Şimdi Ara

soloda darius vs fiora

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 oyuncu dusunun 2 sınınde oyun bılgısı eşit ve bunlar solo topda bırısı darıus bırısı fıora alıyor sonuç ne olur bunu sormamın sebebı gecen fıora aldım soloda karsıma darıus geldı ezıcegını bıldıgım ıcın sadece farm yapmaya calıstım farm yaptırmadı 2 3 kıll verdım oda olmadı kule altı kaldım yav adam benı e ıle kule altından cekıyo q w ultı yapıyo oluyorum bu darının karsısında fıoranın şansı yok dıyorum karsıdakı darı fıora darıyı ezer dıyo

• Yok kardeşim darius solonun real mardin'i gibidir. Fiora her ne kadar ezilsede iş late'ye geldi mi, fiora her türlü ezer. Tabi earlyde sürekli ölüp ilah edersen durduramazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiora earlyde tek kombosuyla yari canini alir darinin.manasida yarilanir tabi.ezemediysen senin problemin

• fiora > darius ezemiyosan top oynama
  • 1e1de zorlayabilir. Jungledan destek alarak kas ve sonrasında kastıgında 1e1de alırsın zaten. Fioranın canı dariusa göre daha az oldugundan zorluk çeker earlyde.

• Oyundaki en luzumsuz iki top laner. Karsilastirsan nolur.

• 6 levele kadar kule altı kal minyon kesmene gerek yok . Sonra ulti at geç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır Earlyde alır tamamda Latede O Fiora Dariyi nasıl kesecek?
    2 sinide oynama boş ver. Az güncel pickler ile oyna

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • darius fioranin ctsiymiş sanirim ama yine de fiora ile kesebilirsin bence

• Darius earlyde gerek skill cdleri gerek pasifi nedeniyle fioradan üstün. ama safe oynarsan jungle yardımıyla iş çabucak lehine dönebilir. 6 leveline çok dikkat etmek lazım dariusun.
  • Darius teq atar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir lig

• arsızbeladinleyen2000li kullanıcısına yanıt
    İş güçleri aynı olan 6 işçi bir işe başlıyorlar, her gün bir işçi çıkartılarak iş 4 günde tamamlanıyor eğer her gün bir işçi çıkarılacağına bir işçi eklenseydi iş kaç günde biterdi bakın dikkat edin özellikle söylüyorum iş güçleri aynı olan 6 işçi bu 6 işçi sanki birbirinin kopyası robot gibi ama değiller insanlar onlar aynı iş gücüne sahip 6 kişi onlar.
  • Aynı oyun bilgisine sahip iki kişi ise Darius alır, ister low ister high elo. Ama dünyanın en iyi Fiora oynayan şahsıyla en iyi Darius'u karşılaştırsan her şey olabilir. :)
  • darius > fiora
  • bak ben dünyanın 8.ci darisiyim 2000 bin oyun atmış fiora geldi çöptü farm yaparken q ile dürtün fiorayı 1 lvlde çok can eritiyor dari 3 lvl olduğunda ise o size dalamaz zaten canı azdır dalarsa ölme ihtimali yüksek çünkü fiora çok melee bi irelia değil yani farm alınca sıfırlanmıyor skili öyle olsa fiora daha iyi olabilirdi yani q q yaptığında kafa kafaya girmiş gibi yap e açıcaktır sonra kaçarak q at tabi bi kere atabilirsin adam aptal değildir döner geri e bittiğinde çek onu w atıcaktır onuda kullandıktan sonra w at sonra q nun dışıyla tekrar vurmaya çalış tutuşturu koy bırak git eriyip biter.(6 lvl olmadan diyorum 6 lvl olduktan sonra dev kemeriniz yoksa sizi baya zorlayabilir bir doran kılıcı ve doran kalkanınız varsa şansınız vardır yoksa fiora biçebilir...) - Uncle Dary

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dunkmaster.x1 -- 14 Ocak 2015; 14:31:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunkmaster.x1

bak ben dünyanın 8.ci darisiyim 2000 bin oyun atmış fiora geldi çöptü farm yaparken q ile dürtün fiorayı 1 lvlde çok can eritiyor dari 3 lvl olduğunda ise o size dalamaz zaten canı azdır dalarsa ölme ihtimali yüksek çünkü fiora çok melee bi irelia değil yani farm alınca sıfırlanmıyor skili öyle olsa fiora daha iyi olabilirdi yani q q yaptığında kafa kafaya girmiş gibi yap e açıcaktır sonra kaçarak q at tabi bi kere atabilirsin adam aptal değildir döner geri e bittiğinde çek onu w atıcaktır onuda kullandıktan sonra w at sonra q nun dışıyla tekrar vurmaya çalış tutuşturu koy bırak git eriyip biter.(6 lvl olmadan diyorum 6 lvl olduktan sonra dev kemeriniz yoksa sizi baya zorlayabilir bir doran kılıcı ve doran kalkanınız varsa şansınız vardır yoksa fiora biçebilir...) - Uncle Dary

faydalı bilgi tşk.

• Darius alır.
  • darius'u erken oyunda vayne, quinn, lulu gibi şampiyonlar dısıda alt edebilcek pek bi top lane şampiyonu oldugunu sanmıyorum.
    ama iş late game'e geldiğinde fiora darius'dan çok daha fazla can yakar ve full eşya vslerinde de yine fiora alır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.