askerlik dolayısıyla uzak kaldım oyun dünyasına tavsiyelerinizi bekliyorum
Collapse (Rus yapimi cok kaliteli bir oyun), Diablo 3 (Efsane dondu), Bionic Commando, Kings bounty: The Legend (Strateji/RPG tarzi mukemmel bir oyun), Street Fighter 4, vs. Simdilik bunlari dene.. Sonra ekleme yaparim.. İyi oyunlar..
Şu Collapse hakkında Türkçe inceleme bulamadım forum konusu varmı ?
Prototype ve Wolfenstein ikisinin hikayeleri fantastik ve süper geldi
quote:
Orijinalden alıntı: Dreamteam
quote:
Orijinalden alıntı: Angelmax
quote:
Orijinalden alıntı: caver
askerlik dolayısıyla uzak kaldım oyun dünyasına tavsiyelerinizi bekliyorum
Collapse (Rus yapimi cok kaliteli bir oyun), Diablo 3 (Efsane dondu), Bionic Commando, Kings bounty: The Legend (Strateji/RPG tarzi mukemmel bir oyun), Street Fighter 4, vs. Simdilik bunlari dene.. Sonra ekleme yaparim.. İyi oyunlar..
Şu Collapse hakkında Türkçe inceleme bulamadım forum konusu varmı ?
İnceleme degil de biraz onbilgi icinwww.oyuncehennemi.com adresine bakabilirsin dostum.. ilgini cekerse mutlaka demosunu indir ve oyna.. Tur olarak Tomb Raider'in cok gelismis hali diyebilirim.. Hem silah, hem kilic kullanma imkanin var.. Akrobasi hareketleri de oldukca guzel..
prototype ek geçerim
2 ay sonra Cod Modern warfare 2 çıkcak asıl onu tek geçerim. Orj.bile almayı düşünüyom.
Red Faction: Guerrilla
dead space (kimse yazmamış enteresan) x-man prototype call of juarez bound and blood nfs shift hawx mirror s edge far cry 2
aklıma gelen bunlar
"Son 6 ay" dendiği için Dead Space, Mirror's Edge, Far Cry 2 vs. yazılmaması normal
Arma 2 yi aldım askeri smilatör oyunu ama dikkat edin bnm pc acaip kasıor :
wolfenstein
NFS Shift Resident Evil 5 Fifa10 ve PES10 demo ( bakmalık , tadımlık ) Batman X-Men ; Origins Wolverine Wanted; Weapon of Fate
6 ay geçmemiştir sanırım bunlar
Resident Evil 5 Red Faction: Guerilla Call Of Juarez:Bound in Blood Prototype
quote:
diablo 3 çıktımı
quote:
Orijinalden alıntı: EvoXI
quote:
diablo 3 çıktımı
Evet cikti dostum.. Ama henuz sadece Amerika'da ve Asya'da sanirim.. Yilbasindan sonra bize de duser.. Yine de Rusca torrent versiyonunu temin edebilirsin..
quote:
Orijinalden alıntı: --FOSSA--
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
wolfenstein
+1 prototype da güzel
aynen
wolfenstein NFS Shift Resident Evil 5 Batman X-Men ; Origins Wolverine Wanted; Weapon of Fate far cry 2 Collapse Red Faction: Guerrilla Call Of Juarez:Bound in Blood Prototype
eklemek isteyen varmı?
quote:
quote:
quote:
diablo 3 çıktımı
Evet cikti dostum.. Ama henuz sadece Amerika'da ve Asya'da sanirim.. Yilbasindan sonra bize de duser.. Yine de Rusca torrent versiyonunu temin edebilirsin..
Şakacı.
quote:
Orijinalden alıntı: RonaldW
quote:
quote:
quote:
diablo 3 çıktımı
Şakacı.
2011 de falan çıkcak diyolardı. yoksa benmi yanlış biliyorum ?
Evet.
Starcraft'tan sonra çıkacağı söyleniyordu, ama SC2 ertelendiği için bir yorum yapamıyorum şimdi