Şimdi Ara

Soloq'da hızlı yükselmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl hızlı yükselinir? Lig gold-plat hedefim diamond. Orta koridorda oyuncusuyum , altın kurallar gibi diyebileceğiniz kurallar ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler

• Altın kural oyun kazanmak, oyun kazanırsan gerisi gelir zaten diye düşünüyorum. Bileyim bakayım ne oldunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olaylar Olaylar -- 26 Ağustos 2014; 2:32:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Olaylar Olaylar

Altın kural oyun kazanmak, oyun kazanırsan gerisi gelir zaten diye düşünüyorum. Bileyim bakayım ne oldunuz.

çilingir oldum saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belirli şampiyonları oynayarak çıkabilirsin.Annie,Twisted Fate gibi şampiyonlarla istesemde hemen hemen hiç kaybetmedi mid oynarken.Özellikle Twisted Fate Solo Q için inanılmaz ideal.Lanede olabilecek en pasif şampiyon jungle gelir ölürsün,tekrar ölürsün 0 3 gidersin istersen ama bir şekilde mid gamede oyunu çevirip kazanırsınız.TR'de ward olayı çok olmadığından Silver-Gold-Plat elolarında bir yer epusup elemanları bekleme diye bir huy var ultini açıp oyunlarını bozup çok rahat karşı takımı zor duruma götürebilirsin.İyi bir jungle oynayan pre bulabilirsinde Kassadin açık kalırsa affetmemeni öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.