Şimdi Ara

Son 10 yılın büyüme rekorunu kıran Turkcell, 2016'da 1,57 milyar dolar kâr etti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

50megabit 75gb akk

80tl ödüyorum, dahada iyi birşet söyleyim. Aradıgımda 2dk dan fazla bekletilmeden, bilgisiz, baştan sağma konusma olmadan, işi bilen insanlarla konusup sorunu halledebiliyorum

Aynı hizmeti ttnet verse 65-70 e versin almam, internet kopar, ararsın modemi kapa aç derler, eve gelen hız yavaş olur. Herneyse şimdilik superonline+ turkcelle devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Manyetizma kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ayni paketi kullaniyorum ama ttnetin musteri hizmetleri kesinlikle daha hizli baglaniyor. Turkcellde 3-4 dk muzik dinliyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tkblack kullanıcısına yanıt
    Ben ses tanıma ile kullanıyorum, sesimi anladıgı saniye bağlanıyor bende

• bu kadar aboneyi selocana borclu değilse bende bişi bilmiyorum

• Paran yoksa kullanma turkcelli kalitesi için kullanırım 10-20 lira pahalı olsun adam gibi hizmet versin.
  • Son 10 yılın büyüme rekoru değil.

10 GB interneti 89 lira yapan bir kurum için;

SON 10 YILIN BÜYÜYEN KAZIK REKORU!
  • Ne olursa olsun şu bir gerçek adamlar çalışıyor. Evet biraz pahalılar gsmde fakat bunun sebebi sadece kendileri değil ki. BTK adama taban fiyat uygulatıyorsa turkcell ne yapsın. sabit internet içinde Eğer bürokrasi düzgün işlese bu kazı izinleri vs belediyeler cebe para indirme değil de hizmet etme arzusu içinde olsa ve telekomun kablo kanallarını kullanabilseler (sırf yeniden kazma olmaması için) eminim ki Superonline şuan ki halinden 3-5 kata daha fazla yere fiber götürmüş ve bir okadar katta aboneye sahipti. Tekel bir firmaya karşı sıfırdan alt yapı kura kura bu kadar sabit internet abonesi ulaşmaları bile büyük başarı. Sonuçta adamlar her turlu engelle karşılaştırılıyorlar. Keske bulunduğum yerde turkcell süperonline fiber alt yapısı olsa da geçebilsem. Bir sn bile düşünmezdim ki zaten sabit internette fiyatları diğer isslerden yüksek filan da değil gsmde olduğu gibi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.