Şimdi Ara

Solucan Gübresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Organik Solucan Gübresi Nedir; sebze, gıda veya fermente edilmiş atıklarının ayrıştırılarak solucanların sindirim sistemlerinden geçirilmesi sonucu elde edilen organik gübredir.
    Solucan Gübresi'nin dünyadaki yaygın ismi Vermicompost, solucan gübresi üretim biçimine de vermicomposting denir.

Suda çözünen besin maddeleri içeren Solucan Gübresi, besin açısından zengin, organik bir gübre ve toprak bakım ürünüdür. Vermikomposting genellikle çiftçilikte ve küçük ölçekli sürdürülebilir, organik tarımda kullanılan organik gübrenin besin açısından zengin bir kaynağı olarak bilinirken, vermikülasyon işlemi, dünya çapında kanalizasyon ve atık su tesislerinde organik atıkların tedavisi olarak araştırılmaktadır.

Solucanlar, üzerlerinde ve sindirim sistemlerinde bulunan ve onları koruyan vücut sıvılarını (sölom sıvısı) gübreye geçirir, bu gübre de bitkilerde patojenlere karşı direnç sağlar. Solucanların sindirim sisteminde, çok sayıda bitkiye yararlı mikroorganizmalar, azot fikse eden bakteriler, mikorizal mantarlar, antibiyotik etkisi yaratacak doğal büyüme hormonları ve enzimler bulunur. Gübreye geçen bu enzimler ve yoğun bitki besin elementleri bitkilerde sağlıklı ve hızlı gelişim sağlar. Mikroorganizmalar, enzimler, bitki besin elementleri, ve sölom sıvısı sayesinde; toprağı organik maddece zenginleştiren, Ph dengesini ve toprağın biyolojik yapısını düzenleyen, fiziksel yapısını iyileştiren, Organik Solucan Gübresi sayesinde dirençli, kaliteli ürünler elde edilir.

• maliyeti ne kadar hacı 10 bin solucan ile başlasak diğer aletlerle
  • Solucan gübresi üretimiyle alakalı olarak detaylı bilgi için sayfamızın tamamı bilimsel verilere dayalı sıkça sorulan sorular kısmını inceleyebilirsiniz.www.ekogubre.com.tr 05554896305 iletişim numarasından ulaşarak Tokat&Kocaeli tesislerimizi ziyaret edebilir her konuda yardım alabilirsiniz.
  • Arkadaşlar solucan gübresi üretim işi aynı bitkoin gibidir eğer bugün es geçer sonra yaparım derseniz kazancınız azalır ancak bugün özellikle de bu işi profesyonel manada yapan ırkını tanıyan gübrsinin analizi olan ve gerçekten güvenilir insanlarla çalışırsanız gerçekten çok paralar kazanabilirsiniz.Unutmayın bu işi para için yapan ve sadece amacı birazdaha ucuza solucan satarak para kazanma derdinde olan insanlar oldukça fazladır.Biz ise hem bu işe hemde irtibatta olduğumuz pazarlara güvenerekten sizlere garanti veriyoruz.Yani sen solucanı al başının çaresine bak demiyoruz ciddi manada hertürlü profesyonel bilgi ve tecrübe aktarıyoruz aynı zamanda 1 milyon solucanınız olana kadar tüm gübrlere alım garantisi veriyoruz.Katar ve mısır pazarında uygun araçlar olması sebebiyle hem daha fazla rakama alıyoruz hemde bizim gübremiz yetersiz olduğundan 1 sene içinde beraber çalıştığımız arkadaşlarla koperatif kurup daha sağlam bir ilerleyiş yapmayı planlıyoruz.Hertürlü bilgi ve irtibat için tel:05419035913 arabacihukuk@gmail.com

• Herkese Merhaba

İsmim Çağrı Güngör,

Bende 6 yıl kadar önce bu sektörü araştırmaya başladım. Ve yaklaşık 2 yıl kadar önce de hobi amaçlı değil, profesyonel amaçlı olarak 500.000 Adet Solucan ile bir işletme kuruluşu gerçekleştirdim. Firmamın adı ikofarm.
    Bu iş söylendiği gibi çok kolay bir iş değil,kolay para kazanamazsınız,6 ayda zengin olmazsınız :)

Ancak konu hakkında merak ettikleriniz veya danışmak istediğiniz noktalar var ise objektif bir şekilde bilgi verebilirim.
    Bana : 0505 008 76 74 den istediğinizde ulaşabilirsiniz
    İkoFarm Solucan Gübresi | Kırmızı Kaliforniya Solucanı
    Solucan Gübresi | İkoFarm Solucan Gübresi | Kırmızı Kaliforniya Solucanı
    https://www.ikofarm.com/solucan-gubresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suspect_ -- 16 Ocak 2019; 16:15:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.