Şimdi Ara

Solo top teemo olur mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
7.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Teemo solotop karakteridir oyundaki en sevdigim karakter teemo. Her rolde denemişligim var jungle hariç :) Support bile denedim. Şunu söyliyim kesinlikle ADC yapamazsın yapmamalısın Teemo ya ad kasılmasının hiçbir mantıgı yoktur. Midde oynaması zor oluyor erken gelen gankler sayesinde oyunu teemoya zindan edebiliyorlar. En uyugunu solotop dur özellikle garene karşı teemo pickledigin zaman direk kazanırsın hiç şansı olmuyor. Ayrıca darius konusundada şöyle bir sorun oluyor sen darius a basic atak yapmak için veya blind atmak için gittiginde arkadaş bir iki adım atıp seni çekebiliyor baya sorun oluyor zaten tek komboyla ölüyorsun dariusa :) Ama topda teemo gerçekten harika özellikle düşük elolardan yükselmek için birebir kimse doğru düzgün vision oracle almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DefecteDy

Teemo solotop karakteridir oyundaki en sevdigim karakter teemo. Her rolde denemişligim var jungle hariç :) Support bile denedim. Şunu söyliyim kesinlikle ADC yapamazsın yapmamalısın Teemo ya ad kasılmasının hiçbir mantıgı yoktur. Midde oynaması zor oluyor erken gelen gankler sayesinde oyunu teemoya zindan edebiliyorlar. En uyugunu solotop dur özellikle garene karşı teemo pickledigin zaman direk kazanırsın hiç şansı olmuyor. Ayrıca darius konusundada şöyle bir sorun oluyor sen darius a basic atak yapmak için veya blind atmak için gittiginde arkadaş bir iki adım atıp seni çekebiliyor baya sorun oluyor zaten tek komboyla ölüyorsun dariusa :) Ama topda teemo gerçekten harika özellikle düşük elolardan yükselmek için birebir kimse doğru düzgün vision oracle almıyor.

Dariusu teemo ile kesebilmenin tek yolu kaçmamak çektiği zaman blind atıp saldırmaya devam ediceksin mantarın varsa üstüne atıcaksın.Jungle için viable gerçekten değil denemişliğim var ama sadece counter jungle adamın herşeyini çalabilirsin hatta ilk özellikle redle başlıyan şampiyonlar ( lee hariç) adamın buff almasını bekleyip kesebilirsinde

• konu hort ancak D3M0N1K tr serverinde ekleyip karsilasmalarima bakin eminim yardimi dokunur :) Ben tabiri caizse teemo HASTASIYIM . Sadece teemo oynarim derecelide 4. oynayisimda 4 te 4 yapmistim(bende anlamadim inanin forestte tf yaptik mantarima basmisti hepsi zaten dalgindim baktim dortte dort).teemo aldiysam kill sayim deathimden kesinlikle ama kesinliikle yuksektir muhtemelende 2 3 katidir suana kadar tank sup adc her tarz heroyu ap teemo ile erittim .ve nerfi olarakda sunu soyleyeyim karsidakine baglidir. acemiyse heroyu bilmiyorsa bisey bekleme :) ama ustalar gelirse lux ve jax ve lee sin dir ancak biraz taktik oynayarak onlarida eritebilirim. ben teemo ile ustalastim ve inanin gelen her hafta freeleri deniyhorum baska heroda kullanayim diye ancak inanin sevmiyorum . dravenle inanilmaz kotu skorlar yaptim mesela . sadece kenneni bekliyorum . teemo aramda mukemmeldir . mantarlari saglik seylerinin oldugu yerlere koy gorunmez ol dusman onu alinca q eeeeeee bitti :) uzun oldu yazi ancak vs atmak isteyenler gozuyle gormek isteyenler ekleyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: srtsrt07

konu hort ancak D3M0N1K tr serverinde ekleyip karsilasmalarima bakin eminim yardimi dokunur :) Ben tabiri caizse teemo HASTASIYIM . Sadece teemo oynarim derecelide 4. oynayisimda 4 te 4 yapmistim(bende anlamadim inanin forestte tf yaptik mantarima basmisti hepsi zaten dalgindim baktim dortte dort).teemo aldiysam kill sayim deathimden kesinlikle ama kesinliikle yuksektir muhtemelende 2 3 katidir suana kadar tank sup adc her tarz heroyu ap teemo ile erittim .ve nerfi olarakda sunu soyleyeyim karsidakine baglidir. acemiyse heroyu bilmiyorsa bisey bekleme :) ama ustalar gelirse lux ve jax ve lee sin dir ancak biraz taktik oynayarak onlarida eritebilirim. ben teemo ile ustalastim ve inanin gelen her hafta freeleri deniyhorum baska heroda kullanayim diye ancak inanin sevmiyorum . dravenle inanilmaz kotu skorlar yaptim mesela . sadece kenneni bekliyorum . teemo aramda mukemmeldir . mantarlari saglik seylerinin oldugu yerlere koy gorunmez ol dusman onu alinca q eeeeeee bitti :) uzun oldu yazi ancak vs atmak isteyenler gozuyle gormek isteyenler ekleyebilir.

sağlık şeylerinin olduğu yer?

yeni başladın galiba oyuna

eğer takımdan birisi teemo alıcam diyorsa ve first pick isem teemoyu banlarım

eğer söylemeden almışsa dodgelarım

ve eğer ban ekranında teemo hiç görünmüyorsa kaliteli bir oyun olacağını anlarım

teemo useles

• srtsrt07 kullanıcısına yanıt
    profiline baktım silver 5 sin. en azından gold beklerdim.
  • Solotop teemoya anca frozen mallet falan offtankımsı bişi olur ap glasscannon kasarsan hard counterı olmadıgın sürece yerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biri yav he he koysun
  • uçak havada uçar mı ?
  • teemonun yerı yok
  • liandry nin eziyeti itemini alınca 1 mantar yarı can götürüyor buna bir çözüm bulmaları lazım..
  • teemo solotop karakteridir bence adc ve mid oynanması zordur Ap , As kasılır normal atakla e skiliyle ciddi hasar verebiliriz şuana kadar atroxa karşı zorlandım birde syndra .
  • teemo ap oynanır ap as kasılır

ayrıcada nerf gelmesi cok saçma olur
    teemo oyuna renk katıyor her ne kadar uyuz olsada.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.