Şimdi Ara

SON 5-10 YILIN EN İYİ OYUNLARI (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • The Witcher 3 oyununu en sona bırak. Diğer oyunlardan soğuyabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

The Witcher 3 oyununu en sona bırak. Diğer oyunlardan soğuyabilirsin.
    rahat ol benim yazdığım oyunlar hayatta soğutmaz witcher 3 gibi saglam bir oyun oynasa bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppropriateName

rahat ol benim yazdığım oyunlar hayatta soğutmaz witcher 3 gibi saglam bir oyun oynasa bile

Alıntıları Göster
    Sizin yazdığınız oyunların hepsini oynadım bitirdim ben. Witcher 3 bambaşka bir yapıt ciddi anlamda diğer oyunlardan uzaklaştırabiliyor. Yoksa lafın gelişi elbette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BR9

Sizin yazdığınız oyunların hepsini oynadım bitirdim ben. Witcher 3 bambaşka bir yapıt ciddi anlamda diğer oyunlardan uzaklaştırabiliyor. Yoksa lafın gelişi elbette.

Alıntıları Göster
    ben witcher 3 ün gameplay'ini çok sevmedim ama 2ye göre muhteşemdi diyebilirim esas sevdiğim story ve seçenekler başka hiçbir oyunda öyle hearts of stone kalitesinde canlı bir story görmedim ve bazı düz questler bile anlamlıydı
  • Hocam hangi birini sayalım son 10 yılda oynanacak kaliteli en az 100 yapım vardır.

Metro serisi, Bioschock serisi, Skyrim, Witcher, Total Warlar kaçırma Sleeping Dogs geldi aklıma nedense şimdi onuda oyna

Tomb Raider olur Doom olur say say bitmez.
  • Metro serisi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

Hocam hangi birini sayalım son 10 yılda oynanacak kaliteli en az 100 yapım vardır.

Metro serisi, Bioschock serisi, Skyrim, Witcher, Total Warlar kaçırma Sleeping Dogs geldi aklıma nedense şimdi onuda oyna

Tomb Raider olur Doom olur say say bitmez.
    benim profilden geldi galiba aklina

• quote:

Orijinalden alıntı: AppropriateName

benim profilden geldi galiba aklina

Alıntıları Göster
    Olabilir

Ben aslında o doğu kültürünü sevmiştim farklı bir atmosferi vardı ikincisi çıksaydı keşke.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.