Şimdi Ara

SON DAKİKA! 14 SAVAŞ UÇAĞI TERÖRİSTLERİ ÇEMBERE ALDI !! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Twitter'da bi yorum görmüştüm harikaydı.Onu paylaşayım hemen.
    quote:

@GunerTugba
    Neden bu F-16'lar Şehit haberlerinden sonra havalanıyor ? Yoksa bu F-16'lar benzinle değil de şehit kanıyla mı çalışıyor ?
  • Biraz sonra aşağıda anlatıklarım kesinlikle hayal ürünü falan değildir. Yaşanmış bir olaydır. Başka tarafa çekip durmayın bu olayı.
    1993 yılının yaz aylarıydı. Ben 7 yaşındaydım. O zamanlar bütün köy halkı gibi biz de hayvancılıkla uğraşırdık. Bölge çok dağlık olduğu için tarımdan çok hayvancılıkla uğraşırdı insanlar.
    Yazın da Kuzeye doğru göç ederdik. Daha iyi ,daha kaliteli otlaklar vardı. Ayrıca suları daha serindi.
    Bingöl,Solhan ve Muş arasında bir yerde(Zazaca ismi ile Hovit) çadır kurardık.
    Murat nehrinin olduğu yerde demir yolu geçiyordu(Geçen gün de saldırı düzenlenmiş...)
    Söz konusu yerde karakol vardı. Tabi karakol bizden çok uzaktı, fakat köydeki insanlar anlatırlar:
    O karakola 1993 yılında baskın yapılmış. Pkklılar karakol içine kadar girip çoğu askeri şehit düşürmüşlerdi. Hatta köylülerin dediğine göre; karakolun kantin kısmına kadar girip içerde ne kadar baharat,gıda ürünü varsa almışlar.
    Geçen gün Pkknın karakol baskınlarına bakayım dedim; bir çok karakol vardı. Ama bu karakol kayıtları yoktu. Hiç bir şey anlamadım

• savaş uçağı kalksın yada kalkmasın illa bizden şehit vereceğiz ondan sonra uçak kalkltı şu kadar kelle aldık felan filan fıstık geçiniz bu işleri
  •  SON DAKİKA! 14 SAVAŞ UÇAĞI TERÖRİSTLERİ  ÇEMBERE ALDI !!

herşeyi anlatıyor.
  • Bu savaştan rant sağlayan o kadar büyük ülke ve firmalar varki suçsuz, günahsız gencecik askerlerimiz umursanmıyor bile. Böyle mantığa lanet olsun. İnsan hayatından daha değerli ne var? Bu nasıl bir ülke ki askerini vatandaşını koruyamıyor. Ölen gençlerin hakkını nasıl ödeyecekler?
  • çember daralıyor
  • Ac 130 yada reaper şart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Idos

quote:

Orijinalden alıntı: P4P800

gene dağı taşı bombalayıp geri dönerler. geçen gün yakalanan terörist te itiraf etmişti bizim yanımızdaki dağa atıyolar bize daha hiç denk gelmedi diye. internette vardı röpörtaj bilmeyenler okur...

Bu adamın lafınamı inanıyosun sen ? Bana 1 kanıt göster dağı taşı bombaladığına dair. İnanmayın bu kadar saf olmayın propagandadır bu alttakinin yaptığı beyin yıkamadır inanmayın.

SON DAKİKA! 14 SAVAŞ UÇAĞI TERÖRİSTLERİ  ÇEMBERE ALDI !!

• Cembere almak deyim zeki insanlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Ulan o kadar bombayı araziye atacağınıza konvoyu adam akıllı korusaydınız zırhlı otobüs ile taşısaydınız askerleri.Emin olun maliyeti bundan az olurdu.

Aynen adam haklı..
  • Çember dediğin hulahop
  • - f16'lar kalktı
    - çembere alındı
    - geniş çaplı operasyon başlatıldı
    - bıçak kemiğe dayandı
    - saldırıyı yapanlar şiddetle kınandı.

hadiyin beyler bizde haber yapalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.