Şimdi Ara

Sömürge seçimi hangi sistemden olmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu soruya benzer sorular daha önce sorulmuş ancak hiçbirinde istediğim cevabı bulamadığım için birdaha sormak istiyorum.

Koloni seçimi hangi güneş sisteminden olmalı? Kendi bulunduğum güneş sisteminden mi seçmeliyim?(Güzel yerler kalmasa bile) Yoksa 3 galaksi öteden güzel ve yakın yerleri mi seçeyim. Ya da bütün evrene yayılıp her galakside 2-3 koloni mi alsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fremdal -- 15 Ağustos 2006; 12:12:26 >

• cevap bekliyorum...
  • İlk sömürgelerin yakından al üretiminden yararlanasın 4 ten sonrasında biraz uzaklaş 2 tane biraz uzağa at son 2 den 1 ini baya uzağa at kalan 1 ide gezdir belli bi yerde sabit kalmasın

Ne güzel anlattım ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: .KafKef.

İlk sömürgelerin yakından al üretiminden yararlanasın 4 ten sonrasında biraz uzaklaş 2 tane biraz uzağa at son 2 den 1 ini baya uzağa at kalan 1 ide gezdir belli bi yerde sabit kalmasın

Ne güzel anlattım ama

Bravo

• tr deysen 1 2 3. galaksiler ve 2 açık (70-100 aralıklı sömürgeler örn 1:100:X 1:200:X 1:300X 2:100X 2:200:X 3:100:X 3:200:X bunlardan birinini ana gezegen olduğunu farzet iyi bir alan tararsın fakat ilerde deuterium sorunun olur) (not tr de oyanamıyorum arkadaşların evren hakkındaki yorumlarına dayanarak yazdım )
    uk daysan 1 ağırlıklı 2 ve 1 açık (tr ye benzer 70-100 aralık)
    de deysen (evrene göre değişir) 1 2 3 ve 2 açık (1 2 ve 1 açık) (tr ye benzer 70-100 aralık)
    bu dediklerim filo ağırlıklıysan ya da madenciysen işine yarar ama deut sorunun çok olur (mümkün olduğunda en azından 4-5 yere ay yaptırıp sıçrama geçidi kurman gerekir sıçrama geçidiyle dahi filocuysan deut sorunun olur)
    1 ya da 2 açık sömürgeyi nereye gitmek istiyorsan oraya gitmekte kullanırsın örneğin 3 lerde iyi bir yerin haberi geldi yakınına gitmek için 3 lerden sömürgenden koloni kaldırırsın gidersin filonu da nakledersin.
    ama bütün bunlar kendi fikrim sen kendi stratejini kendin belirle 6 ay sonra ben deut bulamıyorum hay ben senin önereceğin stratejiyi deme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 15 Ağustos 2006; 17:02:35 >

• En ''Kek'' adamlar nerdeyse ordan alırsın ortamı sömürebildiğin kadar sömürdükten sonra terkeder başka kek tarlalarına doğru yola çıkarsın..Adı bu yüzden sömürge sadece madenle bi yere gelinmez.Çevreni oyundan bıktırman lazım..
  • 4 ten şaşmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnat ettim 4 ten alacağım diye hep 40-50 lik çıktı ard arda aynı yere atıyodum ... en sonunda 311 çıktı bu sefer patlatmadım
  • Bazı cevaplar tatmin edici gözüküyor, ancak anlamakta zorluk çektim.(Bir kısmınıda anlamadım) Daha açıklayıcı olur musunuz?
    Ayrıca,
    Kaçıncı sıradaki gezegen alınmalı değilde
    "Kaç galaksi/güneş sistemi öteden kaç tane alınmalı ?" olarak cevaplarsanız daha mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fremdal -- 15 Ağustos 2006; 21:54:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fremdal

Bazı cevaplar tatmin edici gözüküyor, ancak anlamakta zorluk çektim.(Bir kısmınıda anlamadım) Daha açıklayıcı olur musunuz?
    Ayrıca,
    "Kaç galaksi/güneş sistemi öteden kaç tane alınmalı ?" olarak cevaplarsanız daha mutlu olurum.

http://forum.donanimhaber.com/m_6117191/mpage_1/key_/tm.htm
    sayfanın sonu. orda sistemde hangi gezegende ne kadar büyük sömürgeler bulabileceğin de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkots -- 15 Ağustos 2006; 22:14:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fremdal

Bazı cevaplar tatmin edici gözüküyor, ancak anlamakta zorluk çektim.(Bir kısmınıda anlamadım) Daha açıklayıcı olur musunuz?
    Ayrıca,

Bir şeyi kendin yaparsan zevk alırsın hazır komutlar alarak evren1.si olsan nolucak..İncelicen ne tarafta çok maden az savunma atıcan kapağı oraya..
  • 6:490-499 dan bir yer tamamen boştur ordan hepsini al rahat rahat geliş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.