mudium yandan yemiş nerden bilion açılıp açılmıcanı monitöre bakarken birden 20 mi yazdın ekranda puhahaha
adam cekerken 20 dk da gelmiş ondan dedi.cekmesiyle oyunun acılmasını orantılı sanıo
quote:
Orjinalden alıntı: oguzfaster
wahiymi geliyor nedirson 13 dakikan dostum
Çarpılacaksın bea vahi sadece peygamberlere gelir o adma allahın elçisimi allahın kafiri seni kusura bakmayın admınler banlarsanız banlayında ayıp bea dinim için sölüyorum sen allahjın kafiri seni
ne 20 dk sı saat 11:50 biz hala oyuna giremedik sen salla:D
son 20 dk dedikten sonra 4 saat geçmiş
Arkadaslar bilmeden konusuyorsunuz.. arkadasın dediği 20 dakika dünya saati ile deildi MARS saatine göre 20 dk.ydı. marsın dünyaya uzaklıgını güneşin yarı çapına bölüp pi sayısına blöünce 20 saat sonra serverlar acılcak yanii
tam 3 saat 8 dk geçti
quote:
Orjinalden alıntı: JJJackaLLL
tam 3 saat 8 dk geçti
3 saat 34 dk oldu start yok
Adam çok fena sallamış ya.
BU 20 NEZAMAN BAŞLICAK :d
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93 adam cekerken 20 dk da gelmiş ondan dedi.cekmesiyle oyunun acılmasını orantılı sanıo
hissediyorum evett oyun 37.5 dk sonra acılcak . kargalarrr kötü gücler hissediyorum evet
Ergün Vurursa Ordan goL olur ....
Vurduuuuu ... Aut ...
ne bıtmez 20 dk mıs
Son 31 Dk Gelicek Sabredin Ha Gayret ...
yemin et dogru diyosan allah yasadık
quote:
Orjinalden alıntı: ReDThunder
Arkadaslar bilmeden konusuyorsunuz.. arkadasın dediği 20 dakika dünya saati ile deildi MARS saatine göre 20 dk.ydı. marsın dünyaya uzaklıgını güneşin yarı çapına bölüp pi sayısına blöünce 20 saat sonra serverlar acılcak yanii
tam olarak böle bişi olsa gerek
quote:
Orjinalden alıntı: PAŞHA
quote:
Orjinalden alıntı: oguzfaster
wahiymi geliyor nedirson 13 dakikan dostum
Çarpılacaksın bea vahi sadece peygamberlere gelir o adma allahın elçisimi allahın kafiri seni kusura bakmayın admınler banlarsanız banlayında ayıp bea dinim için sölüyorum sen allahjın kafiri seni
sen önce doğru duzgun türkçe konusta ondan sonra gel laf yap millete sanane adam belki inanmiyor? özgurluk denen bir kavram var bana vahiy geliyor napicaz simdi? benim peygamber olmadigimi nerden biliyorsun?