Şimdi Ara

Soluksuz izleyeceğim bilim kurgu film önerir misiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
3.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu filmi hiç zaman kaybetmeden hemen izlemelisin.Alien eski olmasına ragmen eleştirmenler tarafından en iyi bilim kurgulardan biri olarak gösteriliyor çok orjinal bir yapımdır ve ayrıca bir çok filme de ilham kaynagı olmuştur.Filmi begenirsen haber vermeyi unutma

http://www.ilkfullfilmizle.com/yaratik-1979-full-hd-turkce-dublaj-izle.html/2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 25 Mayıs 2016; 14:53:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle interstellar filmi tam aradigin gibi bir film bir goz at istersen.
  • Az önce Project Almanac (Sonsuzluk Projesi) filmini izledim. Konuyu başlatan arkadaşında belirttiği gibi film tam anlamıyla soluksuz izlenecek bilim kurgu filmlerinden. İzlemeyenler mutlaka izlesin kesinlikle pişman olmazsınız.
  • Interstellar hocam yine izleyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köstebek ve inception favorilerim

• District 9
  • Dizi olarak fringe i öneririm. Bir daha hiçbir bilim kurgu dizi ve film zevk vermez haberiniz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dovakhin19

quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Henüz izlemedim ama I Origins adlı filmle ilgili çok fazla olumlu yorum görüyorum. Denemenizi tavsiye ederim.

Şimdi dikkatı mi çekti iyi filme benziyor. Prometheus nasıl acaba

bence prometheus cok iyi başlayan sonlara doğru batıran bir film,tabi kötü film demiyorum ama buna benzer daha begendiğim bir film var Pandorum bu da benden tavsiye.
  • Dizi seviyorsan Fringe'i mutlaka izle hocam. Bilim kurguyu gerçek anlamda bana sevdiren, karakterleri uzun yıllar unutulmayan bir dizi.
  • Benjamin button, se7en, The departed, Shutter Island bunlar bilim kurgu mu aga? Adam bilim kurgu önerisi istemiş.
    The martian öneririm.
  • The Martian - Marslı'nın önce kitap sonra film şeklinde izlenmesi taraftarıyım ben. Kitapta ciddi anlamda baya detaylı güzel anlatılıyor, filmi izlerken bazı noktalar havada kalabilir.
  • Edge Of Tomorrow
    The Prestige
    Matrıx - I
    İnception
    Looper
    Eagle Eye
    Mr Nobody
    Source Code
    X-men Serisi Çok özeldir
    12 Monkey
    Stay
    Children Of Men
    Trance
    Spotless Mind Of Eternal Sunshine

Bilim Kurguyu Çok seven biri olarak bunlar tavsiyelerim :)
  • I origins i nasil kacirmisim.. burdaki tavsiye uzerine izledim cok guzel film

• Star wars izle kardeşş
  • Jurassi Park Serisi.en sevdiğim seridir.onun dışında önerilerim:terminator serisi,resident evil serisi,oblivion,i robot,yeni çıkan maymunlar cehennemi serisi,zombieland,batman serisi,pacific rim,predators,v for vendetta
  • bazıları saçma filmleri önermiş bunlardan birisi the mist

bu filmi izleyeceğine gidin süngerbop izleyin daha çok zevk alırsınız.

interstellar mantık hatalarıyla doluydu. Onun dışında zevk alabilirsin ama realist birisiysen saçma gelir

birileri kesin sana MR. nobody filmini önermiştir. Eğer romantizmden hoşlanıyorsan Mr nobodyi sevebilirsin. Filmde gizem bilim felan yok sadece romantizm var

benim de dün buradan öğrenmemle izlediğim isyan filmi (equbilirum muydu neydi) güzeldi.

yaşam şifresi kaliteli bir yapım. İnception izlemediysen kesin izle.
  • Herkesin bildiği Matrix, Inception, Terminator, Twelve Monkeys tarzı filmeri es geçiyorum.
    Stanley Kubrick'den 2001: A Space Odyssey,
    Ridley Scott'dan Blade Runner,
    Terry Gilliam'dan Brazil,
    Fritz Lang'dan Metropolis (1927 yapımı ilgini çekmeyebilir),
    Franklin J. Schaffner'dan Planet of the Apes (1968),
    Alex Proyas'dan Dark City,
    John Carpenter'dan The Thing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patrickbateman -- 20 Ağustos 2016; 17:23:40 >
  • birkaçta ben ekliyim, hepsi scifi sayılmaz...

About Time
    Cargo
    Coherence
    Moon
    Westworld (1973)
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

bazıları saçma filmleri önermiş bunlardan birisi the mist

interstellar mantık hatalarıyla doluydu. Onun dışında zevk alabilirsin ama realist birisiysen saçma gelir

birileri kesin sana MR. nobody filmini önermiştir. Eğer romantizmden hoşlanıyorsan Mr nobodyi sevebilirsin. Filmde gizem bilim felan yok sadece romantizm var

benim de dün buradan öğrenmemle izlediğim isyan filmi (equbilirum muydu neydi) güzeldi.

Interstaller filminde ne gibi mantık hataları vardı. Bilim kurgu filmleri zaten gerçek dışı filmler olur ne bekliyorsun anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ertan594

quote:

Orijinalden alıntı: uçmayıbilmeyenkuş

bazıları saçma filmleri önermiş bunlardan birisi the mist

Interstaller filminde ne gibi mantık hataları vardı. Bilim kurgu filmleri zaten gerçek dışı filmler olur ne bekliyorsun anlamadım

kurgu güzel ama iyi bir senaryoya sahip olunması için çok abartılmış geldi bana. Bir kere solucan deliğinin varlığı tespit edilmemiştir yani onun içine giren şeye ne olacağını kimse bilmez. 2.'si karadeliğin içine girip hemen kızın yanına ışınlanmasıydı. Gerçeğe daha uygun yapabilirlerdi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.