Topda Elixir of Fortitude ile başlamak yeni moda mı ? Wickd her seferinde onunla başlıyor

Onu bunu bilmemde. Flask ward iki pot en iyi baslangic bana gore mid ve top oyuncusu icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Su İçen Adam

Ne zaman last hit yapmaya kalksam damage yiyorum ve adamlar üzerimde çok baskı kuruyor. Ben agresif oynayınca da çok gank yiyorum sorun oluyor.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Zed gg.
  • Wickd ustanın buyurduğu gibi: "You always need to play like the enemy jungler isn't there. If you don't, you lose the lane"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Enigma -- 1 Şubat 2013; 11:06:55 >
  • Minionları keserek farm yapılıyor biliyorsun demi daha nasıl farm yapamıyorum diyorsun anlamıyorum gerçekten konu açacağına kendini eğitmeye bak bu konuda.
  • quote:

Ne zaman last hit yapmaya kalksam damage yiyorum ve adamlar üzerimde çok baskı kuruyor. Ben agresif oynayınca da çok gank yiyorum sorun oluyor.

arkadaş en iyi solo top herosu sorakadır hem hendine can basıyorsun ölmüyorsun hemde uzaktan vuruyon adamın kafasına birşeyler indiriyorsun ne güzel birşey. sen benim dediğimi yap ne kadar fark ettiğini göreceksin
  • quote:

solo top oynarken counterin varsa karşıda evet biraz zor olabilir eğer karşı takımın jungle ı yok ve solo topta karşında 2 kişiye karşı mücadele ediyorsan mininoların yanında durup xp al ve minionlar kulenin altına gelince kesmeye başla evet burda last hit te biraz tecrübeli olman lazım yoksa mininoların yarısından çoğunu kuleye aldırırsın.
  • Junglerına yardım ettikten sonra 5-6 minion farmı kaçır bence. Rakip minionların biraz daha senin turret tarafına yaklaşmasını sağla. Oyunu orda dengeleyebilirsen hem kolay gank yemezsin hemde rakibi ilerde basmak zorunda bırakırsın. Normal oyunlarda çok yapıyorum
  • her an last hit olmaz,arada minionların birbirine girdigi bir süre var,o aralarda rakibe hasar vermeye çalış ki nidale,jayce,gp gibi champlarla daha kolay bu
  • morde de topta baya iyi farm yapar haa
  • soraka ile solo top gerçekten çok güzel oluyor hem uzaktan vuruyorsun hemde edine can nasıp zor ölüyorsun bundan daha güzel solo top herosu ne olabilir ki
  • sürekli hareket et yerinde durma minnionların yakınında gez adam yanaşırsa range yetiyosa vur vuramıyosan az geri çekil minnionların canlarına sürekli bak canı azalana yanaş vur kaç eğer rakip yakınsa yanaşmışken ona da vur 2 tane :D bu arada farm yaparken skill kullanmakdan çekinme ama abartıp manasız da kalma :)
  • Rumble diyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.