Daha sene başında 1 sene varken 65 tyt yapiyordum netlerim 1 hafta artmadı diye biri geçen de bunu yazdın senden bir şey olmaz git zengin koca bul yazmıştı.Zaara bak sanki o da kolay oyle xd.Neyse.Bak 5 ay degil 2 kati sure var,yeni başlamışım.Hayret burda kimse troll bir şey yazmamış.Cinsiyetcisiniz...Bana öyle yazan kisiye selamlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SON 150 GÜNDE TIP NASIL KAZANILIR (GOOGLE) (2. sayfa)
-
-
Daha sene başında 1 sene varken 65 tyt yapiyordum netlerim 1 hafta artmadı diye biri geçen de bunu yazdın senden bir şey olmaz git zengin koca bul yazmıştı.Zaara bak sanki o da kolay oyle xd.Neyse.Bak 5 ay degil 2 kati sure var,yeni başlamışım.Hayret burda kimse troll bir şey yazmamış.Cinsiyetcisiniz...Bana öyle yazan kisiye selamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
knk cidden haklısın ama yapmak zorudnyaım hayvan gibi çalışmak zorudnayım
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D9BACD951
Hocam moralinizi bozmak istemiyorum ama biz eşekmiyiz 9.10. sınıfta uni sınavına çalışmaya başlıyoruzöylesiniz canım
sınava 6 ay kalaya kadar tyt nedir ayt nedir farklarını bile bilmiyordum
6 aylık bir çalışmayla 19.5k'ya girdim
muhtemelen siz evde ders "kasarken" biz bir daha gelmeyecek gençliğimizi yaşıyorduk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 12 Ocak 2021; 2:53:26 > -
Çalış kardeşim tabii çalış. Bu arada ben cinci hoca falan değilim xd senin iyiliğin için söyledim yani sen bilirsin -
Torigari cinderi tubileli melim -
Tamam işte sen 6 ay çalıştın 19.k yeterli olabilir ama bizim yüksek derece hedefimiz olduğundan çalıştık . -
troll arkadaş itibar etmeyiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D9BACD951
Tamam işte sen 6 ay çalıştın 19.k yeterli olabilir ama bizim yüksek derece hedefimiz olduğundan çalıştık .naptın yüksek hedef elde edip
apartman yöneticisi mi oldun
-
kolay sınavın dezavantajına harika bi örneksin. 4 yıl çalışanlar eşek bi sen akıllısın(!). 2020yks ne rezalet bi sınavmışsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 12 Ocak 2021; 13:34:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O'nuda olurum sen rahat ol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D9BACD951 -- 12 Ocak 2021; 12:46:44 > -
saman alevi part 2
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X