Şimdi Ara

Son 9 Yılın En Güçlü Kadrosunu Kurduk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

quote:

Orijinalden alıntı: All Nightmare

"ŞL'de en az çeyrek büyük ihtimal yarı final oynamak "

:D

ŞL'de çeyrek final oynadığımız ve yarı finalin ucundan döndüğümüz için, yarı final hedefi koymanın neresi komik? Yazan arkadaş orada "hedeften" , vizyondan bahsediyor, olacaklardan değil!

Ayrıca balık hafızalısın yada Real Madrid ile oynadığımız çeyrek final maçlarını izlememişsin. O maçta Real Madrid'e 4 tezahüratı yaptık, tur korkusu yaşattık. Attığımız 4. gol ofsayt olmasaydı, 5. gol için önümüzde 10 dakika vardı ve taraftarda oyuncularda havaya girmişti üst üste gelen gollerle.

Ama haklısınız sizde 10 senedir ŞL'ye gidemediğiniz için nasıl bir yer olduğunu unuttunuz tabi. Ütopya gibi birşey sizin için.

AL'de yarı final oynamaya benzemiyor ŞL'de çeyrek final oynamak. Hani UEFA Kupasını kazanmak zor değildi, noldu? Kedi, ciğer meselesi sizinki.

Real Madrid tur korkusu falan yaşamadı Galatasaray 5 atsa Real 6 atardı. Rövanş maçında 1-0 geriye düştüğünüz an tur gitmişti zaten. Mourinho sizi taraftarınız önünde kepaze etmediği için şanslısınız.

Yazılan yazı gayet komik çünkü ben hedef koymaya bir şey demem ama "en az çeyrek final büyük ihtimalle yarı final " gayet komik bir ifade. Piyasadan haberiniz yok herhalde. Yarı final seviyesindeki takımları bir gözden geçirin bir de Galatasaraya bakın cevabı alırsınız zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Özge Gürel

quote:

"ŞL'de en az çeyrek büyük ihtimal yarı final oynamak "

:D

ŞL'de çeyrek final oynadığımız ve yarı finalin ucundan döndüğümüz için, yarı final hedefi koymanın neresi komik? Yazan arkadaş orada "hedeften" , vizyondan bahsediyor, olacaklardan değil!

Ayrıca balık hafızalısın yada Real Madrid ile oynadığımız çeyrek final maçlarını izlememişsin. O maçta Real Madrid'e 4 tezahüratı yaptık, tur korkusu yaşattık. Attığımız 4. gol ofsayt olmasaydı, 5. gol için önümüzde 10 dakika vardı ve taraftarda oyuncularda havaya girmişti üst üste gelen gollerle.

Ama haklısınız sizde 10 senedir ŞL'ye gidemediğiniz için nasıl bir yer olduğunu unuttunuz tabi. Ütopya gibi birşey sizin için.

AL'de yarı final oynamaya benzemiyor ŞL'de çeyrek final oynamak. Hani UEFA Kupasını kazanmak zor değildi, noldu? Kedi, ciğer meselesi sizinki.

Real Madrid tur korkusu falan yaşamadı Galatasaray 5 atsa Real 6 atardı. Rövanş maçında 1-0 geriye düştüğünüz an tur gitmişti zaten. Mourinho sizi taraftarınız önünde kepaze etmediği için şanslısınız.

Yazılan yazı gayet komik çünkü ben hedef koymaya bir şey demem ama "en az çeyrek final büyük ihtimalle yarı final " gayet komik bir ifade. Piyasadan haberiniz yok herhalde. Yarı final seviyesindeki takımları bir gözden geçirin bir de Galatasaraya bakın cevabı alırsınız zaten.

Biz 5 atsak Real 6 mı atardı?

Neyin kafası bu söyler misin, gerçekten yaşamak istiyorum?

Drogba 80'lerde 4. golü atıyor, ofsayttan sayılmıyor. O gol ofsayt olmasa, Real Madrid mi bize 10 dakika da 5 gol atacaktı yani İyi güldürdün ha.

Bu arada ilk yediğimiz golü hatırlatmışken, onunda ofsayt olduğunu görmüşsündür, en azından duymuşsundur çünkü maçı izlediğini hiç sanmıyorum.

Evet haklısın Real Madrid o gün Arena'da hiç korku yaşamadı. Dünya basını da troll olsun diye "Korku içinde Yarı Final" , "Tur nerdeyse gidiyordu" şeklinde başlıklar attılar zaten.

http://www.ntv.com.tr/galeri/spor/dunyadan-galatasaraya-ovgu,lM3pCZgD6E63IzKS8Kt8IA/QgoWzBHWPESO1PmsIFif2g

Siz önce Real Madrid ile gazozuna da olsa bir maç yapın da, ondan sonra Galatasaray Real Madrid maç(lar)ıyla ilgili yorum yaparsınız

Bunlarla kafa yoracağına git bak bakalım Dünya Yıldızınız RVP ne yapıyor, takıma dönecek mi, kadro dışı kalmış galiba?

Zahmet edip başka bir komik cevap yazma, bloklusun sarı kanarya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özge Gürel -- 2 Eylül 2017; 1:49:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vinorosso

Satılığından, kaleminden ba-na-ne ? 5 yıldır Galatasaray'ın her maçını aralıksız, stattan veya evimden canlı izliyorum, hangi oyuncunun iyi oynadığını, kimin kötü oynadığını, takımın eksiğinin ne olduğunu kendi gözümle görüp, yorumlayıp, bir fikir edinebilecek yaşta ve olgunluktayım, Denayer'in de Galatasaray için yeterli olduğunu başkasının yazdıklarından değil, kendi gözlerimle görebiliyorum, keza spor yazarlarının ne yazdığını da çok nadir okurum. Sizinle gayet normal bi tartışmaya giriyorum, kullandığınız üsluba bakın. İyi forumlar.

blokla geç içi dolu bir tane yorumu yok adamın
  • Antalya maçı Gs için turnusol kağıdı olacak bu maçıda izlemek lazım ben puan kaybedeceğini düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.