Şimdi Ara

Son 2 Parça için Öneri Bekliyorum yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardımcı olan veya olmaya çalışan tüm arkadaşlara baştan teşekkür ederim.

Sedan Corollam için kurmaya çalıştığım donanım hemen hemen hazır.

Sadece kompenant ve coax. hoparlör seçenekleri arasında gidip geliyorum. Amacım herkesın aradığı gibi NET ses.

Şu an 1 adet Pioneer TS-W309 30cm Bassım.

MTX 800.4 1 adet amfim var.

Önler için Vibe Slick 6 compenant takımı düşünüyorum. Önerilere açığım. Hertz vs..

Fakat karar veremediğim arka hoparlörler. Esas net sese destek olacaklar yani.

Alpine Sony Hertz JBL herkes kendi kullandığı hoparlörü övüyor. Objektif olabilecek gerçek anlamda güzel bir kapı içi 16 cm hoparlör tavsiyesi verebilecek olan gerçekten dinlemiş olan var mıdır ?

HERTZ ECX 165 nasıldır mesela kaliteli bir şeye benziyor fakat tecrübe önemli.
    ya da aynı şekilde

VİBE AUDIO SLİCK 16 CM COAXİEL

ciddi anlamda mantıklı önerisi olan ya da daha ne düşünüyorsun diyenlerin önerilerini dinleyeceğim artık. Şimdiden teşekkürler Saygılarımla.

• anfin 4 kanal 2 kanalı köprüde bass kullanılacak diğer 2 kanalıda ön kapı hoparlörlerine baglanacak .

arka taraf için pahalı hop almana gerek yok . coax hop alabilirsin .

sonucta önemli olan kulaklarına yakın olan ön taraf hoparlörleri... arka hoparlörleri teybin cıkışına baglat .. sony alpine pioneer hertz farketmez
  • Mid takımı olarak hertz dsk165 kullanabilirsiniz esk da olabilir ama tam tat vermez anfinin rms değerine göre.
    Sesin bozulmaması için arka kapılarada hertz coax aldığınız zaman tamamdır
  • Marka fark etmez. Fark etmez dediysek kaliteli markalar olacak. Bence amfinin rms çıkışına yakın hoparlörleri dinleme şansın olabiliyorsa dinle hepsini aralarından kulağına hoş geleni fiyatı uygun geleni seç .
  • kullandığım ve önerdğim modellerin ikinci el ini düşünebilirsin BÜTCE UYGUNSA SIFIR DA OLUR

JBL 608 GTİ

İNFİNİTY 6.1 PÖRFECKT

KICKER QS 65.2

PİONEER TSC 171 PRS

İYİ BİR SONUC İCİN MARKA BİR MODELİN UST SEGMENT ÜRÜNLERİNE BAK Kİ BEKLENTİNİ KARŞILASIN

şu an ben arabamda JBL 608 GTİ MK I modelini kullanıyorum .helix A 6 İLE bir cift i bile radyo MAYDANOZU dinlerken mest oluyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: süper cüp

kullandığım ve önerdğim modellerin ikinci el ini düşünebilirsin BÜTCE UYGUNSA SIFIR DA OLUR

JBL 608 GTİ

İNFİNİTY 6.1 PÖRFECKT

KICKER QS 65.2

PİONEER TSC 171 PRS

İYİ BİR SONUC İCİN MARKA BİR MODELİN UST SEGMENT ÜRÜNLERİNE BAK Kİ BEKLENTİNİ KARŞILASIN

şu an ben arabamda JBL 608 GTİ MK I modelini kullanıyorum .helix A 6 İLE bir cift i bile radyo MAYDANOZU dinlerken mest oluyor insan

gti qs prs

bu üst segment ürünler hem bulunması zor hem fiyatları yüksek .. giriş seviyesi mid takımlar bile kapılara iyi bir izolasyon düzgün bir kurulum ve sistem ayarıyla yeterli olur.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süper cüp -- 4 Mayıs 2013; 19:33:30 >
  • peki bu vibe slick 6 compenantları dinleyen var mı aranızda hertze kıyasla nasıl çalıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çanakkaleli.

peki bu vibe slick 6 compenantları dinleyen var mı aranızda hertze kıyasla nasıl çalıyor ?

Hertze göre bir kademe düşüktür benim gözümde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.