arkadaşlar ocağınıza düştüm. 5 dakka daha sabredemeyecem. saat 12 de seus dan update yapıyordum her zamanki gibi zaten en son sürüm yüklü mesajı geldi bende devam et dedim. 12 den buyana saat nerdeyse 14 oldu son 1 yeşil kutuda bekliyor ve hala telefona dokunmayın mesajı çıkıyor. ne yapayım bekleyeyimmi çekeyimmi fişi. çekersem telefonun uçacağını tahmin ediyorum. eğer uçarsa davinciden güncellem yapabilirmiyim daha doğrusu teleofnu kurtarabilirmiyim. nolur bi yardım edin
1.Madde:
İnternet Bağlantılarını kontrol et Önce, Sorun yoksa telefonun önce bataryasını çıkar, sonra data kablosu sonrada bilgisayara sinirinden bilgisayarı dövebilirsin
2.Madde:
Yada risk göze alma derim bilgisayarın monitörünü kapa al çayını otur televizyonun karşısına iç çayını ilerden bayağı bir zaman geçtiği zaman ve kendini kötü hissettiğin zaman kalkıp 1. maddeyi uygulayabilirsin
5 dakika doldu ve herşeyi göze aldım garantiden çıkacağını bile bile. son çare telefon açılmazsa 10 euro verip davinciyi deneyecektim. kalp atışım hızlandı. hala ekranda TELEFONA DOKUNMAYIN yazarken. ya Allah Bismillah deyip asıldım kabloya. süpriz telefon açıldı. yaşasın ne kadar mutluyum. sanki gerilim filmi çekiyorum bende. kusura bakmayın servis imkanım olmadığı için bu telaş. yoksa hiç uğraşırmıyım. yani TELEFONA DOKUNMAYIN da hikayeymiş. herkeze teşekkürler.
Ya arkadaşlar ben bunu anlamıyorum sizlerde nası en son yazılım yüklü olmasına rağmen devam ettirebiliyosunuz ve tekrar yazılım yüklüyosunuz anlamıyorum.Bende böyle bir seçenek yok?
arkadaşlar w800 için en son sürüm nedir?bu davinci olayı da ne?yazılım yükleme olayını hangi servislerde ne kadara yapabiliriz,kendim yapmaya çalıştım ol mu yoooooo.
Şu Sony Ericssonun dandik update servisi ile ilgili bir açıklama yapayım.Update servisle o kadar çok uğraştımki artık çoğu olayını çözdüm.(Ah bide sorunlarını düzeltmeyi bulabilsem?)Arkadaşım ilk baş update servis telefonun özellikleri olan main dosyasını yüklüyor(Yaklaşık 10 mb dosya).Buda o yeşil çizgilerin 12 çizgisi dolu 13 çizginin yarısı dolu yere kadar yüklüyor.Geriye kalan 1.5luk kısımda telefonun dil dosyalarını (yaklaşık 1 mb dosya) yüklüyor.Nedeni tam olarak belirsiz bir olaydan bazen dil dosyasını yüklemeyi başlatamıyor.Eğer 'yok sayıp devam et' seçeneği cıkıp yükleme yapıyorsan (yani aynı versiyonu tekrar yüklüyorsan) ve dediğin gibi son 1.5 çizgi kala öyle kek kek sonsuza kadar(tabii dayanabilirsen) bekletiyorsa dil dosyası yine aynı versiyonun dil dosyası olduğundan YANİ telinde zaten yüklü olduğundan sorun olmuyor. *Bazen düşük ihtimalde olsa telefonda sadece ingilizce dili kalır vede kamera çalışmayabilir.(Bir tek telefon yeni açılırken hemen kamerayı açarsan kullanabilirsin.)NOT:Yoksayıp Devam et seçeneği hala mevcuttur.Tekrar tekrar deneyabilirsiniz ama başarılı olması şansa kalmış. AMAAAA TELEFONA YENİ VERSİYON YÜKLERKEN aynen bu hata olursa yukarıda bahsettiğim gibi telefonda sadece İNGİLİZCE dili kalır ve kamerada çalışmayabilir.(Bazı arkadaşlar yeni versiyona geçtim telefonum ingilizce oldu diyor sanırım bu sebebten).NOT:Bundada Yoksayıp Devam et seçeneği olma ihtimali vardır.Tekrar tekrar deneyabilirsiniz ama başarılı olması şansa kalmış. Birde şu durumlada karşılaşılabilir 'Güncelleme mevcut değil zaten en son sürüm yüklü' ve yok sayıp devam et seçeneğide yoktur.Bu olay genellikle yükleme yaparken hata olduktan sonra telefon hiç çalışmıyorsa gerçekleşir.BU DURUMDA update servisle yapılacak hiç bir şey yoktur.Ya servise verirsiniz yada davinci ile sorununuzu düzeltirsiniz. ***Birde sorun yaşama şansınızı azaltmak için Mutlaka telefonunuz tam dolu olsun!!! Birlikte sony ericsson ingilizce email atalım şu dandik update servise kurtarma modu koysunlarki şu sorunları yaşamayalım.(Başka bir sorunu olur bu seferde )
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerone
Ya arkadaşlar ben bunu anlamıyorum sizlerde nası en son yazılım yüklü olmasına rağmen devam ettirebiliyosunuz ve tekrar yazılım yüklüyosunuz anlamıyorum.Bende böyle bir seçenek yok?
abicim sen onun dediğine bakma benim telefonda R1N035 yüklü üstüne 6 tane sürüm çıktı her sürümde dediği şey bu "zaten en son güncelleme yüklü". bizde diyoruz ki kardeşim belki sen yanılıyorsundur sen yinede yükle belki ucundan biryerden tutturum en sürüme çıkarabiliriz diye. ama nafile. ben tekrar yazılım yükleyemiyorum bu seçeneği tıklayınca 13,5 çizgide hata deyip çıkıyor veya dünkü gibi 2 saat bekliyor telefona dokunmayın diyor. bu seçeneğin çıkıp çıkmamasını şuna bağlıyorum. dün dikkatimi çekti. aynı güncelleme sürümü ile birden fazla denedimi diğerlerinde bu mesaj gelmiyor. ama bir kaç gün sonra deneyince %100 e kadar download yaptığı bir ekran var onu tekrar yaparsa o zaman bu seçenek çıkıyor.
k750 için çıkan son yazılım w800i içinde geldi mi SEUS'a. Bilgisi olan var mı ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme