Şimdi Ara

En sevdiginiz üç film+ üç animasyon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
4
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Forrest Gump

Saving Private Ryan

3 tane yetmedi: Groundhog day, Leon, Back to the Future Part II, Ghostbusters, Good Will Hunting, Jurassic Park (sadece ilki), The Shawshank Redemption

Animasyon:

Your Name (Görsel şölen)

Spirited Away

Princess Mononoke

Extra:

Neon Genesis Evangelion: The End of Evangelion (anlamanız için seriyi de izlemelisiniz, ama yine de anlamayacaksınız  )

Barefoot Gen

• Piyanist tam bir şaheserdir. Bir yahudi piyanistin 2. dünya savaşı zamanlarında yaşadığı zorluk ve zorbalıkları harika bir şekilde gözler önüne serer. 3 İdiot filmi de her ne kadar dalga geçilse de orjinal senaryosu ile efsaneler arasında yerini alabilecek kaliteye sahiptir. Prestij ve Inception ise üstüne konusulması bile zevkli olan 2 güzel sanat eseridir. Tabii Whiplash filminden bahsetmeden olmaz , film ; sınırlarını zorlamanın ve azmin insanı başarıya götüren yolda ne kadar güçlü bir şiddet ile iteklediğini basrolu eze eze gösteriyor :D Sıralama yapacak olsam :

The Pianist
    3 Idiot
    Whiplash
    Inception
    The Prestige

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

vampirli olan brad dayi degil miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iamsocio kullanıcısına yanıt

o filmde ss eve giryordu adamin biri sandalyede oturuyor sen neden kalkmadin diyor komutan ve atin bunu diyordu adami balkondan atiyorlardi degil mi hahahahaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 1 Şubat 2025; 22:4:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Evet , piyanist filmi o.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Tom Cruise'un hayatinin en iyi performansidir o film. Kirsten Dunst da cok iyi. Brad Pitt sadece "guzel".

Cok agir topluk donuyor tabii ortamda ama Lestat de Lioncourt o kadar vampir bir vampir ki goze batmiyor.

Gectigimiz senelerde Tom Cruise'un oyuncu kocunun olduğu bir workshop cevirmistim, anlattim kadina işte ben kendisini gercekten hic sevmiyorum ama Lestat rolunu o kadar mukemmel oynamis ki vampir dendiginde kafamda canlanan resim Tom Cruise dedim, kafin da bana Anne Rice (kitabin yazari) Tom'u role bizzat seçti dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 1 Şubat 2025; 22:21:35 >
  • iamsocio kullanıcısına yanıt
    Hacı Polanski konusacaksak kusura bakma da Rosemary's Baby, The Ninth Gate gibi saheserlerden once Piyanist diyemeyiz.

• onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt
    Ben Hannibal'i tercih ederim ona. Sevemedim o filmi bir turlu, Jodie Foster'in performansi bana cok yavan geliyor o filmde ve Anthony Hopkins yeterince fazla goremiyoruz.

Remains of the Day filminde Emma Thompson buna inceden yuruyor bir sahnede, yuzu kizariyor. Adamin bildigin yuzu kizariyor.

Hocam çok sinemakolik birisi değilim zaten ayda yılda bir kere izliyorum.

aksine bende jodie fosterin performansını çok beğenmiştim. çok soğukkanlı oluşu birde kendi aksanı mı yoksa film için mi bilmiyorum aksanı kulağa çok hoş geliyordu. ama hannibal filmi de çok güzel dediğin gibi mekan ve atmosfer tasarımları büyüleyiciydi. keşke clarice değişmeseydi benim için çok daha güzel bir deneyim olacaktı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyerencracked1

aksine bende jodie fosterin performansını çok beğenmiştim. çok soğukkanlı oluşu birde kendi aksanı mı yoksa film için mi bilmiyorum aksanı kulağa çok hoş geliyordu. ama hannibal filmi de çok güzel dediğin gibi mekan ve atmosfer tasarımları büyüleyiciydi. keşke clarice değişmeseydi benim için çok daha güzel bir deneyim olacaktı

Bilmiyorum epeydir seyretmedim aslinda tekrar bir seyretsem iyi olabilir. Julianne Moore bence gayet iyiydi ama tabii ki J. Foster'dan daha degil kesinlikle.

Dizi de muhtesem bu arada. Mads Mikkelsen mi daha iyi yoksa Anthony Hopkins mi karar veremiyorum ben. Jack Nicholson vs Heath Ledger gibi bir sey oldu o durum.

Bu arada Gary Oldman da muhtesemdi o filmde. Dizideki de cok iyi. Hugh Dancy Edward Norton'dan cok daha iyi bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AREryilmaz -- 2 Şubat 2025; 1:42:33 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.