Lord of the Rings serisi Shawshank Redemption Schindler's List Usual Suspects, Memento Pulp Fiction Cidade de Deus (City Of God) Eternal Sunshine of the Spotless Mind Oldboy Pianist, The Silence of the Lambs, The American Beauty American History X ve biçok filim var daha ama bukadar aklıma geldi istiyorsan imbd de arata bilirsin
yanlız Pulp Fiction 1994 ün :D
bence son on yıla: Snatch Lock Stock And Two Smoking Barrels Jackie Brown Trainspotting U-Turn İrreversible Kill Bill (ikisini tek film olarak sayıyorum) Fight Club Requem For A Dream Desperado
bunlar bildiğimiz şeyler millet asıl gelecek 10 yılın en çok konuşacağı film önemli Dünyalar Savaşı
quote:
Orjinalden alıntı: pussycat
bunlar bildiğimiz şeyler millet asıl gelecek 10 yılın en çok konuşacağı film önemli Dünyalar Savaşı
ne alakası varya biz ne topic açıyoruz adam ne yazıyor. topici oku birader ve cevabını onun üzerine yaz saçma sapan şeyler yazma yoksa
1.SAW 2.GRUDGE 3.RING 4.TROY 5.LORD OF THE RING SERILERI
LEON MATRIX 1 YÜZÜKLERİN EFENDİSİ 1,2,3 CESUR YÜREK OLDBOY DÖVÜŞ KULÜBÜ
kelebek etkisinin orjinal ismini bilen var mı?
Kelebek Etkisi --> Butterfly Effect Güzel filimdir..
quote:
Orjinalden alıntı: Ertugrul12
Kelebek Etkisi --> Butterfly Effect Güzel filimdir..
Saw Titanic Meet Joe Black Tutku The Green Miles The Matrix - 1 You Got Served Süper Ot Bir His Varmış Bir His yokmuŞ S1m0nE waLLa hEpSi c0k quZeL fiLmLer
cesur yürek vatansever Kelebek Etkisi x-man 1-2 spiderman 2 gazap ateşi.......şimdilik bu kadar....
genel olarak
cesur yürek titanik çakal sıkysa yakala gladyatör akıl oyunları 6. his kurda tuzak matrix
komedi
ben kendim ve sevgilim jim carrey ah mary vah mary
bence I ROBOT
alpa cinodan kadın kokusunuda ekleyelim adam çok iyi kör rolü kesiyor
Hadi Bakem Film Paylaşımına Dewam....
1.cesur yürek 2.er ryan ı kurtarmak 3.akıl oyunları 4.gladyatör 5.medusa darbesi 6.vatansever 7.Los angelas sırları 8.eşkiya 9.garez 10.ben robot