Şimdi Ara

SON 150 GÜNDE TIP NASIL KAZANILIR (GOOGLE) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha sene başında 1 sene varken 65 tyt yapiyordum netlerim 1 hafta artmadı diye biri geçen de bunu yazdın senden bir şey olmaz git zengin koca bul yazmıştı.Zaara bak sanki o da kolay oyle xd.Neyse.Bak 5 ay degil 2 kati sure var,yeni başlamışım.Hayret burda kimse troll bir şey yazmamış.Cinsiyetcisiniz...Bana öyle yazan kisiye selamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha sene başında 1 sene varken 65 tyt yapiyordum netlerim 1 hafta artmadı diye biri geçen de bunu yazdın senden bir şey olmaz git zengin koca bul yazmıştı.Zaara bak sanki o da kolay oyle xd.Neyse.Bak 5 ay degil 2 kati sure var,yeni başlamışım.Hayret burda kimse troll bir şey yazmamış.Cinsiyetcisiniz...Bana öyle yazan kisiye selamlar.

• Katiller de Ağlar kullanıcısına yanıt

knk cidden haklısın ama yapmak zorudnyaım hayvan gibi çalışmak zorudnayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D9BACD951

Hocam moralinizi bozmak istemiyorum ama biz eşekmiyiz 9.10. sınıfta uni sınavına çalışmaya başlıyoruz

öylesiniz canım

sınava 6 ay kalaya kadar tyt nedir ayt nedir farklarını bile bilmiyordum

6 aylık bir çalışmayla 19.5k'ya girdim

muhtemelen siz evde ders "kasarken" biz bir daha gelmeyecek gençliğimizi yaşıyorduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 12 Ocak 2021; 2:53:26 >
  • Medipol5K M kullanıcısına yanıt
    Çalış kardeşim tabii çalış. Bu arada ben cinci hoca falan değilim xd senin iyiliğin için söyledim yani sen bilirsin
  • SaiSenpai kullanıcısına yanıt
    Torigari cinderi tubileli melim
  • olishernandez kullanıcısına yanıt
    Tamam işte sen 6 ay çalıştın 19.k yeterli olabilir ama bizim yüksek derece hedefimiz olduğundan çalıştık .
    troll arkadaş itibar etmeyiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D9BACD951

Tamam işte sen 6 ay çalıştın 19.k yeterli olabilir ama bizim yüksek derece hedefimiz olduğundan çalıştık .

naptın yüksek hedef elde edip

apartman yöneticisi mi oldun

kolay sınavın dezavantajına harika bi örneksin. 4 yıl çalışanlar eşek bi sen akıllısın(!). 2020yks ne rezalet bi sınavmışsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-89F03B04A -- 12 Ocak 2021; 13:34:28 >
    O'nuda olurum sen rahat ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D9BACD951 -- 12 Ocak 2021; 12:46:44 >
  • saman alevi part 2

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.