Şimdi Ara

Son Bir Ay Nasıl Çalıştım (SAYISAL 8900.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
15
Favori
2.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • son 1 ayda aytden net arttırdınız mı arttırdıysanız kaç net arttırdınız hocam?
  • Tyt taktikk isteriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayt den 1 eksik konum kaldı denge onu halledince tamamlanıyor. iki hafta önce 55 65 arası iken yeni yeni 68 70 görmeye başladım. matematik biraz daha fazla geldiği için acil a+ ları çözüp artırıcam. 345 branş aytleri çözüyorum şimdi sonra da apotemileri yapmayı düşünüyorum. verebileceğin tavsiye var mı ayt adına sağlam bi tavsiye lazım 70+ sabitlemek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ayt kimya ve biyolojide konuları mantığını anlayarak öğreniyorum ama sonra tekrardan unutuyorum iki üç gün sonra seri deneme çözmeye geçeceğim sizce deneme çözüp yanlışlarım üzerinden tekrar denemeye çözmeye devam edersem bu sorun çözülür mü? Siz yaşamış mıydınız bu durumu?

• hocam neden hacettepe değil de ytüyü yazdınız ?

tyt için de öneri bekliyorum
  • Loge kullanıcısına yanıt
    Son bir aydaki denemeleri soruyorsan Ayt fende gözle gorulur bir artis oldu 32-33ten 36-37lere nasil artti dersen de son bir ayda önceki aylara göre konu çalışmamı arttirmistim ondandir buyuk ihtimal. Tyt sabitti 103-107 arasi gidip geliyordu

• tytde zaman yönetimini çok iyi yapmak gerekiyor.Gerçi yarım saat daha eklendi sanırım. Vücudu sınav saatine alıştırmak için son bir ay içerisinde denemeleri 10da çözmeye çalışın derim. Türkçe'yi aşırı hızlı çözmeye çalışmayın ve matematikten yapamadığınız soruyu direk atlayın ki tüm sorulara vakit kalsın, sonrasında 2-3 turda matematiği çözersiniz sıkıntı olmaz. TYT normalden 15 nete yakın düşük geldi iyiki yapmışım diyebileceğim bir şey yok sanırım
  • sumatarası kullanıcısına yanıt
    Benim netlerim de seninkine yakındı ve bir anda yükselmişti. Ben baba denemelerdeki yanlışlarımı kestim ve ara ara baktım sonra da yanlışlarımın çıktığı konuları sürekli tekrar ettim. Acil a+ ve apotemileri bilmiyorum geçen sene yoktu AYT Matematik için youtubeda hocalar yeni nesil sorular çözüyorlardı kenan kara mat. fatihi falan onları izle hocaların bakış açılarını kapmaya çalış.(denendi) Fendeki netini arttırmak(sabitlemek) istersen kesinlikle MEB kitaplarını tekrar edebilirsin.
  • EgeArsln.EA kullanıcısına yanıt
    hocam sözel konulardan bahsediyorsan internette tekrara dayalı öğrenme adında birçok makale bulabilirsin, göz atabilirsin ben işe yaradığını düşünüyorum. Günde 3-4 defa tekrar edeceksin sonra deneme çözeceksin yanlış yaptığın konuyu açıp bir daha tekrar edeceksin. İnsanoğluyuz her konuyu %100 öğrenemeyiz:)
  • Vücudu sınav saatine alıştırmak için son bir ay içerisinde denemeleri 10da çözmeye çalışın derim, ben T-F-Mat(10soru)-S-(Mat30soru) şeklinde çözdüm, kendi çözüm sıranızı geliştirebilirsiniz. Yapamadığınız soruyu atlayın gitsin ikinci bakışınızda daha rahat çözdüğünüzü göreceksiniz. Çıkmış soruları çözebilirsiniz.
    İkinci soru için de onlarca mühendis/bilgisayar mühendisi ile görüştüm ve %90'ı YTÜ'yü önerdi, İstanbul'da akademik imkanlar olsun, sosyal imkanlar olsun hepsi daha fazla. Kendinizi nerede daha iyi geliştirebilirsen orada okumak gerekiyormuş ki bizim bölüm üniversite eğitiminden çok kendi çalışmana bakan bir bölüm. Tercih döneminde detaylı bir şekilde yardımcı olmak isterim.
  • hcnbz H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dikkate alacağım tavsiyelerini

• hocam meb kitaplarını okurken sorularını da çözdünüz değil mi
  • elihen E kullanıcısına yanıt
    evet hocam çözdüm
  • Hocam tyt ve ayt deneme analizini nasıl yapıyordun? Benim çok vaktimi alıyor :( Yanlış yaptığım her konuya çalışıp not alıyorum. Biraz da soru çözüyorum o konuyla ilgili.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.