dün de votkadan başladık..... en son tekila içiyorduk....
mayısa çok var şunu nisan 17 18 yapsak.......
eh işte biraz bünye meselesi, gördün bünyeyi ne kadar geni olduğunu ooooo votkacılar çıkmış ortaya ama en sonki redorange faciasından sonra pek canım istemiyo açıkçası
aspci CanTuran yapcak bişe yokk greenhell evet gördüm votka güzel gidiyor valla
red bull la denemek lazım. aslında yasak ve ben red bull ile hiç karıştırmadım votkayı henüz
neresi yasak hacu, heryerde var valla, benim eski mekana götüriyim seni, tam kafa dinlemelik, hafiften güzel güzel şarkılar, votkalar absulut (-müdür nedir ondan işte ), tam kafa dinlemelik yer yani
birayla denedim ama votkayla denemedim birayla çarpıldıysam votkayla.....
değişik şeyler denemek lazım, redbull-martini nasıl olur acaba, yada redbull-tekirdağ sonu pek iyi olmaz gibi
vodka fizz yapın.......
yarım bardak votkaya 1 çay kaşığı toz şeker ve bir kaç damla limon ekleyin
sonra bir şişe sodayı çalkalayıp bardağa püskürtün.... temel olar cinfizz gibi ama vodkayla daha güzel oluyor.....
İstersem suyla bile sarhoş olurum Olacağını düşünmen yeterli.
quote:
Orjinalden alıntı: CanTuran
vodka fizz yapın.......
yarım bardak votkaya 1 çay kaşığı toz şeker ve bir kaç damla limon ekleyin
sonra bir şişe sodayı çalkalayıp bardağa püskürtün.... temel olar cinfizz gibi ama vodkayla daha güzel oluyor.....
zamanı gelince bi deniyim bakalım nasıl olcak
şimdi gitcem içecem sizin yüzünüzden....
@eda; öyle diyince bi birayla kafa yaptığımı hatırladım
@tarum; hayırdır ya, niye içiyon gecenin bi yarısı
amaan bide sen bunalıma girme
Daha enteresanları da varda denemeyin diye yazmıyorum... denendi ve kusuldu.......
bizsiz içme abi
yasak yazmışım ya:) tehlikeli diyecektim, yapılmaması öneriliyor birçok yerde, o yüzden yasak demiştim. neresi orası hacu?
şimdilik veda zamanı geldi sanırım iyi geceler herkese.. umarım yarın veda edip gidebilirm... bensizde içmeyin yakarııııııım burayıııııııı
hacu emek sinemasının yanındaki sokaktan giriyon, yolun sonunda sola dönüyosun 3. bar sessiz sakin, kafalık yer, gel bi ara gidelim güzel bi muhabbet çekelim
quote:
Orjinalden alıntı: kedilkaygs
şimdilik veda zamanı geldi sanırım iyi geceler herkese.. umarım yarın veda edip gidebilirm... bensizde içmeyin yakarııııııım burayıııııııı
iyi geceler ilkay, merak etme gittiğinden daha iyi şekilde gelirsin geri sen gel hele, benim mekana gider içeriz merak etme
bi ara gelicem inş. şu finaller bitip yaz okulu başlamadan bi yolculuk olabilir belki. finallerden önce kaçabilir miyim ist a bilmiom ama gelicem bu aralar.