haydaa paralelden telefonu açtılar ve gidiş o gidit. tühh bee. .. tamda manita yapıyorduk kızmıştır bana şimdi . .
quote:Orjinalden alıntı: Harley Davidson oks oks artık eski sürüm giriyor. ilgilenlere tekrar tekrar teşekkürler. . . msn kilidi programını uyguluyorlar olmasın?
quote:Orjinalden alıntı: Kelepce quote:Orjinalden alıntı: Harley Davidson oks oks artık eski sürüm giriyor. ilgilenlere tekrar tekrar teşekkürler. . . msn kilidi programını uyguluyorlar olmasın? o nasıl bişey ?msn kilidi programı ?
adam senin msn yazıyor 100 sn bekliyor ve msn kilitleniyor sen oturum kapatınca acamıyorsun adam programı kapatana kadar..
ondan olacagını sanmıyorum hatlardandır o. ama yinede anlamak için mailine bakmaya çalış sayfadan bloke falan yazmıyosa sorun hatlardandır ..
quote:Orjinalden alıntı: ultrati ondan olacagını sanmıyorum hatlardandır o. ama yinede anlamak için mailine bakmaya çalış sayfadan bloke falan yazmıyosa sorun hatlardandır .. mail lerede bakımaz o program acık ise
hehe çok gıcık bi program bende war tersleyen kızları bağlamak için birebir yöntem hatta hotmaili kitleyende war.
quote:Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan hehe çok gıcık bi program bende war tersleyen kızları bağlamak için birebir yöntem hatta hotmaili kitleyende war. zaten program hotmail hesaplarını kitliyor... ayrıca hotmail buna bir önlem almalı artık