quote:Orijinalden alıntı: Carrier has arrived quote:Orijinalden alıntı: orhun_ua o zaman 5 yerine 4, 7 yerine de 5 alalım. Ama o zaman olmaması lazım arkadaş cevabı verebilir mi? 630 4'e bölünmez ama. 630+315+210+126+105=1386 En büyük değeri sorduğu için ekokları 630 olan en büyük sayıları bulmak amacın. Bunu da 630'u en küçük bölenlerine bölerek bulabilirsin. eboblarda en küçük değeri sorunca nasıl yapacağız? 1,2,3,4,5,6 diye mi çarpacağız peki 4 e bölünse alacak mıydık
quote:Orijinalden alıntı: orhun_ua quote:Orijinalden alıntı: Carrier has arrived quote:Orijinalden alıntı: orhun_ua o zaman 5 yerine 4, 7 yerine de 5 alalım. Ama o zaman olmaması lazım arkadaş cevabı verebilir mi? 630 4'e bölünmez ama. 630+315+210+126+105=1386 En büyük değeri sorduğu için ekokları 630 olan en büyük sayıları bulmak amacın. Bunu da 630'u en küçük bölenlerine bölerek bulabilirsin. eboblarda en küçük değeri sorunca nasıl yapacağız? 1,2,3,4,5,6 diye mi çarpacağız peki 4 e bölünse alacak mıydık Evet alınırdı. En küçük sorularının yapımına dair bir yöntem var mı bilmiyorum soru karşıma gelince biraz uğraşıp bir şekilde buluyorum.
quote:Orijinalden alıntı: materyalist deli beyler küpköklerin çarpanlara ayrılması ygs'de çıkmaz belli olmaz
quote:Orijinalden alıntı: horkheimer quote:Orijinalden alıntı: materyalist deli beyler küpköklerin çarpanlara ayrılması ygs'de çıkmaz belli olmaz küpkök demişim yav utanıyom şuan kendimden. kızardım böyle ekran başında küplü ifadelerin olacaktı o. kök mök yok