fenerin tarihindeki en büyük başarısı 6-0 GALATASARAY galiibiyetidir. bunu bir GALATASARAYLI olarak kabul ediyorum. başkada bi cacık göremedim kendilerinden..
beyler nazar deydirmeyin yahu ne söyleyip söyleyip duruyorsunuz
quote:
Orjinalden alıntı: basrimutaf
fenerin tarihindeki en büyük başarısı 6-0 GALATASARAY galiibiyetidir. bunu bir GALATASARAYLI olarak kabul ediyorum. başkada bi cacık göremedim kendilerinden..
İzle çocuğum.
Merak etme 6 - 0 bana görede pek bişey değil bunun yanında.
quote:
Orjinalden alıntı: 02AN
quote:
İzle çocuğum.
Fenerbahçe o eli lavobona sokar..
quote:
Orjinalden alıntı: 02AN
quote:
İzle çocuğum.
quote:
Orjinalden alıntı: wasatime
7 lig maçında sadece tek bir gol yedik... Ben yıllardır böylesine iyi bir defans performansı gösteren Galatasaray görmedim. Üstelik takımda neredeyse yabancı futbolcu yok ve bu futbolcuların tamamı milli takım için de kullanılabilir
Zorlu maçlarda defansınız pek de iç açıcı değildi..Belli periyotlara göre değerlendirmemek lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: Jean de Joinville
quote:
Orjinalden alıntı: wasatime
Torunlarına anlatırsın artık bu müthiş olayı...
quote:
Orjinalden alıntı: bystander
Şampiyonlar liginde 8 maçta 2 gol yiyen Chelsea bizden 15 dakikada 2 gol yedi... Tesadüf mü bu ?
bende milenyumun ilk uefa kupasını anlatacağım cl şampiyunu real madridi yenip aldığımız super kupayı varda var hangisini sayayım daha şampiyon klupler kupasındaki yarı finali saymıyorum fbli arkadaşlar sevinsin az
Aykut Erçetin umarım bu yükselen başarı grafiğini en yükseklere taşırsın
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
Haftaya Fenerbahçe ile maçınız yok mu ?
Haftaya Fenerbahce ile macimiz olmasi neyi degistirir? Konu ne? Son 7 macta sadece 1 gol yedik degil mi? Yoksa son 7 mac ve onumuzdeki 1 mac icinde kac gol yigecegiz de ben mi yanlis okuyorum?
7 maçta 1 gol yemenizin sebebi FENERBAHÇE ile maç yapmamış olmanızdan kaynaklanıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Y!g!T
quote:
Haftaya Fenerbahçe ile maçınız yok mu ?
Haftaya Fenerbahce ile macimiz olmasi neyi degistirir? Konu ne? Son 7 macta sadece 1 gol yedik degil mi? Yoksa son 7 mac ve onumuzdeki 1 mac icinde kac gol yigecegiz de ben mi yanlis okuyorum?
Tamam konu o. Adamın dediği size göz dağı vermek. Ama sizin cevabınız aşalar nitelikte ben onu söylemeye çalışıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Marcus Fenix
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
6-0 lık maça kadar Mondragon toplamda 6 gol yemişti
Fener o 6yı attıkdan sonra ne olmuştu peki?
bjk şampiyon olmuştu
quote:
Orjinalden alıntı: eozdeniz1907
7 maçta 1 gol yemenizin sebebi FENERBAHÇE ile maç yapmamış olmanızdan kaynaklanıyor.
2 tane kupa maçı oynayıp 1 gol yedik.Ee oynadıkta ne oldu?
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
quote:
7 maçta yediğiniz kadr yemişsiniz işte dana ne stiyon ? Çelsi gibi
quote:
quote:
quote:
7 maçta yediğiniz kadr yemişsiniz işte dana ne stiyon ? Çelsi gibi
Aha işte dana demiş, hemen şikayet edelim, hakaret var
şaka şaka, klavye sürçmesi olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
6-0 lık maça kadar Mondragon toplamda 6 gol yemişti
Bende bunu söylemek için girmiştim Alp ağzına sağlık... Ayrıca şuan son 7 maçta 21 gol atmışız.Yine yukarıda bir arkadaş hatırlatmış biz Süper lig'te değil Şampiyonlar liginde 8 maçta 2 gol yiyen Chelsea'ye 15 dk da 2 gol attık.Bunları birşeyler yarıştırmak için söylemiyorum ama ilginç maç olacağı kesin.
quote:
Orjinalden alıntı: Jean de Joinville
quote:
quote:
quote:
7 maçta yediğiniz kadr yemişsiniz işte DAHA ne stiyon ? Çelsi gibi
Aha işte dana demiş, hemen şikayet edelim, hakaret var
şaka şaka, klavye sürçmesi olmuş
uupps pardon
Ben 180 dakikada 2 gol yedi biliyordum demek arada 15 dakikalik 2 mac yaptiniz pardon kacirmisim.
quote:
fener de son 6 maçta 8 gol yemiş gs ile oynamadan ne olacak şimdi ne kadar saçma bir şey yazmışsın tr kupasında 2 maç olmadımı 2 maçtada sizi ezmedikmi ezdik saraçoğlunda 5 tane gol posizyonumuz yok mu var sen ne demeye böyle bir şey yazma gereği duydun ki pazar saat 9 da da burada olursun inşallah çünkü artık sizi kendi sahanızda ezen takım+ LİNCOLN var ve sabriyi ön libero oynatacak teknik drektör de yok