< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
[Son Bir Şans Daha İsteyenler için] SAMSUNG MEMBERS uygulaması ile 6 Aylık AMAZON Prime kuponu (16. sayfa)
-
-
fazla kodu olan var mı rica etsem.
-
İlk defa prime üyeliğinde oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kanaldan kod alımı hala devam ediyor mu ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar deneme uyeligi bugun alsak 8 ocakta 1 ay dolacak ya 31 aralikta da onceden 6 aylik kodu da tanımlayabilir miyiz yoksa tanimlamaz mi o yüzden bugün 6 ayi mi tanimlamaliyim?
kodu aktifleştirirken uyarı çıkıyor deneme üyeliği iptal edilecek onaylıyor musunuz diye, ondan dolayı 31 aralık tarihinde yapmak en mantıklısı şuan
aktifleştirme linki,
https://www.amazon.com.tr/subscriptions/external/token?claimCode=
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anaksimenes35 -- 8 Aralık 2023; 15:58:17 >
-
Tskler hocam da prime almadığım için bilgim yok yanıtlarsan sevinirim deneme üyeliğini de almadım da 6 ayi aktiflestirsem denemeyi kullanmadigim için bekler mi yoksa hak yanar mi? şimdi denemeyi alip sonra 6 ayi mi almalıyım?
Şimdi deneme al, 31 Aralık'ta 6 aylık olan kodu kullan
vay arkadas babamın kullandıgı eskı galaxy j7 prime vardı samsung members yukledım avantajlar diyip kod al demem yetti direk verdi kodu üyelik falanda girmedim iyimiş bu
-
allah razı olsun sizden. kodum olmasına rağmen aktifleştirme kısmını halledemiyordum ilk defa bir kink çalıştı ve hallettim, daha ne diyeyim teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu fırsat halen çalışıyor mu? (:
Bu arada link dahil tüm soru-cevapların hepsi konunun ilk mesajında var. Faydalanan herkese hayırlı olsun.
-
fazla kodu olan var mı acaba samsung cihazım maalesef yok alamıyorum
-
6 ay sonra Güncelleme:
Üyeliğin bitmesine yakın kartları kaldırdım. Sonuç böyle oldu:
Sanırım şahıslara 39, tüzel sponsorlara 7,90 kesiliyor. Böyle devam ederse avantajlı.
-
23 mayısta abonelik bitmiş, 7,90 tl çekmiş sanal karttan ama 23 haziranda 39 tl diyor üyelik ücreti. 7,90 tl devam eder umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X